Polska piłka nożna siegnela dna :(

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Saruto » piątek, 29 wrz 2006, 04:10

stachniak14 napisał(a):Wisła awansowała do grupy UEFA...cuda się zdarzają...zasłużyli na to... strasznie się cieszę....brak mi słów...moja ukochana drużyna powróciła z dalekiej podróży:D

a to niespodzianka :lol: myślałem że nie mają szans, ciekawy jestem jak szybko stracą szanse na wyjście z grupy.
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez Anonymous » piątek, 29 wrz 2006, 07:17

Nie bedziemy musieli na to dlugo czekac :) Okuka wziął sie ostro do roboty:)

Jazda JAZDA jazda Biała gwiazda :)

Pozdrawiam
Anonymous

Postprzez wallygator » czwartek, 12 paź 2006, 18:25

no i co krzykacze powiecie teaz, po meczu z Portugalią ? :wink:
wallygator
N3

Postprzez PawelRally » czwartek, 12 paź 2006, 18:38

Wybryk natury i tyle :twisted:
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez Anonymous » czwartek, 12 paź 2006, 18:38

no no nasi Rycerze pokazali sie z bardzo dobrej strony kazdy piłkarz sie wyróżnił no Rasiaka to moze z milczeniem ocenie brawa naleza sie do : Ebiego , Żurawia , Golańskiego Bronowickiego - ci ost dwaj bardzo dobrze sie spisali to byl ich chyba 2 czy 3 mecz w reprezentacji .

Pozdrawiam
Anonymous

Postprzez wallygator » czwartek, 12 paź 2006, 20:24

a czemu Rasiaka przemilczysz ?
wallygator
N3

Postprzez Buncol » czwartek, 12 paź 2006, 20:32

wallygator napisał(a):no i co krzykacze powiecie teaz, po meczu z Portugalią ? :wink:

jedna jaskółka wiosny nie czyni, nie mniej jednak gratuluje, wg mnie grali świetnie, może troche pod koniec meczu puchli, ale wygrana jest wygraną.
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez wallygator » czwartek, 12 paź 2006, 21:35

Buncol napisał(a):
wallygator napisał(a):no i co krzykacze powiecie teaz, po meczu z Portugalią ? :wink:

jedna jaskółka wiosny nie czyni, nie mniej jednak gratuluje, wg mnie grali świetnie, może troche pod koniec meczu puchli, ale wygrana jest wygraną.

oczywiście, że nie czyni, ale ten mecz potwierdza moje słowa, że nasi piłkarze potrafią grać w piłkę. Trzeba im powiedzieć/pokazać jak, lub wmówić, że potafią :D

A co do Rasiaka to to co wyprawiało się wokół niego do niedawna, to według mnie dziecinada i głupota. Przypomnę tylko, że to on wywalczył piłkę i zaliczył asystę przy drugiej bramce.
Pozatym jeśli smiejecie się z Rasiaka to powinniście się smiać 3 razy głośniej z tych wielkich portugalskich gwiazd, które wczoraj nie pokazały nic.
wallygator
N3

Postprzez żółtodziób » czwartek, 12 paź 2006, 22:29

trafiło się jak ślepemu psu podymać, z Niemcami też im si ę prawie że trafiło - był prawie remis, teraz po rpostu nie było prawie.... zobaczymy co będzie dalej, jakoś nie wierzę zeby był to przełom.
żółtodziób
A8

Postprzez Saruto » piątek, 13 paź 2006, 05:48

Jeśli wygrają z Belgią to wtedy będzie można stwierdzić że coś się zmieniło. Jak narazie można mówić że to przypadek :)
Obrazek
Saruto
A6

Postprzez Anonymous » piątek, 13 paź 2006, 16:34

No nie powież mi walygator ze Rasiak dobrze wystapil owszem nie grał TRAGICZNIE ale wstrzymywal akcje ma asyste brawo , ale jak biegł na bramka zamiast strzelac jest to 100%% sytuacja to wolał podac i lewandowski musiał gnac za tym

Pozdro
Anonymous

Postprzez wallygator » piątek, 13 paź 2006, 19:07

ja bym powiedział, że zagrał dobrze, ale uważaj jak chcesz :wink:
co do tego zagrania to było niedokładne może na 30-40 cm, wielu gwiazdom nie wychodza takie podania (tym bardziej jak już zawodnik jest podmęczony)

ps. nie żebym Rasiaka uważał za jakąś gwiazdę, ale denerwuje mnie ta cała atmosfera wokół niego (podobna do tej z Norisem), która jest dla mnie po prostu głupia
wallygator
N3

Postprzez Racing18 » sobota, 14 paź 2006, 00:38

Polska zagrała najlepszy mecz od niepamiętnych czasów. Pokazali, że stać ich na wiele. Co do Rasiaka to uważam, że w ostatnich 2-3 latach zrobił naprawdę duże postępy i naśmiewanie się z niego jest jakimś głupim zwyczajem. Ale oczywiście nie uważam go za gwiazdę. W tamtej sytuacji mógł podawać do Smolarka, ale wtedy sędzia mógłby odgwizdać spalonego, bo niektórzy gwiżdżą w takich sytuacjach. Ale tak naprawdę mieliśmy tyle sytuacji, że 4:0 byłoby jak najbardziej sprawiedliwe.
Racing18

Postprzez Saruto » sobota, 14 paź 2006, 05:41

Rasiak w tym roku bardzo dobrze gra i dość często strzela gole, w meczu z Portugalia grał dobrze choć bez większych rewelacji. Natomiast bardzo dobrze zagrał Żurawski. Pozostaje nam czekać do meczu z Belgią, wtedy się wszystko okaże.
Obrazek
Saruto
A6

Postprzez Anonymous » sobota, 14 paź 2006, 11:54

A jak myślicie kto bedzie bronił w meczu z Portugalią ?
Ja stawiam na Boruca - jeszcze nie bronił w Kadrze Leo
Dudek - odpada fatalnie bronił z Finlandią :(
Kuszczak - jakos go nie lubie ale mógłby pobronic podpadł mi tylko w meczu z Kolumbią :)

POZDRO

Co do Rasiaka zamknijmy ten temat niech Grześ jedzie na te wyspy i niech se tam kopie w Kadrze nie powinien byc
Anonymous

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park