Rajd Tyski -Mera

Puchar Polskiego Związku Motorowego

Moderator: SebaSTI

Postprzez Qzyn » poniedziałek, 24 lip 2006, 09:55

No mi sie rajd podobal bardzo :) Mimo ze na poczatku byl mega stres hehe. Mam jedno pytanko - ma ktos moze nagrany przejazd czerwonego polo z numerem 50 na ostatniej petli na podbiciach na ergu??? Bo bylo mega ratowanie :) Wogole bylo pare przygod no i z oesu na oes coraz szybsza jazda. Przemo sie szybko autka uczy. Dzieki wszystkim organizatorom za fajny rajd i kibicom za doping :)
Pozdro
QZYN
Qzyn

Postprzez el_misios » poniedziałek, 24 lip 2006, 11:24

Tu jest filmik jak wom zderzak odlecioł :)

ftp://rallyfans:rally936rnet@212.160.186.130/pasiu.avi
Obrazek
www.rallyfans.republika.pl
el_misios
N3

Postprzez Qzyn » poniedziałek, 24 lip 2006, 12:51

Dzieki wielkie ;) Jeszcze szukamy mega ratowania z ergu :D Przygode ze skarpa bedziemy mieli ;)
QZYN
Qzyn

Postprzez kicia_pl1 » poniedziałek, 24 lip 2006, 13:09

Qzyn napisał(a):Dzieki wielkie ;) Jeszcze szukamy mega ratowania z ergu :D Przygode ze skarpa bedziemy mieli ;)

Fajnie to wygladalo to ratowanie na ergu mialam zrobic fote ale baterie w aparacie mi padly :( dobrze ze wyprowadziliscie auto bo bylby dzwon :wink:
------------------SoGa Motorsport-----------------
kicia_pl1
N3

Postprzez Robi » poniedziałek, 24 lip 2006, 14:22

kicia_pl1 napisał(a):
Zgadzam sie w 100 % co do zabespieczenia i tak jak kolega po poscie 'SUMO'pisze o ERG-uto byla totalna porazka ludzie robili co chcieli zabespieczenia 0 tylko paru strazakow co niemialo o niczym pojecia tylko JA i moja kolezanka (jak by ktos widzial 2 dziewczyny wkoszulkach z Golfem na plecach to bylysmy my:))po wypadku Puga206 zesmy sie wydzieraly zeby ludzie zeszli z drogi,pozniej juz niewiem co to byl za samochod co sie otarl tylem o drzewo PRZY KTORYM STALO PARU LUDZI A NIEPOWINNO ICH TAM BYC ja juz wtedy myslalam ze po nich jestale mnaszczescie nic im sie niestalo.

No a na trzeciej petli same stalyscie w kopercie przed tasmami na wprost zakretu.......
Robi
N2

Postprzez kicia_pl1 » poniedziałek, 24 lip 2006, 15:25

po 1 stalysmy za tasmami a po 2 to co tam bylo zrobione to nieprzypominalo koperty :wink: a popatrz ze nie bylysmy tam same tam stalo duzo ludzi
kicia_pl1
N3

Postprzez wrx » poniedziałek, 24 lip 2006, 16:11

kicia_pl1 napisał(a):po 1 stalysmy za tasmami a po 2 to co tam bylo zrobione to nieprzypominalo koperty :wink: a popatrz ze nie bylysmy tam same tam stalo duzo ludzi

tasmy zycia Wam nie uratuja - ludzka glupota nie zna granic - tlumaczenie sie ze stalo sie za tasmami to bezsensowne tlumaczenie !!! Tak samo - bo inni tam stali.
brak mi slow na takich kibicow
wrx
N3

Postprzez machoony » poniedziałek, 24 lip 2006, 16:28

kicia_pl1 napisał(a):po 1 stalysmy za tasmami a po 2 to co tam bylo zrobione to nieprzypominalo koperty :wink: a popatrz ze nie bylysmy tam same tam stalo duzo ludzi

to was widac na tym moim klipie na ergu (przejazd lady)?

Qzyn napisał(a):No mi sie rajd podobal bardzo :) Mimo ze na poczatku byl mega stres hehe. Mam jedno pytanko - ma ktos moze nagrany przejazd czerwonego polo z numerem 50 na ostatniej petli na podbiciach na ergu??? Bo bylo mega ratowanie :) Wogole bylo pare przygod no i z oesu na oes coraz szybsza jazda. Przemo sie szybko autka uczy. Dzieki wszystkim organizatorom za fajny rajd i kibicom za doping :)
Pozdro

mialem wtedy chyba wylaczona kamere. ale przejrze jeszcze to co nagralem. napewno mam kilka ujec z innych oesow :)
machoony
A5

Postprzez Robi » poniedziałek, 24 lip 2006, 16:56

Stalyscie w pulapce miedzy tasmami i drzewem , zreszta sam slyszalem jak mowilyscie ze wrazie czego niemialybyscie gdzie uciec....
Koniec dyskusji
Robi
N2

Postprzez kicia_pl1 » poniedziałek, 24 lip 2006, 17:29

Jezu i co bedziecie mnie teraz meczyc .do WRX ja dobrze o tym wiem ze tasmy zycia nie uratujanie jestem taka glupia i nie byl to moj pierwszy rajd, co do tego co piszesz to poczytaj dokladnie bo ja nie pisze ze stalam tam dlatego ze inni tam stali tylko mowie ze inni ludzie tez tam stali to czego sie mnie czepiacie to z tego wynika ze tam na tym zakrecie woigule nie powinno byc kibicow bo caly zakret byl niebespieczny.A poza tym skaczmy ten temat :wink:
kicia_pl1
N3

Postprzez oli » poniedziałek, 24 lip 2006, 18:41

Robi napisał(a):

Stalyscie w pulapce miedzy tasmami i drzewem , zreszta sam slyszalem jak mowilyscie ze wrazie czego niemialybyscie gdzie uciec....
Koniec dyskusji
A na to co odpowiesz?? Prawdziwy kibic z krwi i kosci ??
oli
N1

Postprzez kicia_pl1 » poniedziałek, 24 lip 2006, 19:33

ciekawe od kiedy tasma to jest jakas pulapka nie bede sie juz wiecej wypowiadac an ten temat
kicia_pl1
N3

Postprzez Robi » poniedziałek, 24 lip 2006, 21:20

W swoich wypowiedziach przeczysz sama sobie , kilka postow wczesniej krytykujesz kogos za bezmyslne zachowanie sama nie postepujac lepiej,mialas szczescie ze w tym miejscu nikt nie wypadl , bo wtedy bys zobaczyla czym jest platanina tasm i drzew w chwili gdy trzeba blyskawicznie ewakuowac sie , no ale do tego trzeba troche wyobrazni.........
Robi
N2

Postprzez Qzyn » poniedziałek, 24 lip 2006, 21:38

Machoony bylbym wdzieczny :)
QZYN
Qzyn

Postprzez kicia_pl1 » poniedziałek, 24 lip 2006, 22:18

Robi napisał(a):W swoich wypowiedziach przeczysz sama sobie , kilka postow wczesniej krytykujesz kogos za bezmyslne zachowanie sama nie postepujac lepiej,mialas szczescie ze w tym miejscu nikt nie wypadl , bo wtedy bys zobaczyla czym jest platanina tasm i drzew w chwili gdy trzeba blyskawicznie ewakuowac sie , no ale do tego trzeba troche wyobrazni.........

no dobra niech wam wisi stalam tam gdzie nie powinnam i co z tego ciekawe czy wy zawsze stoicie tam gdzie trzeba, a tak na marginesie to powiedz mi czy znasz na rajdzie jakies bezpieczne miejsce ,bo ja z tego co wiem to na rajdzie niema bezpiecznych miejsc chyba ze siedzisz w domu i ogladasz wyniki na kompie ,a wogule to jak to ktos powiedzial pare postow wyzej to myslisz ze gdybym stala za ta tasma to jak by wylecial ktos to ona by mnie uratowala? bo ja mysle ze napewno nie.i tak ogolnie skaczmy juz ten temat oki :wink:
kicia_pl1
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Puchar PZM