A kto z Was czyta Autoklub?

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Pałka » poniedziałek, 21 sie 2006, 18:34

Marmetal napisał(a):
Pałka napisał(a):Jak dla mnie to w autoklub jest za dużo o wyścigach i F1

"Autoklub" to magazyn sportów motorowych, a "WRC" to magazyn rajdowy.

Wiem, ale na autoklub.pl widać że raczej górują rajdy a w gazetce ( oprucz płyty) to chyba więcej jest o wyścigach. Polsce to raczej rajdy są popularniejsze niż wyścigi wiec w gazetce mogło by być troche więcej rajdów, nie mówie żeby kosztem wyścigów :wink:
http://www.scr.civ.pl/ Obrazek
Pałka
N3

Postprzez Baca » środa, 23 sie 2006, 19:50

ŁukaszWRC napisał(a):Minął kolejny miesiąc i mamy nowy numer Autoklubu. Sierpniowy numer jest nastawiony przede wszystkim na Kibicę i F1, ale rajdów i wyścigów górskich też nie zabrakło. Są też dwie moje relacje z Tyskiego i Krakowskiego, więc jeżeli ktoś je przeczytał bardzo proszę o ocenę i ewentualne sugestie, co mógłbym zmienić, poprawić itd. Z góry dzięku za opinie. ZAPRASZAM DO LEKTURY!!

Według mnie – jeśli piszesz relacje z drugiej ligi, to nie powinieneś afiszować się na forum z fan clubem zawodnika uczestniczącego w tych rozgrywkach. Bez względu czy to jest Chmielewski czy ktoś inny. Możesz zostać posądzony o faworyzowanie konkretnego kierowcy. Sympatie i antypatie (jeśli takie są) należy ukryć przed czytelnikiem.

Nie wiem czy mając zakładkę/podpis o danym driverze potrafiłbyś go skrytykować na łamach prasy za słabe występy. Nie wiem, bo nie miałem okazji przeczytać relacji z tych rajdów.
Baca
A5

Postprzez Konrad » sobota, 26 sie 2006, 03:32

Baca: Zgadzam się w stu procentach. Mam nadzieję, że zobaczymy się w Debicy! W sumie strasznie tęskno mi za czasami, kiedy z Lehem robiliśmy coś fajnego!

Przyjaźni nie da się kupić!
Konrad
N2

Postprzez Chris » niedziela, 27 sie 2006, 01:14

Od dawna czytałem WRC i ta gazeta jest ta która wole. Ale Autoklub poruszał inne tematy, które mnie interesuja jak F1. no i duzym plusem były płyty z relacjami z rajdów.
Jednak chyba gosciam z Autoklubu troche zaczeło zalezewc na kasie. I najpierw wycofali sie z płyt dodawanych do gazety tłumaczac sie niby dobrem klienta, a okazało się, ze chodzi tylko o kase, bo juz płyta z Relacja z rajdu polskiego w sklepie internetowym kosztuje 40 zł. Owszem pewnie mozna powiedziec, ze jest to płyta DVD a nie VCD, że są tam relacje z innych imprez , ale jak mnie np poza F1 inne sporty wyscigowe nie interesuja, to mam wywalic 40 zł plus koszt przesyłki za płyte/ wczesniej miałem t co chciałem za 12 zł i to była dobra cena. jednak kasa wygrała i teraz autoklub kupuje bardziej okazjonalnie. o rajdach czytam w WRC a o F1 w pismach specjalizujacych sie w F1
Chris
N1

Postprzez ŁukaszWRC » środa, 31 sty 2007, 16:21

http://www.autoklub.pl/14380,hotnews.html?

Powiem tylko tyle, że zmian będzie wiele i szykujcie się na nową autoklubową jakość.
ŁukaszWRC
A5

Poprzednia strona

Powrót do Forum ogólne