Moderator: SebaSTI
padre2006 napisał(a):a jak to w koncu bedzie z lubiakiem?ma tego fiata czy tez nie?
Saruto napisał(a):Marmetal napisał(a):Saruto napisał(a):Megas WRC napisał(a):Co do Lubiaka to tak, chyba przyszły sezon będzie jeździł z tym pilotem co jechał Wisłe. A co do Wiślaka to coś z Kajtkiem ma być, ale nie wiem czy to prawda.
Kajtkowi przydałby się taki doświadczony pilot, tylko jak narazie to nie ma czym jeździć
Nie bój Ty się, na N11-kę to on się załapie.
Raczej w to wątpiejak narazie nie ma sponsora, pozatym zepsutą opinie. Kuzaj też raczej nie będzie z nim współpracował.
szirer205xs napisał(a):E mysle ze Kajto mimow szystko wyrobil sobie jakas marke a ta sprawa z wykluczeniem i jego anulowaniem go ostatnio pokazuje go troszku w jasniejszym swietle... poza tym mysle ze akurat kajto nie musi miec auta w top spec jak co poniektorzy nasi drajwerzy zeby zajmowac miejsca w czolowce (nie mowie o wygrywaniu, moze czasem pudlo)
Marmetal napisał(a):padre2006 napisał(a):a jak to w koncu bedzie z lubiakiem?ma tego fiata czy tez nie?
Wydaje mi się, że sprawa z Fiatem jest już wyjaśniona i Lubiak będzie nim jeździł w MP.
rallyfan2 napisał(a):MAm nadzieje ze w przyszlym roku w rajdach pojawi sie Lukasz Witas
padre2006 napisał(a):no nie powiedzialbym ze lubiak nie straci castrola.bo jak bedzie mial tego puncisaka to nie wydaje mi sie zeby jezdzil w ich barwach bo fiat wspolpracuje z selenia.
tomy halik napisał(a):jak rozmawialem z wislawskim jesienia to wyraznie dal do zrozumienia ze jesli beda startowac fiatem to tylko dzieki castrolowi, bo trzeba konkretna kaske wniesc.tak ze nie widze mozliwosci zeby go castrol przestal sponsorowac
Marmetal napisał(a):rallyfan2 napisał(a):MAm nadzieje ze w przyszlym roku w rajdach pojawi sie Lukasz Witas
Być może będzie jeździł w nowo powstałym zespole Pawła Dytki dla młodych kierowców.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości