Pozdro
Moderator: SebaSTI
Qzyn napisał(a):Dzieki wielkieJeszcze szukamy mega ratowania z ergu
Przygode ze skarpa bedziemy mieli
kicia_pl1 napisał(a):
Zgadzam sie w 100 % co do zabespieczenia i tak jak kolega po poscie 'SUMO'pisze o ERG-uto byla totalna porazka ludzie robili co chcieli zabespieczenia 0 tylko paru strazakow co niemialo o niczym pojecia tylko JA i moja kolezanka (jak by ktos widzial 2 dziewczyny wkoszulkach z Golfem na plecach to bylysmy my:))po wypadku Puga206 zesmy sie wydzieraly zeby ludzie zeszli z drogi,pozniej juz niewiem co to byl za samochod co sie otarl tylem o drzewo PRZY KTORYM STALO PARU LUDZI A NIEPOWINNO ICH TAM BYC ja juz wtedy myslalam ze po nich jestale mnaszczescie nic im sie niestalo.
kicia_pl1 napisał(a):po 1 stalysmy za tasmami a po 2 to co tam bylo zrobione to nieprzypominalo kopertya popatrz ze nie bylysmy tam same tam stalo duzo ludzi
kicia_pl1 napisał(a):po 1 stalysmy za tasmami a po 2 to co tam bylo zrobione to nieprzypominalo kopertya popatrz ze nie bylysmy tam same tam stalo duzo ludzi
Qzyn napisał(a):No mi sie rajd podobal bardzoMimo ze na poczatku byl mega stres hehe. Mam jedno pytanko - ma ktos moze nagrany przejazd czerwonego polo z numerem 50 na ostatniej petli na podbiciach na ergu??? Bo bylo mega ratowanie
Wogole bylo pare przygod no i z oesu na oes coraz szybsza jazda. Przemo sie szybko autka uczy. Dzieki wszystkim organizatorom za fajny rajd i kibicom za doping
Pozdro
A na to co odpowiesz?? Prawdziwy kibic z krwi i kosci ??Robi napisał(a):kicia_pl1 napisał(a):po 1 stalysmy za tasmami a po 2 to co tam bylo zrobione to nieprzypominalo kopertya popatrz ze nie bylysmy tam same tam stalo duzo ludzi
Stalyscie w pulapce miedzy tasmami i drzewem , zreszta sam slyszalem jak mowilyscie ze wrazie czego niemialybyscie gdzie uciec....
Koniec dyskusji
Robi napisał(a):W swoich wypowiedziach przeczysz sama sobie , kilka postow wczesniej krytykujesz kogos za bezmyslne zachowanie sama nie postepujac lepiej,mialas szczescie ze w tym miejscu nikt nie wypadl , bo wtedy bys zobaczyla czym jest platanina tasm i drzew w chwili gdy trzeba blyskawicznie ewakuowac sie , no ale do tego trzeba troche wyobrazni.........
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość