Moderator: SebaSTI
Raven napisał(a):Nie wydaje mi się, żeby nasze dziurawe, brudne drogi były odpowiednie dla S1600. U nas najlepsze wyniki można robić eNką. Super 2000 to coś w rodzaju połączenia obydwu klas i myślę, że dobry zawodnik po poznaniu auta będzie mógł nawiązać walkę z Kuzim. Poza tym sądzę, że w przyszłym roku w RSMP pojawią się trzy różne auta Super 2000 Smile.
Tu sie z toba nie zgodze i po raz kolejny przywolam Rajd Polski 2004. Pamietasz jak wtedy pociskaly dwie s1600? Zlaly cala (poza Kuzajem) eNke, a przeciez obaj kierowcy mieli problemy (jeden kapec, a drugi awarie). Warto tez nadmienic Rajd Elmot 2004, jak Grzyb byl drugi (a o ile pamietam bylo mokro), czy Rzeszowski sprzed klku lat. Istota sprawy tkwi miedzy fotelem a kierownica. Nie mamy takiego agresora, ktory pojechalby na 100%.
PLANY NA SEZON 2007...
Tomek Kuchar: Nasz plan zakłada starty Subaru w Mistrzostwach Polski. Jeśli uda się wygenerować jakieś fundusze na jeszcze inne eliminacje, to na pewno skorzystamy z takiej okazji. Dostałem także propozycję uczestniczenia w Mistrzostwach Czech oraz Mistrzostwach Słowacji. Miałbym walczyć samochodem, którym jechałem na Rajdzie Śnieżki (tj.Punto S1600). Niestety z braku czasu, nie byłem w stanie przyjąć tej oferty. Postanowiłem jednak, że byłaby to świetna szansa dla Karola Piątkowskiego i w tej chwili staram się załatwić, aby to on zasiadł za kierownicą Fiata. Samochód ten ma ogromny potencjał. Mam nadzieję, że sprawy ułożą się pomyślnie.
mda napisał(a):firma JOTUN, a dalej nie można mówić bo umowy nie są podpisane do końca...na początku grudnia się wszystko wyjaśni.mam nadzieje ze przed Barborka...
LIPciu napisał(a):J@ckaSS napisał(a):aj jakie to bylo by piekne zobaczyc Grzesia w S2000, on to ma ręke do ujarzmiania takich maszyn...
jak dla mnie grzyb to upalacz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości