Odcinek Specjalny w Radiu LUZ

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez wrobel321 » sobota, 2 wrz 2006, 22:35

Według mnie program powinien byc 2 godzinny, rozmowa z Panem Krawczykiem była bardzo interesująca..... za szybko się skonczyła. Odwalacie kawał dobrej roboty dla polskich rajdów..... Dzięki!! :)
Janusz Kulig Forever - Nigdy nie zapomnimy!
wrobel321
A5

Postprzez Buncol » środa, 6 wrz 2006, 16:33

apropo p. Krawczyka, cos mi sie przypomniało. Jakiś czas temu ktoś tu na forum pisał, że w zeszłym roku widział upalających zawodników SPRT, po czym zadzwonił do p. Krawczyka i powiadomił o sprawie. Specjalnie zadałem pytanie "Czy dostawał pan w zeszłym roku sygnały o upalaniu"? Odpowiedź była przecząca, ciekawe czemu?
Ostatnio edytowano środa, 6 wrz 2006, 21:11 przez Buncol, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez Jucek » środa, 6 wrz 2006, 19:02

nie chcialem komentowac jego wypowiedzi i robic syfu...no ale zostalem wywolany do tablicy. tak, dzwonilismy do krawczyka bo widzielismy dwoch zawodnikow z czuba, dzien wczesniej rozmawialismy z krawczykiem w cztery oczy bo chcielismy jechac jako szachownica lub K i stad mielismy jego numer. w rozmowie telefonicznej nie chcielismy podawac zadnych nazwisk bo nie mielismy zadnych dowodow ale on bardzo bardzo nalegal, jak uslyszal nazwiska to powiedzial ze zaraz wysyla swojego czlowieka na trase...
sluchalem audycji...gdy krawczyk powiedzial ze w zeszlym roku byla cisza i spokoj i nikt nie dzwonil ze skargami, od razu napisalem na radiowe gg i probowalismy sie dodzwonic na radiowy telefon podany na stronie i zadac pytanie na antenie czy krawczyk juz nie pamieta naszej dlugiej rozmowy ? niestety nie dodzwonilismy sie :(
GG 3389645
Jucek
N3

Postprzez kibic » środa, 6 wrz 2006, 22:25

Fajnie Pan Krawczyk mówił.Może i dobrze, ale jak stwierdził że 4 osoby mogą przygotować rundę RSMP w ciągu miesiąca to już chyba przesada.same zezwolenia załatwić to już jest dużo dłuższy czas,po zatym sprawy regulaminowe też wymagają czasu. Na przykład już teraz pracuje ekipa która planuje i przygotowuje przyszłoroczny Elmot. pogratulowac panu Krawczykowi takiej operatywności.
kibic
N1

Postprzez Kafe » piątek, 8 wrz 2006, 16:32

witam serdecznie,

Dzisiaj ze względu na rozpoczynający się 7 Rajd Nikon w naszym Radiu Luz wyemitowana zostanie powtórka audycji z udziałem Pawła Dytko. Wszystkich chętnych zapraszam do wysłuchania wywiadu z tym niezwykle utalentowanym i sympatycznym zawodnikiem.

Pozdrawiam

Karol Ferenc
Kafe
A5

Postprzez Saruto » piątek, 8 wrz 2006, 18:12

A kiedy będzie Sołowow? z tego co słuchałem to narazie go nie było :( chyba że jakąś edycje przegapiłem :roll:
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez Bomber » sobota, 16 wrz 2006, 10:35

a kto był gościem wczoraj?
Bomber
N2

Postprzez FanGrzyb » sobota, 16 wrz 2006, 11:02

Bomber napisał(a):a kto był gościem wczoraj?

Nie było gościa, nie przyjechał, nie wiadomo kto to miał być, ale OS był, gadali my o rajdach ;)
FanGrzyb
A5

Postprzez Kafe » piątek, 22 wrz 2006, 09:29

Dzisiejszy 61 Odcinek Specjalny będzie swego rodzaju debiutem... Zapowiadaliśmy to od dłuższego czasu. Teraz jednak mam ogromną przyjemność powiadomić Was o tym, że Radia Luz można już słuchać na częstotliwości 91,3 FM na terenie Wrocławia! Oczywiście cały czas pozostajemy także w internecie.

W dzisiejszym programie moim gościem będzie kierowca zespołu Playstation2 Rally Team, uczestnik Rajdowego Pucharu Peugeota wrocławianin Karol Piątkowski.

Porozmawiamy o zbliżającym się Rajdzie Warszawskim, spróbujemy również podsumować tegoroczne występy podopiecznego Tomasza Kuchara w Rajdowych Samochodowych Mistrzostwach Polski. Być może dowiemy się również o planach zespołu na przyszły rok.

Polecam słuchanie stacji na 91,3 FM, bądź też w winampie,
wystarczy kliknąć na poniższy link:
http://www.radioluz.pwr.wroc.pl/listen.pls

Zachęcam również do pisania maili i zadawania pytań Karolowi Piątkowskiemu. Liczę na Waszą aktywność: rajd@radioluz.pwr.wroc.pl

Zapraszam do zadawania pytań telefonicznie: (071) 320 40 83

Zapraszam również do pisania na radiowe GG 8704567

Do usłyszenia

Karol Ferenc
Kafe
A5

Postprzez Kafe » sobota, 23 wrz 2006, 15:01

i jak się Wam słuchało? Mam nadzieję, że ta bardzo nietypowa nagroda spodoba się zwycięzcy konkursu:)

pozdrawiam

Karol
Kafe
A5

Postprzez Saruto » sobota, 23 wrz 2006, 16:19

Nagrał ktoś relacje?
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez Kafe » sobota, 23 wrz 2006, 21:07

Nie nagrywajcie, a słuchajcie programu na żywo:) wtedy jest najlepszy show, szansa wygrania ciekawych nagród itd. itp. Oczywiście posiadam archiwum programów i moze kiedyś wydamy jakiś ciekawy krążek z najciekawszymi programami?

pozdrawiam i zapraszam do słuchania programu w każdy piątek, teraz już także w eterze na 91,3 FM we Wrocławiu

Karol
Kafe
A5

Postprzez Robecki » sobota, 23 wrz 2006, 22:19

Jasne Karol :!: Tylko po prostu nie każdy może uczestniczyć w audycji na żywo :( Jeśli masz te relacje w archiwum, mogłbyś zawsze wrzucać tą najświeższą na jakiś serwer, jeśli oczywiście masz czas, z czym pewnie będzie problem :? Ale i tak gratuluję fajnej rajdowej audycji i pozdrawiam zarazem :)
Robecki
N3

Postprzez Kafe » sobota, 23 wrz 2006, 23:06

Ale wtedy ludzie przestaliby słuchać programu na żywo i tylko ściągaliby sobie audycje i słuchali kiedy chcą - nawet Ci, którzy mają czas by słuchać jej na żywo, a to właśnie Ci słuchacze współtworzą program i dają świetny klimat, który odczuwają i podkreślają goście - to pierwszy powód, a drugi jest taki, że przyjęliśmy zasadę o nie wrzucaniu audycji na żadne serwery. Stąd też mój pomysł płytki, która powstanie jak tylko znajdę kilka wolnych chwil, a z tym rzeczywiscie jest trudno:( ale damy radę. Zachęcam więc do słuchania audycji:)

pozdrawiam
Kafe
A5

Postprzez Buncol » niedziela, 24 wrz 2006, 07:18

ja słucham regularnie i audycja jest kozak :wink:
Obrazek
Buncol
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP