max: thumbsy robimy z Irfanview. Zreszta wszystko w nim robimy poza ew. obrobka zdjec. Obrobke Bart strzela w photoshopie. Nawet nie myslalem ze cyfra da rade z obiektami w ruchu. W zalozeniu miala sluzyc tylko do parku maszyn. Generalnie spox urzadzenie. Teraz to dopiero bedzie duzo zdjec pozdrowka
He he to juz jest? pewnie prenumerata przyjdzie w poniedziałek dopier.
A WIECIE ze to ja ich opieprzyłem ze nie było z pierwszej rundy??????!!! he he napisałem maila do redaktora naczelnego a on mi odpisał: "niech pan zauważy że w nazwie naszego pisma jest słowo RAJDOWY..."
JA mówie ze ok ale tu kur.. wszyscy czekaja na relacje a u nich w katowicach to nie nic nie dzieje he he he he
szczerze mówiąc to nie ma pisma które zajmowałoby sie rallycrossem, wyścigami górskimi czy płaskimi, wszyscy oklepują te rajdy
I dziwić sie że ludzie nie znają tych dyscyplin, bardziej opisują to co dzieje sie za granicą niz to co u nas w kraju, a przecież sami dobrze wiecie że dzieje sie DUŻO !!
Moim zdaniem w RC przydałby się taki "Hołowczyc" który by był żywą reklamą RC. Jak by zaczął odnosic sukcesy za granicą to by było głośno o samym rallycrossie.
A tak to kicha, wystarczy spojrzeć na to forum, cały czas posty na zmiane trzech, czterech użytkowników.
senior_edmundo napisał(a):szczerze mówiąc to nie ma pisma które zajmowałoby sie rallycrossem, wyścigami górskimi czy płaskimi, wszyscy oklepują te rajdy
No wyglada na to,że Auto Sport po raz kolejny przestanie wychodzić na czas nieokreślony.