Moderator: SebaSTI
Saruto napisał(a):Kopernik napisał(a):Miejsca tyle, co w zeszlym roku, tyle ,ze nie pozwalaja stac na moscie
Myśle że spokojnie będzie można wejść na mostmoże nie dosłownie ale przynajmniej na skarpe za barierką, tylko że trzeba się tam wcześniej dostać
wtedy Cię nie ruszą
BartekRally napisał(a):Byłem dzis objechac kilka oesów i nie wiem ale watpie aby kibice objeżdzali trasy scinając zakrety![]()
Szuterku jest co niemiara na trasie![]()
Patrzyłem tez na asfalt i wszystko dopiete chyba juz na przedostatni guzik![]()
Kilka fotek z trasy![]()
MatiWrc napisał(a):poleca ktoś jakieś miejscówki na drugi dzień na oesach sawa i grabie? chodzi mi tak po 2 na każdym.
Wczoraj czarne Saxo przejechało trasę conajmniej 10 razy.musiał to być ktoś słabszy bo nie poznałem po twarzach nikogo z czołówki...
napisał: frugoLapanow
CO DO CZARNEGO SAXO TO POTWIERDZAM JEGO OBECNOSC NA TRASIE.TEN VTS UPALAL OD OK 11 DO 20.goscie jezdzili ewidentnie na opis bo sam widzialem u pasazera zeszyt jak trzymal w rekach.niewiem dokladnie kto to byl ale spedzili na oesach duzo czasu.
napisał: KRZYSIEK
BoixoisNois napisał(a):Na www.rajdwawelski.pl sa juz szczegolowe mapki. Szukajcie w dziale trasa. Pozdro dla wszystkich.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości