Kubuś napisał(a):czy sciagnal ktos moda z bhmotorsports? ma on 670mb... jak ktos go ma to nich podzieli sie wrazeniami jak on wyglada!!
ja ściągnąłem i zainstalowałem, ale grałem tylko trochę. Po ropakowaniu mod zajmuje ok. 4 GB! Jest mnóstwo gur i generalnie wygląda to tak, że odpalamy program odpowiedzlny za moda, wybieramy sobie moda nawierzchniowego (np. wszystko po asfalcie, wszystko po sniegu itp., w sumie 4 do wyboru łącznie z domyślnym). Wybieramy również "Car pack" -= zestaw samochodów jaki będzie dostępny po odpaleniu gry. Co prawda wybór jest ogromny (są wszystkie klasy od N1 po A8) ale autka np. w N1 mająnadwozia S1600, octavia KC ma nadwozie WRC itp. Dawno nie grałem w RBR i nie potrafięteraz powiedzieć, czy auta słabszych klas różniąsięod swoich mocniejszych odpowiedzników pod względem prowadzenia, ale mocą różnią się znacznie i ciężko jest np. wyjść z ryby w słabym aucie
Gdybym miał więcej czasu to bym w to grałdo oślepnięcia pewnie, jak ktoś ma miejsce na dysku i chce odmiany to radzę instalować

aczkolwiek zaznaczam, że grałem w to tylko 2 godziny i jużwidaćże wiele dodatkowych furek ejst niedorobionych... Ale z tego co pamiętam to kilka dodatkowych aut dostępnych w necie było zrobionych badzo fajnie i pewnie one też tam są.
pozdro![/url]