Kupię SC N0

Wszystko o rajdówkach "od środka" :)

Moderator: SebaSTI

Kupię SC N0

Postprzez skandal » czwartek, 4 sty 2007, 18:55

Jeżeli macie jakieś informacje o N0 które są na sprzedaż to proszę o info.

mój e-mail to andrzej@eagle-team.waw.pl

będę wdzięczny za wszelkie informację. Oczywiście samochód będę wykorzystywał do PPZM.
ObrazekObrazek
skandal
N3

Postprzez THIM » czwartek, 4 sty 2007, 21:22

Wejdź na rajdy.hoga.pl, zamiast zaśmiecać forum.
Timon

http://blmotors.blog.pl/
http://www.facebook.com/BLmotors
THIM
A6

Postprzez skandal » czwartek, 4 sty 2007, 22:58

THIM napisał(a):Wejdź na rajdy.hoga.pl, zamiast zaśmiecać forum.

THIM: wyluzuj !
może się myle ale forum jest po to żeby na nim pisać ... ?

wiem że są ogłoszenia na hoga.pl i je czytam codziennie ale może ktoś wie o jakimś fajnym Seju który jest na sprzedaż wystawiony gdzie indziej.. ?
ObrazekObrazek
skandal
N3

Postprzez krist » czwartek, 4 sty 2007, 23:51

Forum o ppzm jest po to żeby sie wypowiadać o ppzm, Ty napiszesz że szukasz seja, ktoś inny napisze że widział dzisiaj fajnego porszaka na mieście a 3 napisze ze w nim fajna laska siedziała, i to już nie będzie forum o ppzm.
Aut do n0 jest full na wszystkich serwisach ogłoszeniowych, czasy poczty pantoflowej mineły od kiedy jest internet.
Przeczytaj sobie jeszcze raz swojego posta i zobacz ze oprócz lansu nic tam nie ma.
krist
N3

Postprzez THIM » piątek, 5 sty 2007, 11:32

Popieram krista. Jak pisałem poprzedniego posta, to na klawiaturę cisnęły mi się inne słowa, ale się wyluzowałem i ich nie napisałem :lol: Wyobraź sobie, że każdy robi tak, jak Ty. Zarówno na hodze, jak i na autoklubie, możesz strzelić ogłoszenie KUPIĘ SEJA, DZWOŃCIE! Ale nie tutaj. Forum służy do czegoś innego.
Timon

THIM
A6

Postprzez THIM » piątek, 5 sty 2007, 11:34

Popieram krista. Jak pisałem poprzedniego posta, to na klawiaturę cisnęły mi się inne słowa, ale się wyluzowałem i ich nie napisałem :lol: Wyobraź sobie, że każdy robi tak, jak Ty. Zarówno na hodze, jak i na autoklubie, możesz strzelić ogłoszenie KUPIĘ SEJA, DZWOŃCIE! Ale nie tutaj. Forum służy do czegoś innego.
BTW w dziale Wyścigi jest taki temat (ogłoszenie), gdzie możesz wołać o seja.

Proszę moderatorów o usunięcie/zamknięcie tego tematu.
Timon

THIM
A6

Postprzez Gucio » piątek, 5 sty 2007, 14:39

Przenieś to ktoś do Hp, albo FO na dół.
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez skandal » piątek, 5 sty 2007, 15:27

krist napisał(a):Przeczytaj sobie jeszcze raz swojego posta i zobacz ze oprócz lansu nic tam nie ma.

Wy jakieś kompleksy macie .... :shock:

lans ???

ja myślałem że lans to jest przyjechać na KJS nowym Evo 9 340KM a nie próbować kupić Seicento do PPZM (stąd temat w dziale ppzm)

a oprócz Hoga.pl , autoklub.pl i ogłoszeń na allegro to gdzie mogę szukać ... tylko tyle pomocy oczekuję !
ObrazekObrazek
skandal
N3

Postprzez krist » piątek, 5 sty 2007, 15:47

skandal napisał(a):a oprócz Hoga.pl , autoklub.pl i ogłoszeń na allegro to gdzie mogę szukać ... tylko tyle pomocy oczekuję !

No i widzisz gościu, myślenie nie boli. Szukaj jeszcze na www.rallycarsforsale.com albo www.closeratio.com :lol:

Naprawdę wierzysz że ktoś ma wypasione auto na sprzedaż i trzyma je w tajemnicy przed światem, i śledzi do tego forum autoklub->PPZM żeby w okazyjnej cenie sprzedać je kolesiowi który akurat ma ochote je wykorzystywać w PZM??
Ostatnio na hodze były do sprzedania seje z czołówki N0 i A0 w 2006 czego jeszcze można chcieć??
A forum na jakiś temat, jakikolwiek, służy do dyskusji na ten temat. Co innego post np: Na co zwracać uwage przy zakupie sc do n0 a co innego twój który można by zatytułować: Chciałem sie pochwalić że szukam auta.
krist
N3

Postprzez Mars » piątek, 5 sty 2007, 15:57

Ja pie.rdole ... ludzie bili was w szkole? Facet (pozdro żółty malarek:P) chce kupić rajdówke, żeby na waszych oczach ją śmigać, a wy mu zjeba dajecie? Puknijcie sie w czoło. Jak dla mnie co 2 temat może być, ze ktoś rajdówke kupi, niech ludzie kupują i jeżdzą.
Straszne gówno sie z tego forum robi :?
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez skandal » piątek, 5 sty 2007, 16:31

krist napisał(a):No i widzisz gościu, myślenie nie boli. Szukaj jeszcze na www.rallycarsforsale.com albo www.closeratio.com :lol:

no widzisz ile Cię to nerwów kosztowało , wiesz prawda jest taka że na tym forum działają średnio 2 posty :) WOW ! gdybyście byli troszkę bardziej tolerancyjni to pewnie można by było dowiedzieć się tu dużo więcej ... a nie wchodzić i zastanawiać się jak bardzo Cię zj...ą za napisanie posta !!

szok - ale pamiętajcie że takie fora gdzie jest coraz więcej moderatorów i ludzi którzy każą szukać gdzie indziej ... szybko robią się nieprzyjemne i umierają !!!

dodam jeszcze że zajefajnym pomysłem jest za to np - PORÓWNYWANIE SWOICH KOMPUTERÓW - na forum , albo opowiadanie gdzie kto jeżdzi na nartach :) zajebiscie zwiazane z tematyką forum i na pewno powinno się na nim znaleźć .... proponuje jeszcze tematy typu .... jakiego szamponu używacie :) a i najlepiej moją prośbę (ten topic) wrzućcie do tego samego podforum .... wkońcu nie ma nic związanego z motoryzacją !

Mars - dzieki i pozdrowienia :)
ObrazekObrazek
skandal
N3

Postprzez Albert(Zambrów) » piątek, 5 sty 2007, 17:02

Mars napisał(a):Straszne gówno sie z tego forum robi :?

Mars, nieporawna forma, juz dawno gówno sie tu zrobiło.
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Postprzez kicia_pl1 » piątek, 5 sty 2007, 17:33

Niewiem moze sie myle ale niewidziałam zeby na tym forum był taki dzial jak ; kupie ,sprzedam albo cos podobnego oczywiscie chodzi mi np o samochody albo jakies czesci albo akcesoria rajdowe czy cos wkoncu to o tym to forum jest,(pewnie zaraz dostane ochrzan za tego posta) ale na innych forach jest taki dzial :lol:
------------------SoGa Motorsport-----------------
kicia_pl1
N3

Postprzez schwepes » piątek, 5 sty 2007, 22:45

schwepes
A6

Postprzez skandal » sobota, 6 sty 2007, 01:44

a dzięki ... Ale dość mocno ztargetowałem się na seja ... choć tego też przedyskutuje z Team'em :) dziękuję za pomoc :)
ObrazekObrazek
skandal
N3

Następna strona

Powrót do Mechanika rajdowa