Pozyjemy zobaczymy pozdro
Moderator: SebaSTI
Gucio napisał(a):Za to w Polsce jest już 6 C2R2
MSG Racing napisał(a):I nikt tym autem nie pojedzie tak jak Meek, a potem bedą narzekać na te auta, ze za słabe ze wogóle. Chciałbym się mylić.
KuziWrc napisał(a):Wiem, ze Bartek Boruta zastanawial sie tez nad N4 ale nie wiem co z tego wyjdzie, jeszcze chyba nie w tym sezonie
WRX_STI napisał(a):KuziWrc napisał(a):Wiem, ze Bartek Boruta zastanawial sie tez nad N4 ale nie wiem co z tego wyjdzie, jeszcze chyba nie w tym sezonie
Nie wiem co można powiedzieć o startach p.Boruty w 2007 w n4 , ale zastanawiam sie czy on nieszykuje clio R3 ( On zajmuje sie realizacją zamówień na to auto ). Najprawdopodobniej Piotrek Meresiński do wypożycznia bedzie miał Clio R3 , a sam będzie startował Evo 8 którą już ma.
wrx napisał(a):WRX_STI napisał(a):KuziWrc napisał(a):Wiem, ze Bartek Boruta zastanawial sie tez nad N4 ale nie wiem co z tego wyjdzie, jeszcze chyba nie w tym sezonie
Nie wiem co można powiedzieć o startach p.Boruty w 2007 w n4 , ale zastanawiam sie czy on nieszykuje clio R3 ( On zajmuje sie realizacją zamówień na to auto ). Najprawdopodobniej Piotrek Meresiński do wypożycznia bedzie miał Clio R3 , a sam będzie startował Evo 8 którą już ma.
U Mery jeszcze nie ma evo 8 - prawdopodobnie czesi beda budowac nowy egzemplarz bo ten ktory mail byc jego prawdopodobnie pojedzie na Wegry
A co do Clio R3 (N/A 3/7) to na 99% B.Boruta bo juz przed Warszawskim o tym mowil
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości