Moderator: SebaSTI
kicia_pl1 napisał(a):ŁukaszWRC napisał(a):kicia_pl1 napisał(a):Jak bys wpadla do rowu i niemial chamulcy to tez bys jechal na awaryjnych. A czy jechala bez awaryjnych to niewiem moze na 1 dwoch oesach
O ręce MarianaCo to jest
![]()
![]()
wez sie kolo odemnie odczep zawsze sie do czegos doczepisz masz cos do mnie to powiedz a jak ci sie cos niepodoba to nieczytaj moich postow
ŁukaszWRC napisał(a):jednak po doniesieniach o dzwonach Gabrysia i Chmielewskiego przeniosłem się na ten właśnie pechowy zakręt. Z tego, co wiem szeler tam był, więc szkoda, że nie zagadał. Ja biegałem z aparatem w niebieskiej kamizelce prasa/foto na dwóch pierwszych przejazdach.
szeler napisał(a):ŁukaszWRC napisał(a):jednak po doniesieniach o dzwonach Gabrysia i Chmielewskiego przeniosłem się na ten właśnie pechowy zakręt. Z tego, co wiem szeler tam był, więc szkoda, że nie zagadał. Ja biegałem z aparatem w niebieskiej kamizelce prasa/foto na dwóch pierwszych przejazdach.
ŁukaszWRC niezłe były jaja jak Pogan wypadłco sie wtedy działo. Pełno kibiców, jakies psy biegające po oesie i pani Madej wydzierająca sie na na kibiców
nie wiesz moze z jakies telewizji była ta kamera ustawiona na mostku
Saruto napisał(a):Co się stało z załogą Kokoszka Wojciech/Piskorski Michał ? słyszałem że wypadli ale pewności nie mam, ma ktoś zdjęcia z tamtego miejsca ?
KuziFanMyslenice napisał(a):Saruto napisał(a):Co się stało z załogą Kokoszka Wojciech/Piskorski Michał ? słyszałem że wypadli ale pewności nie mam, ma ktoś zdjęcia z tamtego miejsca ?
2 przejazd os kolo Lapanowa, troszeczke wyzej od tego slynnego nawrotu na tej dlugiej prostej, P205 juz prawie na odcieciu na 5 biegu, cos kolo 180km/h zaczelo nimi "zamiatac" wpadli do rowu, pozniej do nastepnego, rolka (jak pisalem wczesniej chyba z 4 razy) auto totalka demolka, zaloga naszczescie calo, troche poobijani ale wyszli z auta o wlasnych silach. Pytalismy okolicznych "reporterow" czy nagrali to zajscie, jednak nikt kto byl w poblizu nie mial tego nagranego, co do fotek to niewiem, moze byly ale juz po "dzwonie" bo robili zdjecia paparazzi;) Safeciarz mowil ze ktos to nagrywal, ale szybko zniknal... a 2 przejazdy wczesniej w tym miejscu co wypadl Wojtek stalo 2 "Pressowcow"...
Gdyby w rowie bylo cos twardego, to niechce myslec o tym co by sie stalo...
ehh Michal (Piskorski) cos niema szczescia do Peugetow... na Subaru skasowana 206stka... krotki pobyt w szpitali, teraz 205 jednak naszczescie nic sie nie stalo...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości