Czupakabra

Moderator: SebaSTI
Czupakabra napisał(a):Witajcie, pochodzę z Katowic, rozjeżdżam już trzeci samochód służbowy i szczerze mówiąc marzę o tym, aby jeździć w przyszłości w rajdach . Bardzo proszę o wskazówki jak zacząć. Kocham jazdę samochodem (na krajowej jedynce rzadko ktoś mnie wyprzedza) i nie chcę szaleć po polskich drogach, bo jeden dzwon już zaliczyłam
, a życie ludzkie nie jest mi obojętne. Uwielbiam prędkość i adrenalinę ale chcialabym się nauczyć tak na serio jeździć. Czy możecie udzielić mi wskazówek od czego zacząć? Tylko nie piszcie, że mam zacząć od malucha, bo wierzę, że to nie jest aż tak konieczne. Do kogo się zwrócić, gdzie się wybrać, kogo pomęczyć. Bardzo proszę o konkretne odpowiedzi. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam wszystkich czytających.
Czupakabra
Mroowa napisał(a):Bo może karting to całkiem inna bajka niż rajdy nie uważasz... owszem można startować w kartingu ale chyba jeżeli ktoś myśli o rajdach lepsze dla niego są KJSy i PZMoty niż karting. To bardzie wyścigowy styl jazdy...
Czupakabra napisał(a):Dziękuję za słowa krytyki. Między wierszami dowiaduję się wiele istotnych rzeczy - od razu wiem czego dalej szukać na necie, a o to mi własnie chodzi. Ale bez przesady z tą krytyką, chcę tylko się pare rzeczy istotnych dowiedzieć. Być może dla was, zapalonych kibiców i rajdowców moje pytania są trywialne, ale dla mnie wasze odpowiedzi są kopalnią wiedzyCo do chwalenia, chwalę się swoją radością jaką czerpię wraz z adrenaliną podczas jazdy samochodem a nie tym, że nim jeżdżę, no może trochę za szybko
Czekam na jeszcze!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości