Moderator: SebaSTI
sumo napisał(a):ten rajd to mega kicha... (nie mowiac o walce, rywalizacji, zalogach.. to bylo OK).. a cala reszta? Zabezpieczenie praktyczne zerowe, a organizacja... ehh
ktos wczesniej pisal ze Mera sie stara i rajd moglby byc w MP
-to ja odpowiadam: przy tych ilosciach kibicow w MP nie chcialbym paru wypadkow smiertelnych....
szczescie takie ze w zabezpieczeniu bylo pare kumatych ekip.. i tyle...
i kur^&#@$a co to za meta skoro wynikow nie znaja :[ a zalogi tylko przez rampe przejezdzaja...
kicia_pl1 napisał(a):A pozatym ze zabespieczenie dalo dupy to rajd byl zarombisty ,chce jeszczeAha i jeszcze jedno tam na ergu nikt nie mial gwizdka niebylo wiadomo kiedy cos jechalo...
kicia_pl1 napisał(a):... szlismy tylem do kierunku jazdy a tu sie pdwracamy patrzymy a za nami jedzie KIA dobrze ze ja zauwazylismy
michal_ag napisał(a):kicia_pl1 napisał(a):... szlismy tylem do kierunku jazdy a tu sie pdwracamy patrzymy a za nami jedzie KIA dobrze ze ja zauwazylismy
Noo... to sie nazywa odpowiedzialny kibic... A pare postow wyzej narzekalas ze ludzie sa nieodpowiedzialni..
sumo napisał(a):ten rajd to mega kicha... (nie mowiac o walce, rywalizacji, zalogach.. to bylo OK).. a cala reszta? Zabezpieczenie praktyczne zerowe, a organizacja... ehh
ktos wczesniej pisal ze Mera sie stara i rajd moglby byc w MP
-to ja odpowiadam: przy tych ilosciach kibicow w MP nie chcialbym paru wypadkow smiertelnych....
szczescie takie ze w zabezpieczeniu bylo pare kumatych ekip.. i tyle...
i kur^&#@$a co to za meta skoro wynikow nie znaja :[ a zalogi tylko przez rampe przejezdzaja...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości