Rajdowa Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Shaker » niedziela, 7 sty 2007, 00:31

No ja też wrociłem przed 10 minutami z Tychów,impreza zajebista klimat super!!No a mecz to mega odjechany był,Pudzian wymiatał jak Czerkawski conajmniej :wink: .No tylkoszkoda że wielebni fotografowie i inne buractow nie potrafiło uszanować tego że każdy chciał zobaczyc jak Pudzian walczył z Lancerem,i dopiero za dziesiątą pośbą p.Majewskiego i wygwizdaniu ich przez kibiców raczyli zejść z tafli.Gratulacje dla organizatorów,super było :P !!!!
Shaker
N2

Postprzez boss » niedziela, 7 sty 2007, 00:41

Impreza naprawdę udana... Wielkie dzięki PIOTREK....!!!!!!!!!!!

I mam takie małe pytanie... bo nie byłem na pokazie w "realu"... może mi ktoś powiedzieć czy był tam Kuzaj, Sołowow...? :roll: :roll:

Drugie pytanie... z kim można było wylicytować przejażdżkę...?
boss
A5

Postprzez kicia_pl1 » niedziela, 7 sty 2007, 00:54

Kuzaja niebyło Sołowowa tez chyba nie,a przejazdzka była z Meresinskim, takim kolesiem białym lancerem i Noras woził cc a kto jeszcze to niewiem bo tyle tylko widziałam :lol:
------------------SoGa Motorsport-----------------
kicia_pl1
N3

Postprzez Karol » niedziela, 7 sty 2007, 11:33

Bartek Cieszyn napisał(a): Zawaliłem sprawe nagrywalem to cale widowisko nagralo sie na czarno biało no kurde idzie to jakos zmienic ? kurde za rok sie na bank pojawie !

Tak, najprawdopobniej przestawiłeś sobie funkcje nagrywania w kamerze. Poszukaj w opcjach Effect czy coś w tym stylu i wyłącz Monochrome. Tak u mnie to działa :)

ŁukaszWRC czy Karolina przyjechała swoją przeróbką z WSMP czy różowym Clio III ?
https://www.facebook.com/10tonsband?fref=ts
Karol
A6

Postprzez Anonymous » niedziela, 7 sty 2007, 11:47

różowym clio :) dzieki karol jak co to zagadam na gg :D:P

pozdrawiam
Anonymous

Postprzez np126p » niedziela, 7 sty 2007, 14:28

W niedzielę 14 stycznia o godzinie 13.30 na Wzgórzu Zamkowym w Cieszynie rozpocznie się licytacja dwunastu przejażdżek z zawodnikami rajdowymi. Dochód z licytacji w całości przeznaczony będzie na rzecz Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Szczegóły wkrótce
http://www.np126p.pl wszystko o rajdach

Obrazek
Obrazek
np126p
N3

Postprzez Anonymous » niedziela, 7 sty 2007, 14:37

że Kurde co ? czy ja dobrze slysze cieszyn cos organizuje ? nie wierze wlasnym uszom ciekawe kto bedzie :) Kajtek Boruta Najda ? cos tak obstawiam ...

skad te info ?
Anonymous

Postprzez np126p » niedziela, 7 sty 2007, 15:13

Obrazek
Obrazek
np126p
N3

Postprzez Gucio » niedziela, 7 sty 2007, 15:14

A wiadomo już coś konkretnie na temat Wrocławia? Kuchar sie gdzies pojawi w sobote? No i co z niedzielą?Tez ktos tam będzie śmigał z licencją? :D
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez np126p » niedziela, 7 sty 2007, 15:21

Bartek Cieszyn napisał(a):że Kurde co ? czy ja dobrze slysze cieszyn cos organizuje ? nie wierze wlasnym uszom ciekawe kto bedzie :) Kajtek Boruta Najda ? cos tak obstawiam ...

skad te info ?

Pasecki ma byc

Obrazek
Obrazek
np126p
N3

Postprzez loocky » niedziela, 7 sty 2007, 21:16

"Chcemy podziękować wszystkim osobom, dzięki którym mogliśmy stać się świadkami tego widowiska. Poczynając od chłopaków którzy je organizowali czyli koordynatora naszego zespołu Mikołaja Lasockiego oraz Marcina Kobrynia. Wszystkim, którzy pomagali przy organizacji. Rajdowcom, na których można zawsze liczyć i którzy licznie przybyli: Tomek Kuchar, Stefan Karnabal, Grzegorz Grzyb, Marcin Turski, Piotr Adamus, Mariusz Pelikański, Kajetan Kajetanowicz, Michał Duda, Szymon Ruta, Bartłomiej Grzybek, Marcin Pasecki, Bartłomiej Boruta, Paweł Serafin, Robert Hundla, Marek Brzozok, Łukasz Włoch, Maciej Lubiak i Michał Ranik. Jest nam przykro, że mimo wcześniejszych zapewnień, podobnie jak rok temu nie przyjechał Leszek Kuzaj, który nie dał znać nam, że nie przyjedzie, czym zawiódł nas i czekających na niego kibiców. Dziękujemy wszystkim Artystom: Kabaretowi Ani Mru Mru, Rafałowi i Marcinowi Mroczkom, Piotrowi Zeltowi, Jackowi Kawalcowi, Marcinowi Dorocińskiemu, Bogdanowi Kalusowi, Marianowi Feterowi, który przyjechał do kraju specjalnie na naszą imprezę oraz wszystkim sponsorom i naszym patronatom, a także licznie przybytej publiczności. Dziękujemy klubowi tuningowców, którzy nas wsparli swoim licznym przybyciem, a także najsilniejszemu człowiekowi świata Mariuszowi Pudzianowskiemu."
Inicjatorzy Piotr Meresiński i Mariusz Gabrek.

No Kuzaj olał Tychy drugi raz z rzędu gostek jest niepoważny. Wielki bos chyba z niego. Ale ważne, że impreza udana. Są już fotki na prorally.pl Ciesze się, że wszystkim się podobało :D :D :D
Ostatnio edytowano poniedziałek, 8 sty 2007, 09:27 przez loocky, łącznie edytowano 2 razy
loocky
N2

Postprzez Gucio » niedziela, 7 sty 2007, 21:26

Tomek Kuchar tam tez podobno był nie?
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez loocky » niedziela, 7 sty 2007, 21:40

Gucio napisał(a):Tomek Kuchar tam tez podobno był nie?

Był, był kapitnem drużyny.
loocky
N2

Postprzez Anonymous » niedziela, 7 sty 2007, 21:43

No coż ale żeby nawet nie dać znać ze sie nie przyjedzie eh .. a na plakatach chyba 2 rok z rzedu był ? Gucio : nie zostali wszystcy wymienieni :)

Pozdrawiam i zapraszam do Cieszyna :D Ktoś sie wybiera :D?
Anonymous

Postprzez Mroowa » niedziela, 7 sty 2007, 21:44

A czy Kuzaj zapowiedział, że będzie i go nie było czy ktoś po prostu zaprosił go i liczył że przyjedzie ?
Mroowa
S2000

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne