Moderator: SebaSTI
golden napisał(a):maciek: ja przytaczam argumenty a nie tylko "wiare" w leszka tak jak ty i tobie podobni - nie byles na rajdzie wiec za pewne nie wiesz jak campos i thiry jezdza bo TV tego nie oddaje az tak...
Prawda jest taka ze lechu wypakowal na 2km i to jest jego poziom... w Polsce nie jest najlepszy bo jest kilku lepszych - a ze aktualnie w mistrzostwach ma naj sprzet wiec ma "najlepsze wyniki"
maciek - nie chcesz gadac bo nie masz argumentow... i ci sie nie podobam po prostu - rozumiem to![]()
ja chcialbym zeby Polak wygrywal ale nie chce miec takiego przedstawiciela jakim jest Leszek - bo gdzie nie pojedzie to narobi smrodu - a kierowcy z czolowiki raczej sie z nim nie licza i wiedza jak on jezdzi i co wyczynia... jego wymowki po porstu sa zalosne a wyni zadne jak na poziom europejski...
widac lechu przegral juz przed rajdem bo po prostu cos w nim peklo i popelnił blad (nie pierwszy raz) wiec jest gorszy - dostawalby o
od camposa i thirego sporo...
widac bylo jak jedzie czolowka - takich przejazdow w wykonaniu lecha nie widzialem jeszcze - takiej perfekcji i opanowania...
maciek: podaj jakies argumenty! bo zyjesz w przekonaniu ze co by sie nei dzialo to i tak KUZI GO!! i KUZI I TAK NAJLEPSZY!!![]()
![]()
a to jest bardzo smieszne
przeanalizuj fakty a nie od razu z miejsca krytukujesz innych...
powtarzam FAKTY FAKTY???? kiedys leszek powiedzial - jakim jestem kierowca niech swiadcza o mnie wyniki - kogo objechalem - i tak sobie mysle hahaha a kogo on objechal bo sobie nie przypominam znaczacego europejskiego nazwiska
kuzaj nie jest pepkiem swiata i troche pokory powtarzam pokory i szacunku dla innych kierwocow...
Thiry i Campos pokazali lekcje jazdy momentami powyzej 100% i wielkiego opanowania... tego lechowi brakuje...
LIPciu napisał(a):prosze cie nie pisz że lali by kuzaja jak nie wiem co!! bo to jest nieprawda.
gdyby tylko kuzaj skączył pierwszy os jestem pewnien że by ich na nim obiechał!think!
LIPciu napisał(a): niestety wypadł. zdarza sie każdemu.
think!
LIPciu napisał(a):popatrz na jazde kuzaja (bez ciśnienia) na elmocie. dołożył czopikowi ponad 6min!! campos obiechał czopika o 7:44! think!
LIPciu napisał(a):gdzie ty widziałeś jazde camposa i bronka powyżej 100%?????
stary oni jechali na 85-90%!!!!! tego co potrafą. czekali na błedy innych (jakieś kapcie czy awarie)
przyjechali tu żeby dostac punkty a nie zapier... rozumiesz???
prosze cie nie pisz że lali by kuzaja jak nie wiem co!! bo to jest nieprawda.
gdyby tylko kuzaj skączył pierwszy os jestem pewnien że by ich na nim obiechał! niestety wypadł. zdarza sie każdemu.
co do tłumaczen to kuzajowi daleko do hołka.
popatrz na jazde kuzaja (bez ciśnienia) na elmocie. dołożył czopikowi ponad 6min!! campos obiechał czopika o 7:44! think!
golden napisał(a):?? Bułgaria wygrana z powodu wypadniecia IlievaELPA baty od travaglii.. i w konu OUT Barum baty od kulasa i reszty - z reguly 4 miejsce ... ANTIBES - wypadniecie w skalki i OUT, Polak - bład i przeciecie kabli OUT , Turcja - wypadniecie z trasy OUT , Kormoran baty od Cordoby - zbyt glebokie ciecie i uderzenie w pieniek - znow urwanie kola, Zimowy - blad opon i przegrana, Elmot - nie wytrzymal cisineia i wypadniecie porazka z Cordoba, Rzeszowski - celowe wypakowanie 106 Maxi... Madera - wypakowanie i wbicie sie w barierke (tutaj ejchal najladniej chyba) cos jeszce??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości