Rajdowa Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Anonymous » piątek, 5 sty 2007, 16:53

z prorally

"Tego samego dnia będziemy świadkami niezapomnianego pojedynku siła ludzkich mięsni kontra konie mechaniczne czyli „Pudzian” kontra Piotr Meresiński." czyli ? cos mi sie wydaje ze pudzian bedzie musial z przejsc z ciezarem jakis tor a Mera go przejechac heh

pozdro
Anonymous

Postprzez kicia_pl1 » piątek, 5 sty 2007, 17:27

Zobaczymy jutro co to bedzie :wink:
------------------SoGa Motorsport-----------------
kicia_pl1
N3

Postprzez Gucio » piątek, 5 sty 2007, 18:39

Jak tam sprawa wygląda we wrocławiu co do soboty? Wiadomo juz gdzie kto pojedzie? Wiecie coś o tych"licencjonowanych"?
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez loocky » piątek, 5 sty 2007, 20:54

kicia_pl1 napisał(a):
ŁukaszWRC napisał(a):
loocky napisał(a):Przewidywany jest też pojedynek Pudzianowski kontra Meresiński.

Na czym ma polegać ten pojedynek :?:

No własnie mnie tez to ciekawi :lol: oby tylko pogoda sie zmieniła i przestało padac, bo jak bedzie deszcz to troche kapa :roll:

Po pierwsze przepraszam, ze tak pozno odpisuje, ale jestem zabiegany.
Więc tak. Jutro podczas meczu hokejowego podczas jednej z przerw, "Meraś" w lancerku i "Pudzian" pojawią się na tafli i będziemy świadkami przeciągania liny.
loocky
N2

Postprzez SZUMI » piątek, 5 sty 2007, 23:04

zcytałem w internecie, że WOŚP we Wrocku także będzie w niedziele 14 stycznia. Wtedy ma być zamknieta droga w centrum i przejażdżki z rajdowcami. Ma ktos jakieś szczegółowe info ?? Bardzo bym był wdzieczny.
FOTOGRAFIA Z RAJDÓW ITP.

r.szumny@wp.pl

http://motorecords.pl/galerie_autor,111,0,Ryszard_Szumny.html
SZUMI
A5

Postprzez Konrad » sobota, 6 sty 2007, 04:53

No to Mera ma jedno wyjście! Szwedzki kolec do kwadratu!
Konrad
N2

Postprzez budyń » sobota, 6 sty 2007, 14:04

no to teraz olsztyn. trtadycyjnie po chyba już poraz bodajże ósmy będzie impreza na rzecz wośp-u. najprawdopodbniej na ulicy nowowiejskiegob pod wysoka bramą. w programie m.in. licytacja przejażdżek i gadzetów oby tylko pojawiło sie troche śniegu bo od listopada nic.....
gsi power
budyń
N1

Postprzez wallygator » sobota, 6 sty 2007, 18:10

Gucio napisał(a):Jak tam sprawa wygląda we wrocławiu co do soboty? Wiadomo juz gdzie kto pojedzie? Wiecie coś o tych"licencjonowanych"?

podobno Grzyb ma być na niskich łąkach, ale to niepotwierdzone

ps. ja niestety nie startuję, zaczeło się od hamulców a wyszedł swap silnika :D
wallygator
N3

Postprzez Anonymous » sobota, 6 sty 2007, 23:29

Siema :)

Wrócilem z meczu rajdowcy artysci :) Super atmosfera masa ludźi :) Mera wyjechal baczki pokrecil :) Był pug Paska , Karolina Czapka , i Seat Leon ? Pojedynek Pudzian vs Mera wygrał Pudzian nie dajac zadnych szans Merze w Lancerze :)

Pozdrawiam oby wiecej takich imprez :)!
edit:
Dziś o 15.30 mialem wyjechac na mecz : Rajdowcy vs Artysci Polscy
W skladzie artystów wystapili min. Bracia Mroczkowie , ani mru mru , jacek kawalec a w rajdowcach cala czolowka: Pelikan Mera Boruta Pasek Kajto Włoch Lubiak nie grał ale był ,Adamus Guzek , Kuchar , Grzyb , Karnabal , Ruta , Noras , Dobosz , Poloński , Serafin , Feter ,
MIalem wyjechac o 15,30 niestety nie wyszlo wyjazd z Cieszyna mialem o 16 niestety musialem ejchac zatankowac w drodze na mecz zepsulo sie auto prawdopodobnie cos przegubem ehhh w skoczowie nawrót po Seicento do cieszyna ... Godzina 17 ja pod domem ... o godzinie 18 mecz w Tychach ... wszystko już szlo dobrze i na mecz zddazylem byla godzina : 17,52 , na stadionie pojawilem sie o rownej osiemnastej
Na poczatku był mecz Pan : Gks Tychy - Cracovia !
Potem przedstawienie druzyn
Spiewanie sto lat dla kolesia z ani mru mru - M.Wójcika z okazji urodzin
- Mecz Pudzian byl wolnym strzelcm gral z kim chcial bo ciagle lezal i nie nalezal do druzyny Very Happy Czesto sie wyglupial i traktował z bara zawodnikow chycil za noge sedzie i go przewrocil itp.
- Wyjazd rajdówek na lód Very Happy Pug 206 Paska , Karola Czapka w wyscigowce swojej , Seat Leon tez byl , i dwa lancerki Mery w jednym zasiadl Mera i krecił baczki na lodzie ogólnie gites wyczyszczono lód i Pani jakas Mistrzyni Polski łyżwiarka figurowa miala pokaz poskakala i nastepna tercja
W przerwie był pojedynek Pudzian vs Mera Very Happy polegalo to na tym ze mera byl w aucie i dawal gaz a pudzian na lodzie w lyzwach nie mógł pozwalic zeby mera go uciągnoł i tak tez sie stalo gdyz byly trzy proby wiec tak : fotoreportezy sie zebrali dookola pudziana podczas tego pojedynku na co kibice zaczeli gwizdac i nawet Pelikański [ taki rajdowiec ] zaczol ich wyrzucac heh ... na 3 teracje nie zostalem gdyz nie mielism y juz sil. aa i jeszcze jedno po pierwszej tercji takie cos spiker mów :
No to teraz bedzie show lancer evo 9 ... nic nie slychac i nagle autko na zdalne sterowanie :D hehe
Byłbym zapomnial ... Byla dziewczynka na wóżku niepełnosprawna zostala ona atomówka Gks Tychy czy jakos tak nie wiem uhonorowana tak to moge nazwac :)

Pozdrawiam przeczytajcie i komentujcie

Kumacie napisalem to na moim blogu na szybko
Anonymous

Postprzez kicia_pl1 » niedziela, 7 sty 2007, 00:06

I po meczu było superowo :lol: najlepszym zawodnikiem był Mariusz Pudzianowski ,ale najlepsze było gdy Łukasz Włoch zalozyl koszulke Kuzaja ktos z kibicow siedzacych za mna mowi :"Patrz to ten Kuzaj" :) Na stronie głownej Autoklubu pisze ze grał Guzek widział go tam ktos??? jakis koles był w koszulce z jego nazwiskiem ale on niegrał wogule go chyba niebyło albo ja niewidziałam.Dobrze grał Adamus i reszta tez tylko jakos gole im przychodziły trudno ,ale było fajnie i to sie liczy :wink:
------------------SoGa Motorsport-----------------
kicia_pl1
N3

Postprzez ŁukaszWRC » niedziela, 7 sty 2007, 00:08

Wróciliśmy z Tych przed pół godziny. Byłem z czwórką znajomych, więc o towarzystwo nie musiałem się martwić. Dotarliśmy do Tychów ok 14 i pod Realem zabawa dobiegała już końca. Pudzian rozdawał autografy dzieciakom, a potem wylicytował kilka sztuk i koszulkę. Prezentowane były Lancer Mery, 206RC, Polo, Clio Cup (kosmos fura) i Leon Supercopa.
Po obiadku wybraliśmy się na lodowisko GKS-u. Jak się okazało zlokalizowane jest ono zaraz obok hotelu, w którym nocowałem na Tyskim. Prawie na dzień dobry wkurzył mnie jeden z ochroniarzy, który w chamski sposób wywalił mnie z okolic lodowiska, gdy podszedłem zamienić dwa słowa z rajdowcami. W sumie mogłem się postarać o zawieszkę Media, a w życiu bym się nie spodziwał, że ktoś będzie ode mnie jej wymagał. Na szczęście udało mi się wejść drugi raz i imprezę obserwowałem z ławeczki na rogu lodowiska.
Jako support zagrały dziewczyny z Tychów i z Cracovii. Potem na taflę wyszli kolejno gwiazdy i rajdowcy...no i się zaczęło. Nikt się nie spodziewał, że jako niespodzianka wieczoru zagra również Pudzian. Chłopina chyba pierwszy raz miała łyżwy na nogach, więc Mariusz nieraz badał tyłkiem twardość lodu. Po pierwszej tercji na torze pojawiły się rajdówki(w tym czeska EVO IX Piotrka) oraz wyścigówki. Mera zakęcił parę bączków. Po drugiej tercji oglądaliśmy pojedynek Piotra z Pudzianem i...Mariusz nie dał szans konkurentowi. W ostatniej części meczu swoimi umiejętnościami w strzelaniu rzutów karnych popisał się Pudzian i zaliczył spektakularną glebę przy pierwszej próbie :lol:
Szkoda, że rajdowcy przegrali, ale mecz i tak był zacięty i interesujący. Gratuluję Ci Piotrze pomysłu i wykonania. Mam nadzieję, że odwiedzę Tychy za rok, bo warto. Pozdrawiam też wrx-a i najlepszych "ziomków" z którymi miałem przyjemność uczestniczyć w tej rewelacyjnej imprezie.
ŁukaszWRC
A5

Postprzez MSG Racing » niedziela, 7 sty 2007, 00:10

bartek no musiało być zaj....

Szczególnie z tym autkiem zdalnie sterowanym :D
Szkoda że mnie nie było :(
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Postprzez Anonymous » niedziela, 7 sty 2007, 00:12

Do Łukasza : siedzieliscie na ławaczce tam na dole przy bandzie ? kurde no dokładnie Mera odwalił bardzo dobra robote ...

Edit : Guzka chyba nie bylo Turski w koszulce Frycza chyba
Anonymous

Postprzez ŁukaszWRC » niedziela, 7 sty 2007, 00:17

Bartek Cieszyn napisał(a):Do Łukasza : siedzieliscie na ławaczce tam na dole przy bandzie ?

Tak, dokładnie tam. A czemu pytasz :?:
ŁukaszWRC
A5

Postprzez Anonymous » niedziela, 7 sty 2007, 00:19

Bo siedzialem nad Wami nad artystami zrobilem wam nawet zdjecie hehe :P Zawaliłem sprawe nagrywalem to cale widowisko nagralo sie na czarno biało no kurde idzie to jakos zmienic ? kurde za rok sie na bank pojawie !
Anonymous

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne