(RSMP) 60 Rajd Polski !!!

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez golden » wtorek, 3 cze 2003, 15:08

tommi: jeszcze jedno: daj dowod waszego poszanowania dla innych i odetnijcie sie od starych wypowiedzi - bo jak narazie zachowujecie sie tak samo jak banda tamtych malolatow - co bym nie napisal i co by nie napisali ktos inny nt. kuzaja niedobrego to wy z gory zakldacie ze to jest beee i my jestesmy beeee i nas non stop atakujecie - jesli chces zeby ciebie (was) traktowano normalnie to postarajcie sie zachowywac inaczej - piszcie milej i kulturalniej i nie idziecie w zaparte - wtedy dyskusja bedzie milsza i sympatyczniejsza... postarajcie sie w imie swojego leszka kuzaja... ???????????????????????????????????????
golden
A6

Postprzez TommiCrazy » wtorek, 3 cze 2003, 15:09

z tobą Golden niema sensu dyskutowac bo ciągle wypowiedz sprowadzasz na koncu do jednego !KUZAJ I CAŁA FAMILIA JEST ZŁA
Mozna różnie argumentowac wypowiedzi bo od dłuższego czasu to trwa a ty widzisz wszędzie to samo!! normalnie tak jak bys był jednym z Konkurentów Kuzaja w MP któremu budgetu zabrakło i z mściwosci burdel robi!!
I na dowód ataków to zobacz sobie jakie sam tematy zakładleś oraz twoi koledzy!! texty tematów wcale nieświadczą o waszej mściwosci!!! jeszcze załużcie temat pt ( kiedy Kuzaj się zabije? )

Ja przynajmniej jak były MŚ i ME w których jechał Kulig, Hołek czy Kuchar to szczerze im gratulowałem w wielu postach wyników !!! niepisałem nic w stylu "MIELI FUKSA"
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez LIPciu » wtorek, 3 cze 2003, 15:49

TomekW napisał(a):Swietna, powtarzam swietna jazda S1600 i to wszystkich zalog, naprawde milo bylo na to popatrzec no i ten dzwiek charakterystyczny (kto slyszal wie o czym mowie) Jedyny minus tp slabsza postawa Adamusa swoja droga ciekawe gdzie lewy przod urwal.

W Jugowie (os 12 Srebrna Góra) był objazd wysepki koło przystanku, dużo śmeci, wyleciał przodem na krawężnik. Chwilę postał ale odjechał. Zdjęcia z tego miejsca są na mojej stronie www.rajdykrakow.prv.pl
Ja jestem pod wrazeniem jazdy Grzyba w p206 1600, super autko i jazda.

ale adamus już napadł na tą wysepke z urwanym zderzakiem ( z lewej strony) wiec musiał zachaczyc gdzieś wcześniej.
ps. też byłem w tym miejscu ( polecial też tam frycz) widziałeś przejazd michała ??? jeden z nieliczych w tym rajdzie kierowców pamiętających o kibicach :P
pozdrawiam
LIPciu
A5

Postprzez TomekW » wtorek, 3 cze 2003, 16:11

[/quote]
ale adamus już napadł na tą wysepke z urwanym zderzakiem ( z lewej strony) wiec musiał zachaczyc gdzieś wcześniej.
ps. też byłem w tym miejscu ( polecial też tam frycz) widziałeś przejazd michała ??? jeden z nieliczych w tym rajdzie kierowców pamiętających o kibicach :P
pozdrawiam[/quote]
Pewnie, też trochę byłem zawiedziony przejazdem czołówki w tym miejscu, zapowiadało się takie fajne miejsce. Zatoczka była zdradliwa :)
pozdrawiam
------------------------------------
TomekW
http://www.rajdykrakow.strefa.pl
------------------------------------
TomekW
N1

Postprzez maciekd » wtorek, 3 cze 2003, 16:21

Ty mnie golden naprawde osłabiasz... Jak z tobą rozmawiać?! Od trzech dni dostajesz na obydwu pokrewnych tematach milion rzeczowych argumentów i ciągle nic...
Jeszcze raz powtarzam: Kuzi nie jest słabym kierowcą, nie wynika to z niczyjego fanatyzmu (przynajmniej nie z mojego), a ty mówiąc o nim takie bzdury pokazujesz tylko swój cynizm, cwaniactwo i jakiś osobisty kompleks jego osoby.

A jezeli ktoś mówi o Hołku podając rzeczowe argumenty to nie po to żeby go upokorzyć, tylko po to, żeby ci pokazać, że nikt nie jest doskonały. Szanuje Hołka tak jak Kuzaja i reszte dobrych kierowców. Ze swoją gadką nie różnisz sie niczym od stadionowego kibola opluwającego zawodników drużyny przeciwnej. W rajdach jest tak, że widowisko tworzą wszyscy kierowcy. Brak jakiegokolwiek z nich oznacza stratę dla widowiska... zwłaszcza tak zasłużonych dla polskich rajdów jak Leszek Kuzaj...
maciekd
A6

Postprzez Tomisny » wtorek, 3 cze 2003, 16:42

Golden znowu to samo... Ty caly czas atakujesz a jak ktos da jakis inny argument placzesz ze atakuja ciebie...

Jeszcze raz powtarzam! Nie jestem fanem Kuzaja i tylko Kuzaja... Jestem fanem wszystkich dobrych polskich kierowcow. Jedyne co staram sie ci przekazac to to ze Kuzaj do dobrych kierowcow nalezy. Nie probuje cie przekonac ze wygralby rajd polski... bo tego sie nigdy nie dowiemy. Jedyne co mysle to to, ze by powalczyl.. z jakim skutkiem nie wiem.

Natomiast ty masz radoche ze Kuzi przydzwonil i masz wkoncu argument zeby sie nad nim popastwic...
Tomisny
Tomisny
N3

Postprzez pwrc » wtorek, 3 cze 2003, 19:11

TommiCrazy napisał(a):PWRC Niedoczekanie twoje co do fanów Kuzaja !!! ja niedaje Du*y tak jak wy fani co roku innego kierowcy!!!! na dobre i na złe jest się ze swoim ulubiencem!!!!
Kuzi,Czopik
w Mś Makinen i Rovanperra

po pierwsze nie daje d..y, i zastanawiam sie po co to napisałes, skoro w kolejnym poście wytykasz ludziom brak kultury
po drugie nie zmieniam swoich pogladów co do kierowców, lubie Janusza, Hołka, Frycza
po trzecie rozumiem Cie swietnie, ze ze swoim idolem jest sie na dobre i na złe i to zasługuje na pochwałę, ale to nie zmienia faktu, ze jak idol walnie w drzewo przejechawszy ok 1% rajdu, nie ma sensu go bronic, bo to ewidentny bład kierowcy, i to tyle nt tego zdarzenia, tym bardziej, ze w tym miejscu wypadł tylko Kuzi

pozdr 8)
pwrc
A5

Postprzez golden » wtorek, 3 cze 2003, 19:36

:lol: :lol: :lol: :lol: ciekaw ile sie napluliscie w klawiature :lol: :lol:

proponuje przeniesc dyskusje na temat Rajd Bułgarii bo "KUZI" sie tam zgłosił :lol: :lol:

macied: jaka gadka stary??? ja nikogo nie opluwam i przestan sie mazgaic jak 3 letnie dziecko - zadnego brzydkiego slowa nie powiedzialem na kuzaja nigdy i nie powiedzialem ze jest SŁABY i nie umie jezdzic (owsze umie zapie... ale nie az tak szybko jak mysliscie panowie) juz 1110000 post pisze o tym, ale ty jak widac nie rozumiesz prostych postow...

zarzekaliscie sie ze kuzaj pokaze na Rajdzie Polski jak sie jezdzi i pokazal!!! wyscig na 400m...

TommmiC: co ty gadasz za glupoty?? nie zkaldalem takich durnych tematow ani moi koledzy (na tym forum znam moze ze 3 osoby), wiec nie rozumiem dlaczego klamiesz mowiac takie rzeczy??? mam sporo znajomych wsrod kuzajowcow i z nimi mozna spokojnie i fajnie pogadac??? stary jeszcze raz powtarzam tobie i twoim komplom - zebyscie przestali aakowac personalnie tylko zaczeli gadac normalnie i na argumnety... :!: :!: macie okazje sie wykazac bo jest Rajd Albeny dawny...
golden
A6

Postprzez mototom_ » wtorek, 3 cze 2003, 19:49

TommiCrazy napisał(a): I na dowód ataków to zobacz sobie jakie sam tematy zakładleś oraz twoi koledzy!! texty tematów wcale nieświadczą o waszej mściwosci!!! jeszcze załużcie temat pt ( kiedy Kuzaj się zabije? )

Wiesz stary, jakoś nie przypominam sobie żebym zakładał tematy bojkotujące Kuzaja albo innego kierowcy. Nie pamiętam też żeby zakładali je pozostali koledzy Goldena. Liczę więc na jakieś przeprosiny czy coś w tym stylu bo czuję się w jakiś sposób pomówiony przez Ciebie.
mototom_

Postprzez LIPciu » wtorek, 3 cze 2003, 20:02

ten sie czuje pomówiony boshe.
koniec tematu bo i tak sie nie dogadamy.
zajmijmy sie akropolem bo jak tak dalej pójdzie to nie bedziemy pisać o niczym innym tylko o kuzaju.
przestańmy się spierać !!!
kto za?
LIPciu
A5

Postprzez +RAFAŁ+ » wtorek, 3 cze 2003, 21:40

LIPciu napisał(a):ten sie czuje pomówiony boshe.
koniec tematu bo i tak sie nie dogadamy.
zajmijmy sie akropolem bo jak tak dalej pójdzie to nie bedziemy pisać o niczym innym tylko o kuzaju.
przestańmy się spierać !!!
kto za?

Zdecydowanie ja. Tak jak już napisał LIPciu nigdy nie dojdziemy do porozumienia, a tak tylko psuje się atmosfera na forum. Niech każdy myśli to co myśli, niech inni szanują poglądy i przekonania innych, niech każdy kibicuje temu komu chce i niech na siłę nie przekonuje kogoś do zmiany idola.
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez TommiCrazy » wtorek, 3 cze 2003, 22:58

PWRC sory za wyrazenie ale sam napisałeś to synonimem " daje ciała"

Ile tzreba było postów i czasu żebyscie przestali pisać że kuzi to beznadziejny kierowca!!! mnie jako fana tego kierowcy to bardzo drażniło!!
to ze dzwonił jest niedoukrycia i nikt z nas tego nietuszował!!
Wasze argumenty że kuzi niedba o kibiców tez mnie denerwowały bo pamietam jak pare lat temu np. na krakowskim przy wjeździe na ParkFerme tylko kuzi miał otwarte okno i dało się go klepnąć w ramie czy przybic piątala a reszta wjechała w zamknietych szybach !! niby mały szczegół ale wkoncu "to krople tworzą morze'

Tej dyskusji by niebyło , ja bym się nieprzyczepiał gdyby nie szydercze posty na początku tematu i kpiny wobec osoby Leszka!!!

Poco to było!! ja tego niezaczołem!! a sam jestem taki że nieustąpie!!!
Też uwazam ze trza zmienić temat i każdy zostawi sobie dla siebie co jest dla niego istotne!!

Nikt nikomu na forum nigdy i tak nienarzuci swojego toku myślenia ale zawsze można się dowiedziec jakie jest czyjeś zdanie na ten temat!!!

Golden wybacz , jestes jedyną osobą wtej chwili na forum do której moge mieć pretensje !! bo czasem mam wrażenie że piszesz te rzeczy tylko poto żeby potem się patrzyć jakie poruszenie i oburzenie wywołałeś!!
byle zasiać ziarnko niezgody!!
Obrazek
TommiCrazy
A6

Postprzez golden » wtorek, 3 cze 2003, 23:25

TommmiC:
1) nigdy nie napisalem ze leszek to beznadziejny kierowca
2) nigdy nie napisalem ze leszek nie dba o kibicow
3) nigdy nie napisalem ze leszek nei umie jezdzic
4) zaczalem dyskusje na normalne argumenty ale niestety niektorzy z miejsca skrytykowali to wiec teraz nie da gadac normalnie... i nie mam zamiaru wiecej sie z wami spierac bo jestescie nieliczna grupa jak widac hehe
golden
A6

Postprzez TommiCrazy » wtorek, 3 cze 2003, 23:38

No Golden , nieliczną grupą to wogóle jest to forum, więc niema sensu o tym dyskutować !!! sam juz kiedyś na forum maiłem kłutnie tego typu ale sobie wszystko wyjasnilismy i wiemy przynajmniej nawzajem czego niepisać zeby wode nie zamącić!! i dzieki temu jest od dawna zgoda.
Jak zakonczy się juz ta durna kłutnia to licze ze bedzie tak samo!! ze przestaną pojawiac sie argumety typu 'Kuzi leszcz , rozwali i tak kolejną fure która powinien dostać jakiś małolat , czy coś" i bedzie dobrze!!! Kuzi , Holo, Kulas itd itp to są wielcy kieorwcy i o ich zasługach który ma wieksze niema sensu dyskutować!!! bo to zawsze koczy sie iskrami!!! pasiło by zeby ktos zamknoł ten temat!!
Obrazek
TommiCrazy
A6

Postprzez golden » wtorek, 3 cze 2003, 23:41

ja juz napisalem co mialem napisac i dalej tego nie ciagne wiec mozna przejsc do tematu RAJD BUŁGARIA 8)
golden
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum