solota_RallyPL.com napisał(a):a Wisławski nie zostaje aby wprzyszłym roku bezrobotny![]()
Niee

Moderator: SebaSTI
skateman napisał(a):WRX_STI napisał(a):Wyniki Praskiego RallySprintu mówią same za siebie odnośnie imprezy kuzaja : http://www.rally-vysledky.com/rallyspor ... aha/6.html
Nic nie mówią... Kuzaj jechał na czas... inni dla kibiców... niestety... taka prawda... Chociaż nie powiem, ze impreza kuzaja była słaba...
Megas WRC napisał(a):Co do Lubiaka to tak, chyba przyszły sezon będzie jeździł z tym pilotem co jechał Wisłe. A co do Wiślaka to coś z Kajtkiem ma być, ale nie wiem czy to prawda.
Saruto napisał(a):Megas WRC napisał(a):Co do Lubiaka to tak, chyba przyszły sezon będzie jeździł z tym pilotem co jechał Wisłe. A co do Wiślaka to coś z Kajtkiem ma być, ale nie wiem czy to prawda.
Kajtkowi przydałby się taki doświadczony pilot, tylko jak narazie to nie ma czym jeździć
Marmetal napisał(a):Saruto napisał(a):Megas WRC napisał(a):Co do Lubiaka to tak, chyba przyszły sezon będzie jeździł z tym pilotem co jechał Wisłe. A co do Wiślaka to coś z Kajtkiem ma być, ale nie wiem czy to prawda.
Kajtkowi przydałby się taki doświadczony pilot, tylko jak narazie to nie ma czym jeździć
Nie bój Ty się, na N11-kę to on się załapie.
dwrc napisał(a):Marmetal napisał(a):Saruto napisał(a):Megas WRC napisał(a):Co do Lubiaka to tak, chyba przyszły sezon będzie jeździł z tym pilotem co jechał Wisłe. A co do Wiślaka to coś z Kajtkiem ma być, ale nie wiem czy to prawda.
A z kąd wiesz![]()
skateman napisał(a):dwrc napisał(a):Marmetal napisał(a):Saruto napisał(a):Megas WRC napisał(a):Co do Lubiaka to tak, chyba przyszły sezon będzie jeździł z tym pilotem co jechał Wisłe. A co do Wiślaka to coś z Kajtkiem ma być, ale nie wiem czy to prawda.
A z kąd wiesz![]()
ZKĄTOWNI![]()
Marmetal napisał(a):Saruto napisał(a):Megas WRC napisał(a):Co do Lubiaka to tak, chyba przyszły sezon będzie jeździł z tym pilotem co jechał Wisłe. A co do Wiślaka to coś z Kajtkiem ma być, ale nie wiem czy to prawda.
szirer205xs napisał(a):... a ta sprawa z wykluczeniem i jego anulowaniem go ostatnio pokazuje go troszku w jasniejszym swietle...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości