RAJD CYPRU

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez Zepter » niedziela, 15 maja 2005, 06:51

Gucio napisał(a):heh kibole z polski rodem....wbili na oes jakimś autkiem terenowym :shock: :shock: :shock: 8)
Ten płonący citroen to Duval ?! qwa a ja go obstawiałem na
faworyta !! :cry: :cry:

Swoja drogą to ładnego Jeepa Wranglera mieli :lol: .....Ty go "obstawiałeś" a jemu "cytryna" spaliła się na wiór czy popiół :) Szkoda Duvala..... szkoda Xsary :?
TDI - Ten Dym Ignoruj ;-]
Zepter
N3

Postprzez Łukasz » niedziela, 15 maja 2005, 12:54

Wyniki strasznie pokręcone - jedni mieli szczęście, drudzy nie, jedni przetrwali, drudzy polegli. Nic fascynujacego ani odzwierciedlającego rzeczywistość.
Tommi Makinen - My name is Legend
Łukasz
N3

Postprzez Cobra » niedziela, 15 maja 2005, 18:57

tekst duvala na zgliszczami wurca byl fajny "it's impossible to continue.." ciekawe czy szefowie cytryny tez maja takei poczucie humoru :D
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez qbus » niedziela, 15 maja 2005, 20:26

Guy Frequelin:
Stephan told me : He doesn't want to co-drive Francois any longer. Before 6.00pm tomorow, I have to find a solution to confirm the crew of the second car and to present it to the FIA !

Hmmm... ciekawe kiedy Citroen powie że nie chce aby Duval zdobywał dla nich punkty i zastąpi go kimś innym. wszystko ma swoje granice. zarówno Marko jak i Francois nie zyskali na zmianie barw.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Łukasz » niedziela, 15 maja 2005, 21:38

Loeb przetrwał i wygrał...Wyniki pogiete że bardziej już chyba być nie mogły. Bardzo mnie rozczarowuje Martin - po raz kolejny nic nie pokazał :( Co sie stało ze staym dobrym Markko :?:
Tommi Makinen - My name is Legend
Łukasz
N3

Postprzez Gucio » niedziela, 15 maja 2005, 23:15

A ja z innej beczki :P
Zastanawiałem się i nie wiem czy wy też...jak by sobie hołek poradził w tych arcy trudnych warunkach, bo napewno nie było by łatwo :P
Gucio
S2000

Postprzez **FanKuzaja** » poniedziałek, 16 maja 2005, 00:13

Rajd nie tylko trudny dla samochodów co i załóg... Loeb znów wygrał..

Martin w końcu jakieś miejsce na podium ale tylko dzięki błędom rywali i awariom.
Duval ładnie schajcył swoją Cytrynkę.

Ogułem trudny i wyczerpujący rajd. ale zdeczka nudny..

Myślę że jak by był Groszek i Solberg i Loeb to by siędziało.
Janusz Kulig 1969-2004
Michael Park 1966-2005
Na zawsze w sercach kibiców

Leszeeek Ogień na Tłoki !!
**FanKuzaja**
A6

Postprzez LIPciu » poniedziałek, 16 maja 2005, 02:42

Łukasz napisał(a):Loeb przetrwał i wygrał...Wyniki pogiete że bardziej już chyba być nie mogły. Bardzo mnie rozczarowuje Martin - po raz kolejny nic nie pokazał :( Co sie stało ze staym dobrym Markko :?:

moim zdaniem marko zajebiście pojechał cypr. najpierw wyczekał. potem zoriętował się co i jak (wiedział że uda się zatakować podium) zrobił to zaplanował i ZAJĄŁ 3 MIEJCSE. pewnie że zawsze można chciec wiecej ale 6 punktów wpadło.
myśle żę martin będzie jeżdził tak cały sezon (taktyka burnsa z jego ostatniego sezonu) oczywiśie jeśli myśli o tytule to musi przyspieszyć ale miejsce na podium jak najbardziej możliwe.
porównując byłych kierowców forda martin o niebo bije duvala co jest równe temu że pug wygrywa z cytrynką.

łukasz rozczarowywuje cię koleś który jest drugi w tabeli...
LIPciu
A5

Postprzez koval » poniedziałek, 16 maja 2005, 06:02

Martin jedzie bardzo dobrze, ale jest to i tak dziwny dla niego sezon bo wie ze bedzie musial zmieniac auto w nastepnym a tak naprawde wiele nawyków z Forda napewno musial zmienić... niejako napróżno bo w tym roku Loeb w Xarze bedzie/jest poza zasiegiem a z fabrycznego Puga tak czy siak wysiądzie juz za pol roku... Ale wierze ze nawet 2 m-ce jest calkiem realne.

:arrow: pozdro
http://www.pwr.wroc.pl Obrazek
koval
N2

Postprzez Sergiey » poniedziałek, 16 maja 2005, 10:11

Łukasz napisał(a):Loeb przetrwał i wygrał...Wyniki pogiete że bardziej już chyba być nie mogły. Bardzo mnie rozczarowuje Martin - po raz kolejny nic nie pokazał :( Co sie stało ze staym dobrym Markko :?:

Łukasz: - nie wiem czy Markko Martin rozczarowuje czy nie. Nie wiem tez dlaczego mówisz: co się stało ze starym dobrym Markko. Otóż, M.Martin aktualnie jest wiceliderem klasyfikacji WRC (wespół z Solbergiem). To, że nie wygrywa oesów jak poprzednio, wcale nie oznacza że źle jezdzi. Widać ta taktyka przynosi efekty. Tym bardziej że to jego pierwszy sezon w Peugeocie i pewnie musi się autka nauczyć. Tym bardziej, że jak głosi plotka, wiele rozwiazań konstrujcyjnych focusa było robione podobno własnie pod upodobania Markko. Może było mu łatwiej wygrywać odcinki, ale na razie IMHO ta obecna taktyka okazuje się skuteczna.
gg://1569993 Gadu-Gadu
---
Auto racing, bull fighting, and mountain climbing are the only real sports ... all others are games.
Ernest Hemingway
Sergiey
A5

Postprzez beeper_ » poniedziałek, 16 maja 2005, 10:23

Dokładnie, a peugeot do konca nie jest dopracowany na co narzeka tez Markus. Rowna jazda Martina mogłabygo doprowadzic do mistrzostwa, tak jak to mialo miejscie w 2001 roku kiedy Burns został mistrzem.
beeper_
N4

Postprzez cah » poniedziałek, 16 maja 2005, 20:33

Jeszcze co do Martina: z Rychem było dokładnie tak samo. Pugi po prostu nie są łatwymi autami do nauki ani ustawiania. Pamiętam jakąś wypowiedź Gronholma, w której stwierdza, że nawet przód tego auta jest potentegowany i po prostu nie wiadomo gdzie się auto kończy(ma taki "dziubek"), a jak się jedzie bokiem wzdłuż jakiejś skarpy jest to dosyć istotne ;). Równa jazda Martina mogłaby go doprowadzić do mistrzostwa, gdyby pewnien Franzuc nie jedził hmm "równiej" o te pare pozycji wyżej od martina...
cah
N1

Postprzez Saruto » czwartek, 21 wrz 2006, 14:31

Jutro zaczyna się rajd Cypru. Loeb może być już mistrzem po tym rajdzie :)
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez dwrc » czwartek, 21 wrz 2006, 15:11

Nie moze być ale ZOSTANIE :wink:

Ja licze na SOLBERGA bo coś słaby sezon ma :cry: No i że bedzie walka Loeb i Gronholm 8)
dwrc
A5

Postprzez Miedziu » czwartek, 21 wrz 2006, 19:22

dwrc napisał(a):Nie moze być ale ZOSTANIE :wink:

Twoja pewnosc mnie rozwala... :? Rajd sie nie zacząl ale DWRC juz wie ze Leob po tym rajdzie zostanie mistrzem świata obys sie nie zdziwił.
Ps jak lubisz tak przepowiadac to moze zastanów sie by w przyszłosci zosatc wrózką :)
Miedziu
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata