Kazdy może sobie wyniki przeczytać na głownej stronie autoklubu!! To po co to tu bezsensu kopjujesz??? Tylko żeby nabic jednego posta wiecej Rozwaliłes mnie chyba pisze się Finlandii a nie Filandi. mam nadzieje ze Gronholm wygra ten rajd z całego serca mu kibicuje. Moim zdaniem pierwsza trojka bedzie wyglądać tak:
1Gronholm
2Solberg
3Hirvonen
Lipnie sie zaczyna dla Leszka nie ma opon na mokre i blotniste OS a zapowiada sie, ze bedzie deszczowa pogoda... Do dupy mam nadzieje ze nie bedzie padac, w przeciwnym razie jest po wszystkim.
KUZI OGNIAAA!!!
SZYMON OGNIA!!!
Zapraszam na swój fanpage: https://www.facebook.com/pages/SnopkowskiArt/190517284345841
Mam nadzieje że przez pierwszy etap nie będzie padało, a potem to może lać cały czas. Przynajmniej się będzie coś działo, czuje że w top 8 pojawi się jakaś eNka
no leszek w czolowce to nie bedzie przeciez juz na pierwszym odcinku stwierdzil ze ma klopoty ze skrzynia biegow czego to zawsze jego nekaja wszystkie mozliwe awarie...coz za pech pewnie gdyby nie to gromil by rywali loeb trzyma sie gronholma ostatni os wygral 6 sekund bardzo ladnie mysle ze jutro pojedzie szybciej niz gronholm bo trasy nie bedzie otwieral...