Rajd Akropolu

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez TommiCrazy » niedziela, 8 cze 2003, 14:55

Holera Burns na ostatnim oesie wyprzedził Makinena :( a niech to !!
BIG MAK IS BIG :)
Gratulacje dla Burnsa mimo wszytko
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez Wilu » niedziela, 8 cze 2003, 14:55

szkoda szkoda ale ja mam niedosyt szczególnie z 1 dnia. a Tmek się nie popisał i możecie mnie karcić itd itp ale jak chce się chłopak (co już pisałem) załapać to taką jazdą nic nie zdziała. może w next year ale kto da kasę ?
Ostatnio edytowano niedziela, 8 cze 2003, 15:22 przez Wilu, łącznie edytowano 1 raz
Wilu
N4

Postprzez Gustaw » niedziela, 8 cze 2003, 15:01

Nareszcie Martin wygral swoj pierwszy rajd wrc, bardzo sie z tego ciesze. Ale jestem zalamany znowu przez Colina, myslalem ze bedzie chociaz czwarte miejsce, ktore biorac pod uwage jego osiagniecie w tym sezonie bylo by bardzo dobre no i na mecie, az tu jeb, probelmy z elektronika i spadek na 8 miejsce, ja bym chcial zeby znowu wrocil do czegos brytyjskiego :idea: (mam na mysli ludzi), czyli Ford lub Subaru- realniejsze jest Subaru, ale czy to mozliwe :?: :?: :?:
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez Schumi03 » niedziela, 8 cze 2003, 15:09

No w sumie tak... Colin znów w Subarynie to by byłó coś ! Widać ,że Cytrynom jeszcze brakuje wytrzymałości na takich rajdach...A miało być tak pięknie... Colin miał walczyć o drugi tytuł...:-(
Obrazek
Schumi03
N3

Postprzez Sergiey » niedziela, 8 cze 2003, 15:17

Szkoda że Kucharowi nie udało się pogodzić wytrzymałości z prędkością. No cóż złośliwość rzeczy martwych. Ja wiem że niektórzy zaraz powiedzą że można jechac i oszczędzać auto i być na mecie, ale ja mimo wszystko żałuję że nie wytrzymuje sprzęt
gg://1569993 Gadu-Gadu
---
Auto racing, bull fighting, and mountain climbing are the only real sports ... all others are games.
Ernest Hemingway
Sergiey
A5

Postprzez Hultay WRC » niedziela, 8 cze 2003, 15:23

A niech to! :evil: Kuchar znowu nie dojechał! A tak było już ładnie.. :cry: :cry: :( :cry: ten czas na super oesie zrobił na mnie bardzo duże wrażenie :shock: :D , ale to wszystko na nic :( podejrzewam, że to z powodu awarii (na ostatnim OS-ie, który ukończył wyprzedził go ktoś z s 1600 ). Będę wdzięczny za dokładniejsze informacje na ten temat. Może innym razem.. :roll:

A poza tym nadal jestem pod wrażeniem jazdy Martina. Jego zwycięztwo będzie na pewno bardzo zasłużone. No i nadal trzymam kciuki za Subaryny
Hultay WRC
A6

Postprzez :alfan: » niedziela, 8 cze 2003, 15:59

Ale szkoda Tomka :( :( a tak ładnie się wczoraj zapowiadało.
No ale nie on jeden miał pecha dzisiaj,na szczeście Martina wreszcie pech ominał-brawa dla niego.
:)
404 podpis niedostępny
:alfan:
A5

Postprzez +RAFAŁ+ » niedziela, 8 cze 2003, 16:18

No i moje typowania co do zwycięzcy się sprawdziły. Nareszczie!

Szkoda Tomka, ale chociaż nie dojechał to pokazał, że niezły z niego driver. Gdyby jeszcze mu się autko nie rozsypywało....
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez rally_fan1 » niedziela, 8 cze 2003, 16:28

to będzie negatywny(pesymistyczny)post:nie wiem co myśleć o Kucharze-nie jestem jego wielkim fanem-a On nie zrobił nic,żeby mnie przekonać do swoich umiejętności,nie zrobił rewelacyjnego wyniku-podobno na pierwszym etapie "ciągle coś mu odpadało"-co to ma niby znaczyć :?: innym jakoś nie odpadało,na drugim było już trochę lepiej,choć ten 10 czas to w dużej mierze dzięki awariom Solberga i Rovanpery,a 7 czas na "superoesie"to nie to samo co 7 czas na "zwykłym"oesie,a teraz ta awaria-jak to jest,że zawsze Mu się psują te samochody-nie potrafi nimi jeździć czy jak :?: "zarzyna" je :?: dobra kończę już o Kucharze,co do rajdu to fajnie,że nowy focus i Markko Martin wygrał rajd,fajnie,że Sainz nie dał się Solbergowi,niefajnie że Colin miał tą awarię(a miał takie dobre pierwsze odcinki),niefajny jest też ten nowy system punktacji-Burns mimo iż nie wygrał ani jednego rajdu ma przewagę 5 punktów nad Sainzem,jak tak dalej pójdzie to Burns zostanie mistrzem bez wygrania rajdu
rally_fan1
N3

Postprzez golden » niedziela, 8 cze 2003, 16:54

chcialbym przypomniec ze sledzenie rajdu po przez komenatrze i wyniki na wrc.com to nie to samo co bycie na miejscu... wiec spokojnie z krytyka...

jednemu sie pusje drugiemu nie... jeden jest gronholmem a drugi nie...
golden
A6

Postprzez rav » niedziela, 8 cze 2003, 21:05

Nie zauważyłem żeby Kucharowi nadzwyczaj często psuł się samochód. To na razie pierwsza awaria w sezonie. To że czasem dzwoni to normalne. Jak nie wydzwoni parę razy to się nie nauczy. A Akropol to rajd morderczy dla sprzętu. Wysokie temperatury i dziórawe OS-y
rav
A6

Postprzez tomas » niedziela, 8 cze 2003, 21:41

na początku gratulacje dla Martina! pierwsze zwycięstwo w mistrzostwach świata, teraz na pewno dużo łatwiej będzie o zwycięstwo. bardzo dobra postawa Carlosa. szkoda mi Colin, oczekiwałem lepszego wyniku, chyba jak każdy, szkoda. a Kuchar? on już powiedział kiedyś, że musi dawać z siebie wszystko, bo jest szansa. tym razem zawiódł samochód. trudno, nie ma co płakać. następny rajd -może będzie lepiej. Tomek musi jeździć, a awarie i dzwony zdarzają się każdemu, nawet najlepszym. ja trzymam kciuki za Tomka i życzę mu jak najlepiej.
pzdr
tomas
A5

Postprzez Max9 » niedziela, 8 cze 2003, 22:18

Wreszcie Martin otwierał szampana na najwyzszym miejscu na podium. Już miał kilka okazji w poprzednich rajdach, ale pech ciągle mu przeszkadzał.
Max9
A5

Postprzez Schumi03 » niedziela, 8 cze 2003, 22:21

Prawda jest taka ,że Kuchar ma cholernego pecha.Przypomnijcie sobie poprzedni sezon.I niestety jak widać limitu pecha jeszcze nie wyczerpał... :-(
Obrazek
Schumi03
N3

Postprzez rav » niedziela, 8 cze 2003, 22:41

Ja bym tego nie nazwał pechem. Jest jedynym polskim kierowcą w ostatnich latach, który ma rozbudowany program startów w WRC w Mistrzostwach świata. O pechu nie ma to co mówić. W zeszłym roku Toyota mu się psuła bo była stara. W tym roku to pierwsza awaria, a w tym rajdzie mogła się zdarzyć.
rav
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata