MSG Racing napisał(a):No to bedziemy mieli 3 lub 4 walczacych o tytuł, bo ci co wsiadaą do S2000 wreszcie nawiaża walkę z Kuzajem!!
Zebys sie czasem nie zdziwil...

Moderator: SebaSTI
MSG Racing napisał(a):No to bedziemy mieli 3 lub 4 walczacych o tytuł, bo ci co wsiadaą do S2000 wreszcie nawiaża walkę z Kuzajem!!
Banan napisał(a):dwrc napisał(a):A z kąd wiesz, że 3 lub 4![]()
Bo tak przypuszcza
MSG Racing napisał(a):Pałka zauważ jakie są na świecie drogi a jakie u nas. U nas przemawiają za S1600.
Nie wydaje mi się, żeby nasze dziurawe, brudne drogi były odpowiednie dla S1600. U nas najlepsze wyniki można robić eNką. Super 2000 to coś w rodzaju połączenia obydwu klas i myślę, że dobry zawodnik po poznaniu auta będzie mógł nawiązać walkę z Kuzim. Poza tym sądzę, że w przyszłym roku w RSMP pojawią się trzy różne auta Super 2000 Smile.
Raven napisał(a):Nie wydaje mi się, żeby nasze dziurawe, brudne drogi były odpowiednie dla S1600. U nas najlepsze wyniki można robić eNką. Super 2000 to coś w rodzaju połączenia obydwu klas i myślę, że dobry zawodnik po poznaniu auta będzie mógł nawiązać walkę z Kuzim. Poza tym sądzę, że w przyszłym roku w RSMP pojawią się trzy różne auta Super 2000 Smile.
Warto tez nadmienic Rajd Elmot 2004
MSG Racing napisał(a):Banan napisał(a):dwrc napisał(a):A z kąd wiesz, że 3 lub 4![]()
Bo tak przypuszcza
Dokładnie
1 Kuzaj
2 Lupiak-Punto
3 Grzyb- Polo
4 Sołowow-Peugeot
5 Peugeot polska
no moze nawet pięciu
Te auta są szybsze od N4 wiec dzięki temu odzyskaja dystans do Kuzaja.
Pałka zauważ jakie są na świecie drogi a jakie u nas. U nas przemawiają za S1600. Chociaż gdybyś wsadził Meeka do S16000 i nas to mógłby nawet wygrać rajd.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości