Who is The Best?????
Qhr 3 na Rally Pelhrimov

Moderator: SebaSTI
Ja (29-07-2006 18:16)
"Tomasz Kuchar został zdyskwalifikowany z Rajdu Pelhrimov. Po tym jak doszła wiadomość do Polski, że Polska załoga zajmuje 3 miejsce, wydawało się, że już nic się nie zmieni, jednak w rajdach wszystko sie może zdarzyć. Organizatorzy zdyskwalifikowali Polską zalogę po tym, jak dokonywała ona nielegalnego serwisu na drodze dojazdowej (film z tym zajściem nagrali miejscowi kibice i wysłali do organizatorów)..."
skateman napisał(a):Co jest z Kucharem... bo już sam nei wiem.... skad jest ten czeski tekst powyzej??
laGadula napisał(a):Bzdura... nie wierzcie Czechom.
laGadula napisał(a):Bzdura... nie wierzcie Czechom.
Buncol napisał(a):laGadula napisał(a):Bzdura... nie wierzcie Czechom.
Ja chyba jestem za glupi, zeby to wszystko ogarnac. Wy zmienialiscie gdzies opony, a oni sobie uzbdurali, ze to byly deszczowki zmieniane na nielegalnym serwisie?
Kuchar gumy nepřezouval, to by nebyla výhoda. On neprojel dva retardéry na trati poslední RZ. Takových bylo víc, ale jen Jožka Béreš se pak přiznal. Kamarád u toho stál, ale neměl foťák. Diváků tam bylo víc a někteří to vyfotili. Fotky budou časem na netu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości