Rajd Tyski -Mera

Puchar Polskiego Związku Motorowego

Moderator: SebaSTI

Postprzez sumo » niedziela, 23 lip 2006, 09:43

ten rajd to mega kicha... (nie mowiac o walce, rywalizacji, zalogach.. to bylo OK).. a cala reszta? Zabezpieczenie praktyczne zerowe, a organizacja... ehh

ktos wczesniej pisal ze Mera sie stara i rajd moglby byc w MP
-to ja odpowiadam: przy tych ilosciach kibicow w MP nie chcialbym paru wypadkow smiertelnych....

szczescie takie ze w zabezpieczeniu bylo pare kumatych ekip.. i tyle...

i kur^&#@$a co to za meta skoro wynikow nie znaja :[ a zalogi tylko przez rampe przejezdzaja...
sumo
N4

Postprzez kolo115 » niedziela, 23 lip 2006, 11:17

Mi sie takze rajd podobal :) Na poczatku odwiedzilem ERG przy bramie towarowej. W sumie tylko lada 2 razy pomylila kierunki jazdy... :wink: Potem bylem na Jankowicach na takiej esce. W sumie nic ciekawego. :) Na koniec udalem sie na ERG na podbicia (na prawo do glownej bramy). Co najsmieszniejsze niebylo tam ani jednego sejfciarza! Byl tylko jeden pan z ochrony. Na szczescie byl na tyle kumaty ze usunol wszystkich z, jak to nazwal, "kopert". Niektorzy to stali centralnie na zewnetrznej... :roll: Ale po przejezdzie pana Przybylskiego jakos odechcialo im sie tam stac... :wink: Na koniec chcialem wyroznic zaloge SZEJA / SZEJA (pug 106 w barwach AWANSu) za piekne pokonanie tego zakretu na ERGu i ogolnie za b. dobra jazde w calym rajdzie! :)
Mam kilka ujec z mojej cyfry... W sumie nic ciekawego ale mozna kuknac. :)
http://....de/files/26706564/I_rajd_Tyski_Mera.wmv.html
Obrazek
"Nigdy nie bądz pewny siebie i swoich sukcesów, nigdy nie mów, że wygrasz..."
Janusz Kulig
kolo115
N3

Postprzez Kruk » niedziela, 23 lip 2006, 11:55

Zico : całkiem ciekawie udało ci się uchwycić przegieg całego zdarzenia z dachowaniem załogi numer 40 , tylko trzeba było umieścić zdjęcia w odwrotnej kolejności. Tak jakby klatka po klatce :wink: .
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Kruk
A6

Postprzez kicia_pl1 » niedziela, 23 lip 2006, 13:10

sumo napisał(a):ten rajd to mega kicha... (nie mowiac o walce, rywalizacji, zalogach.. to bylo OK).. a cala reszta? Zabezpieczenie praktyczne zerowe, a organizacja... ehh

-to ja odpowiadam: przy tych ilosciach kibicow w MP nie chcialbym paru wypadkow smiertelnych....

i kur^&#@$a co to za meta skoro wynikow nie znaja :[ a zalogi tylko przez rampe przejezdzaja...

Zgadzam sie w 100 % co do zabespieczenia i tak jak kolega po poscie 'SUMO'pisze o ERG-uto byla totalna porazka ludzie robili co chcieli zabespieczenia 0 tylko paru strazakow co niemialo o niczym pojecia tylko JA i moja kolezanka (jak by ktos widzial 2 dziewczyny wkoszulkach z Golfem na plecach to bylysmy my:))po wypadku Puga206 zesmy sie wydzieraly zeby ludzie zeszli z drogi,pozniej juz niewiem co to byl za samochod co sie otarl tylem o drzewo PRZY KTORYM STALO PARU LUDZI A NIEPOWINNO ICH TAM BYC ja juz wtedy myslalam ze po nich jestale mnaszczescie nic im sie niestalo.

A pozatym ze zabespieczenie dalo dupy to rajd byl zarombisty ,chce jeszcze :lol:Aha i jeszcze jedno tam na ergu nikt nie mial gwizdka niebylo wiadomo kiedy cos jechalo.A co ogolnie powiecie o ladziance mi sie bardzo podoba i bardzo fajnie sie nia jezdzi(jechalam na prawym z mety do domu) ŁADA OGNIA!!!!!!!!!!!!
kicia_pl1
N3

Postprzez ziober » niedziela, 23 lip 2006, 14:05

kicia_pl1 napisał(a):A pozatym ze zabespieczenie dalo dupy to rajd byl zarombisty ,chce jeszcze :lol:Aha i jeszcze jedno tam na ergu nikt nie mial gwizdka niebylo wiadomo kiedy cos jechalo...

Dlatego jadac jako "000" zalozylem wolny wydech zeby bylo slychac ze cos jedzie :) a tak apropo, ma ktos fotki "000"?? jak tak to prosil bym o przeslanie na adres ziober@poczta.fm

Pozdrawiam
ziober
N1

Postprzez kicia_pl1 » niedziela, 23 lip 2006, 14:33

ale mi chodzilo o to ze przewaznie na rajdach to jak sie idzie a slyszy sie gwizdek to sie schodzi bo wiadomo ze ktos jedzie (przewaznie) a tak to co idziesz sobie a tu nagle patrzysz samochod jedzie mialam taka sytuacje wczoraj szlismy tylem do kierunku jazdy a tu sie pdwracamy patrzymy a za nami jedzie KIA dobrze ze ja zauwazylismy :D
kicia_pl1
N3

Postprzez Cendra » niedziela, 23 lip 2006, 17:27

KIA :roll: :?: a skad tam KIA :?:
Cendra
A6

Postprzez kicia_pl1 » niedziela, 23 lip 2006, 17:45

A stad ze tam startowala Kia :)
kicia_pl1
N3

Postprzez michal_ag » niedziela, 23 lip 2006, 18:14

kicia_pl1 napisał(a):... szlismy tylem do kierunku jazdy a tu sie pdwracamy patrzymy a za nami jedzie KIA dobrze ze ja zauwazylismy :D

Noo... to sie nazywa odpowiedzialny kibic... A pare postow wyzej narzekalas ze ludzie sa nieodpowiedzialni..
michal_ag

Postprzez rutino78 » niedziela, 23 lip 2006, 18:19

zdjęć nie posiadam, 000 to było suzuki swift? fajne auto i nawet fajnie jechało :)
rutino78
N3

Postprzez kicia_pl1 » niedziela, 23 lip 2006, 20:09

michal_ag napisał(a):
kicia_pl1 napisał(a):... szlismy tylem do kierunku jazdy a tu sie pdwracamy patrzymy a za nami jedzie KIA dobrze ze ja zauwazylismy :D

Noo... to sie nazywa odpowiedzialny kibic... A pare postow wyzej narzekalas ze ludzie sa nieodpowiedzialni..

A jak mialam isc jak sie wracalam z odcinka mialam isc tylem zeby patrzec czy cos jedzie od tego zeby ostrzegac kibicow ze auto jedzie sa sedziowie i po to dostaja gwizdki ,ale tam nie bylo ani sedziow a o gwizdkach to juz wogule bez komentarza :roll:
kicia_pl1
N3

Postprzez loocky » niedziela, 23 lip 2006, 20:52

Rajd udany. Zrobię wszystko aby pomuc automobilklubowi aby za rok był w MSP. Wysłałem swoje zdjęcia do autoklubu, więc może jutro będą już w galeri.
Pozdro.
loocky
N2

Postprzez machoony » niedziela, 23 lip 2006, 22:42

moja mala produkcja z rajdu tyskiego :)
53 mb
machoony
A5

Postprzez el_misios » niedziela, 23 lip 2006, 23:15

Obrazek
www.rallyfans.republika.pl
el_misios
N3

Postprzez comar » poniedziałek, 24 lip 2006, 00:10

sumo napisał(a):ten rajd to mega kicha... (nie mowiac o walce, rywalizacji, zalogach.. to bylo OK).. a cala reszta? Zabezpieczenie praktyczne zerowe, a organizacja... ehh

mysle ze os1 i potem 8 i 11 byly profi zabezpieczone, bo w calosci przez Signum Sport :D
comar

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Puchar PZM