Sordo zaszalał, to trzeba przyznać! Jestem niezadowolony z wyników Solberga(a właściwie obydwu Solbergów), miałem nadzieję że nowe opony sprawią że Petter poradzi sobie nieco lepiej, choć Atkinson pokazuje że ma potencjał także na asfalcie. Subaru musi wkońcu przełamać tą złą passę. Mam nadzieję, że Piotruś wyprzedzi Kopeckiego, może jeszcze ktoś odpadnie i uda mu sie wywieżć ze dwa punkty. Każdy inny wynik byłby porażką. Dobrze jeśli wogóle wyjadą z Monte Carlo z jakimiś punktami, bo w tamtym roku im to sie nie udało(jeśli mnie pamięć nie myli). Różnice między zawodnikami poniżej czwartego miejsca nie są jeszcze dramatycznie duże, więc może coś sie jeszcze będzie działo. Hope so.
MSG Racing napisał(a):Pałka i hultay wszystko jest przed wami ale muszę was zmartwić. Niestey zycie dopiero teraz przyspieszy i tylko od was bedzie zależało czy bedzie pędzić jak WRC czy jak A6 ale napewno bedzie coraz szybsze. Najpierw praca, potem kobieta, dom, dzieci, rodzina i nagle zrobi się 30tka. Zależy od tego kiedy sie ożenicie - im szybciej tym szybciej wrócicie do rajdów. "Albo teraz na poważnie sie za to weźmiesz albo zacznij poważne życie bo zostaniesz jak ja" - tak mi niedawno jeden przyjaciel powiedział a ma ponad 30 lat i jest wciąż kawalerem i w tym roku skończył karierę bo mu kasy brakło.
Przyznam Ci rację, koledzy zawsze mówili mi że po 18 życie zapierdziela coraz szybciej. A jak sobie pomyslę ile jeszcze lat studiów... No ale dopuki sie uczę, jestem mlody. Dobra ale kończę ten malutki OT

Jaki tam Hultay, po prostu Arni

Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni