Odcinek Specjalny w Radiu LUZ

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Kafe » czwartek, 9 lis 2006, 22:26

Moi drodzy - informacja z pierwszej ręki:) Jutro moim gościem będzie Mariusz Stec. Niebawem roześlę informacje prasową nt. jutrzejszego programu. Oczekuję pytań i Waszej aktywności. Tylko razem będziemy mogli coś zdziałać:)
Kafe
A5

Postprzez Kafe » piątek, 10 lis 2006, 13:44

W dzisiejszym programie Odcinek Specjalny moim gościem będzie Mariusz Stec świetnie znany z tras Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Polski i z Górskich Samochodowych mistrzostw polski. W sezonie 2006 startował Mitsubishi Lancerem Evo IX w zespole Lotos Race & Rally Team w pełnym cyklu Rajdowych Samochodowych Mistrzostwach Polski. Jest znany z niezwykle widowiskowego stylu jazdy. O dotychczasowych startach, oraz planach na przyszłość porozmawiamy w piątek 10 listopada od 18.00 do 19.00 tylko w Radiu Luz!

Zapraszam do słuchania audycji Odcinek Specjalny na 91,3 FM we Wrocławiu.
Polecam słuchanie stacji w winampie.
http://www.radioluz.pwr.wroc.pl/listen.pls

Zachęcam również do pisania maili i zadawania pytań Mariuszowi pod adresem: rajd@radioluz.pwr.wroc.pl

Zapraszam również do pisania na radiowe GG 8704567

Do usłyszenia

Karol Ferenc
Kafe
A5

Postprzez psz » piątek, 10 lis 2006, 20:02

To chyba niełatwo rozmawiać z gościem i czytać pytania, które możnaby zadać? Nieźle Ci to Karolu wychodzi, audycji słucha się z zaciekawieniem :) a czas leci bardzo szybko...

Pozdrawiam!
"měl bych se smát ale mám úsměv Mikymauze"
psz
A5

Postprzez FanGrzyb » piątek, 10 lis 2006, 20:07

Słucham co tydzień, zadaje pytania które są bardzo często czytane na antenie, bardzo mi sie to podoba, moim marzeniem jest to żeby żeby OeS trwał przynajmniej 2-3 godziny :D ;) Dzisiaj bardzo fajna audycja !!! Będą booooki na Barbórce !!!
FanGrzyb
A5

Postprzez Pałka » piątek, 10 lis 2006, 21:05

ale nie może być ta audycja gdzieś od 21 ??
http://www.scr.civ.pl/ Obrazek
Pałka
N3

Postprzez Saruto » sobota, 11 lis 2006, 08:55

Pałka napisał(a):ale nie może być ta audycja gdzieś od 21 ??

albo żeby były powtórki??
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez Kafe » niedziela, 12 lis 2006, 12:47

Cieszę się, że dobrze się Wam słucha audycji. Z zadawaniem pytań, jednoczesną korespondencją ze słuchaczami itp. staram sobie jakoś radzić, a doswiadczenie pomaga:) Myslę, że audycja z Mariuszem była interesująca i cieszę się, że Wam także się podobała.

Mam nadzieję, że wypracowana formuła programu jest odpowiednia i zmierzamy w dobrym kierunku. Może także z czasem uda się nam wydłużyć audycję? Któż to wie? Wiele zalezy od słuchaczy i oby było ich jak najwięcej. Wtedy program bedzie miał silna pozycję w samym radiu, a to bardzo, bardzo istotne.

Jest też ustalona godzina od 18 do 19 i niestety nie da się uszczęśliwić każdego. Myślę, że jest to optymalna pora i na pewno nie wchodzi w grę jej zmiana. O późniejszych porach można rajdy śledzić jedynie w TVP:)

z powtórkami zobaczę co da się zrobić, ale tak jak już wspominałem - program musi mieć silna pozycję i wielu słuchaczy. Mam nadzieję, że się uda.

pozdrawiam

Karol
Kafe
A5

Postprzez Cendra » niedziela, 12 lis 2006, 14:00

ehh... szkoda, że zazwyczaj o tej porze nie ma mnie w domu :( a jak jestem to poprostu nie pamietam o audycjach, dlatego tez cieszyłbym sie jakby były powtórki ;)
Cendra
A6

Postprzez Kafe » niedziela, 12 lis 2006, 14:03

Cendra napisał(a):ehh... szkoda, że zazwyczaj o tej porze nie ma mnie w domu :( a jak jestem to poprostu nie pamietam o audycjach, dlatego tez cieszyłbym sie jakby były powtórki ;)

co tydzień regularnie informuję o programie, a na brak pamięci i powtórka niestety nie poradzi.

pozdrawiam
Kafe
A5

Postprzez chodek » niedziela, 12 lis 2006, 14:13

Karol, prawda jest niestety taka, że bardzo duzo ludzi w tym czasie po prostu odstresowuje się :wink: po tygodniu nauki/pracy i nie może słuchac twojej audycji, ktora jest o tak chodliwej godzinie, rozumiemy Cię, że chcesz miec jak największą słuchalnosc bo nadajesz w eterze, ale powtórki mogły by byc.
C20XE
chodek
A6

Postprzez Kafe » niedziela, 12 lis 2006, 15:03

Prawda jest taka, że słuchalność musi być, bo inaczej nie będzie programu. To jest proste i niestety prawdziwe. Rajdy to niszowy sport i nie ma też co liczyć na to, że zawodnicy będą przychodzić do studia późnym wieczorem, czy też w nocy:) konsultowałem to także z zawodnikami, więc nie jest to tylko moja opinia.

Godzina 18 to optymalna pora i często chyba jeszcze zbyt wczesna na odstresowywanie się:)

Z mojej strony to koniec wątku, zapraszam na program w najbliższy piątek

pozdrawiam

Karol
Kafe
A5

Postprzez Robecki » niedziela, 12 lis 2006, 16:53

Jak widać Karol i tak robi co może więc trzeba mu tylko podziękować za jego wysiłek, za to że mamy taką audycję. Dzieki Karol :!: :)
Robecki
N3

Postprzez Saruto » wtorek, 14 lis 2006, 15:36

Kafe napisał(a):
Cendra napisał(a):ehh... szkoda, że zazwyczaj o tej porze nie ma mnie w domu :( a jak jestem to poprostu nie pamietam o audycjach, dlatego tez cieszyłbym sie jakby były powtórki ;)

co tydzień regularnie informuję o programie, a na brak pamięci i powtórka niestety nie poradzi.

pozdrawiam

szkoda, pozostaje czekać na płyte z odcinkami :)
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez Kafe » wtorek, 14 lis 2006, 17:00

Moi drodzy, buduję archiwum i myślę, że uda się go spokojnie taka płytę wyprodukować i rozpowszechnić wśród chętnych i na tym zakończmy temat.

Zapraszam do słuchania programu w każdy piątek od 18 do 19:) W najbliższy piątek kolejna rozmowa:)

pozdrawiam

Karol
Kafe
A5

Postprzez Kafe » czwartek, 16 lis 2006, 16:29

W najbliższym programie Odcinek Specjalny moim gościem będzie Krzysztof Hołowczyc!

To już siedemdziesiąta audycja Odcinek Specjalny. Tym bardziej cieszę się, że właśnie w ten mały jubileusz swoją rozmową zaszczyci nas Krzysztof Hołowczyc. Doskonale znany wszystkim zawodnik, człowiek instytucja. Mistrz i wicemistrz Europy, trzykrotny mistrz Polski, na swoim koncie ma starty w Rajdowych Samochodowych Mistrzostwach Świata, a także w długodystansowym Rajdzie Dakar. Obecnie reprezentuje barwy ORLEN Teamu, ale tak naprawdę Krzysztofa Hołowczyca nie trzeba Państwu przedstawiać...

O dotychczasowej karierze, najbliższych startach i planach na przyszły rok porozmawiamy w piątek 17 listopada od 18.00 do 19.00 tylko w Radiu Luz!

Zapraszam do słuchania audycji Odcinek Specjalny na 91,3 FM we Wrocławiu.
Polecam słuchanie stacji w winampie.
http://www.radioluz.pwr.wroc.pl/listen.pls

Zachęcam również do pisania maili i zadawania pytań Krzysztofowi pod adresem: rajd@radioluz.pwr.wroc.pl
Kafe
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP