Polska piłka nożna siegnela dna :(

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Saruto » sobota, 14 paź 2006, 12:37

Bartek Cieszyn napisał(a):A jak myślicie kto bedzie bronił w meczu z Portugalią ?

Myśle że Boruc lub Fabiański, obydwaj grają w klubach.
Kuszczak ma też nikłe szanse, Dudek nie ma wogóle szans na gre.
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez Miedziu » sobota, 14 paź 2006, 12:40

Piekny mecz w wykonaniu polaków... :D dla mnie wszyscy grali bardzo dobrze ale najbardziej podobała mi sie gra EBIEGO i Bronowickiego. Ebiego wiadomo czego... 2 piekne bramy... a Bronowicki piekne rajdy pod pole karne robił tych portugalczyków jak się da...
a Rasiak... Nie grał tak żle (miał asysyte nawet :lol: )
Miedziu
A6

Postprzez Anonymous » sobota, 14 paź 2006, 12:40

zapomniałem o Fabiańskim no w sumie moze on zagrac stawiam na Boruca ... Jakby ktos nie wiedział czemu Kowalewski nie bedzie mógł bronic : Dostał juz dwie zolte Kartki z serbia i portugalia
Anonymous

Postprzez misiek_wrc » środa, 18 kwi 2007, 13:44

Nie chciałem owierać nowego tematu więc Panowie i Panie możemy sobie pogratulować Euro 2012 !!! Wkońcu sie cos nam udało i pierwszy raz jestem dumny z PZPN-u zrobili kawał dobrej roboty :D Gratulacje nam Polakom i Ukraińcom :)
p.s.
Tylko prosze o zbędne komentarze typu i tak nie damy rady, albo nas nie stać !!! Cieszmy się tą chwila :P
..:: !! QHR MAJCHER OGIEN NA TLOKI !! ::..
misiek_wrc
A5

Postprzez stachniak14 » środa, 18 kwi 2007, 15:47

Jestem szczęśliwy...naprawde :D tyle
Paweł Stachniuk
stachniak14
A6

Postprzez Gucio » środa, 18 kwi 2007, 17:50

Ciekawe kiedy zaczną się pracy przy budowie stadionu we Wrocławiu :D
Eeeeelegancko! W końcu możemy spokojnie patrzeć na gre naszych, bo nie musimy się nawet zakwalifikować z meczyków, bo wchodzimy automatycznie...tylko kiedy te autostrady i hotele powstaną....
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez misiek_wrc » środa, 18 kwi 2007, 17:58

Gucio napisał(a):Ciekawe kiedy zaczną się pracy przy budowie stadionu we Wrocławiu :D
Eeeeelegancko! W końcu możemy spokojnie patrzeć na grę naszych, bo nie musimy się nawet zakwalifikować z meczyków, bo wchodzimy automatycznie...tylko kiedy te autostrady i hotele powstaną....

Tak sobie dumam i mam pytanie, czy jeżeli organizatorów jest 2 to czy automatycznie Polska i Ukraina awansują ??? przecież są eliminację potem faza grupowa.. Nie jest tak że są wyliczone miejsca. Gdy my automatycznie wchodzimy to ktoś musi siłą rzeczy odpaść.

Secundo to to, że mecze grają w Poznaniu Wrocławiu i Gdańsku.. Więc myślę, że będzie musiała powstać autostrada między tymi miastami a to Gucio chyba nam by sie przydało :) Szczególnie dla mnie gdyż często tą trasą jeżdżę nad morze w wakacje :)
Także nam z dolnegośląska będzie szybciej dojechać na Rally Poland :)
..:: !! QHR MAJCHER OGIEN NA TLOKI !! ::..
misiek_wrc
A5

Postprzez bounder » środa, 18 kwi 2007, 18:09

Awans mają wszyscy gospodarze automatycznie, czyli i my i Ukraina (tak jak na euro 2000 holandia i portugalia). Pewne są na razie Wawa, Gdańsk i Wrocek, 4 miejsce jest dla Poznania, Krakowa lub Chorzowa, ze wskazaniem na Poznan
bounder
N3

Postprzez stachniak14 » środa, 18 kwi 2007, 18:20

analogiczna sytuacja jak z euro 2008 - Austria i SZwajcaria

Obydwa kraje mają awans bez gry . w finałach gra 16 zespołow a w eliminacjach jest 7 grup i za każdej wychodzą dwie drużyny.
Paweł Stachniuk
stachniak14
A6

Postprzez Marmetal » środa, 18 kwi 2007, 19:21

Nie interesuję się piłką nożną, ale bardzo się cieszę, że wspólnie z Ukrainą będziemy mieć te mistrzostwa. Dzięki temu powstaną hotele, autostrady, stadiony, kraj będzie bardziej rozwinięty. Gdyby nie to Euro 2012 to pewnie poczekalibyśmy sobie jeszcze na rozwinięcie infrastruktury wiele lat. A tak to przyspieszy proces. Fajnie, naprawdę się cieszę! :)
Marmetal
S2000

Postprzez chodek » środa, 18 kwi 2007, 19:39

Nie interesuję się piłką nożną, ale bardzo się cieszę, że wspólnie z Ukrainą będziemy mieć te mistrzostwa. Dzięki temu powstaną hotele, autostrady, stadiony, kraj będzie bardziej rozwinięty

Chłopie a ty dalej siejesz swoją kosmiczną propagandę...Powstaną, jesteś pewny? Kraj będzie rozwnięty? Rozbawiłes mnie :lol: Zawsze myslałem ze miarą rozwinięcia kraju jest poziom życia jego mieszkańców, ani to ile metrów autostrad powstanie z tytułu tego, że będzie trzeba wywalić kasę na infrastrukturę bo innego wyjscia nie będzie, bo przecież gospodarzami jesteśmy :lol:
C20XE
chodek
A6

Postprzez Gucio » środa, 18 kwi 2007, 19:42

Więc myślę, że będzie musiała powstać autostrada między tymi miastami a to Gucio chyba nam by sie przydało

Ty wiesz ile lat trzeba żeby nasze państwo wybudowało tyle Km autostrady?
Zaledwie 6 KM ile lat było robione i oddawane :mrgreen:
ja zawsze jeżdze nad morze przez Zieloną Górę :P
A tak poważnie to chyba najładniejszy i najnowocześniejszy stadion w Polsce to mają Kielcoki ! Stadion jak najbardziej topowy, tylko szkoda, że taki mały, bo jak na ME to nie spełnia pewnie wymogów.
Teraz tylko trzeba znaleśc kasę na te 4 nowe stadiony...
Ten we Wrocławiu ma stanąc na Maślicach.
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez Karol » środa, 18 kwi 2007, 19:42

haha bardzo chciałbym zobaczyć te 4 40 tysięczne stadiony 4 lata i 1000 km autostrad do 2010 roku.
https://www.facebook.com/10tonsband?fref=ts
Karol
A6

Postprzez Marmetal » środa, 18 kwi 2007, 20:13

Wiadomo, że nie będzie pięknie i różowo, ale coś przynajmniej dzięki temu ruszy. Nie sieję propagandy, bo tak naprawdę patriotą nie jestem, ale cieszę się, że jednak tych autostradowych kilometrów będzie nieco więcej ;).
Marmetal
S2000

Postprzez Saruto » środa, 18 kwi 2007, 20:14

a z jarmarku zrobią stadion na 68 tysięcy widzów :lol:
może i wybudują ale kto na to po mistrzostwach będzie chodził...
o do autostrad to bym na to nie liczył ;) jak 100 km powstanie to będzie sukces.
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park