TopRally

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Postprzez djinn » środa, 31 maja 2006, 13:05

Ja tysz startuje i to chyba od lutego
jestem w lidze V 32 PL jako Djinn Rally Team
Malo braklo a w poprzedniej (mojej jako tako pierwszej kolejce) wyskoczylbym do 4 ligi :)
Teraz kupilem drugie autko i powoli sie rozkrecam, tzn na 2 rajdy 2x1 miejsce
Jest tu ktos z tej ligii ??
Moze umowimy sie na jakis treningowy rajdzik ??
Pzdro dla startujacych

Mala korekcja ........ 3 rajd i 3 zwyciestwo w lidze :) Mam komplet punktow :D ..... ciekawe jak to sie rozkreci..........
KUZI..........wierzymy w Ciebie !!!!
Kulig, Colin, Burns ..... WTF ??
djinn
N2

Postprzez Buko » piątek, 16 cze 2006, 14:20

Mam prosbe. Niech mi ktos wytłumacazy jak trenować.
www.ngr.kom.pl
Buko
N1

Postprzez driver.pl » piątek, 16 cze 2006, 17:34

Przejedź 200km w tygodniu. Polecam rajdy zagraniczne często po 150 km. Czyli do treningu potrzebne Ci są dwa straty ligowy i treningowy i to wystarczy oczywiści jeśli sa dojechane do mety.
driver.pl
N3

Postprzez Buko » piątek, 16 cze 2006, 18:30

OK. A za takie treningi jak jazda po asfalcie się płaci, bo za sesje z psychologiem sie płaci. Jak zaznaczam jazde po asfalcie (to tylko przykład) to w kosztach dalej mam 0 przanaczone na treningi. I nie wiem czy trening jest zaliczony czy nie.
www.ngr.kom.pl
Buko
N1

Postprzez driver.pl » piątek, 16 cze 2006, 21:59

Za rajd treningowy płacisz kiedy sie do niego zgłaszasz nie płacisz tylko za swój rajd ligowy. Wpisowe na rajdy które dla ciebie będą treningowe sa różne, rajdy w ligach polskich to koszt 20tys rajdy zagraniczne 30tys.
Kazdy prezejechany km jest zaliczny do treningu, tylko nalezy pamiętać aby w danej kolejce trenować to co się zaplanowało i zatwierdziło w zakładce treningi przed piatkiem wieczorem.[/img]
driver.pl
N3

Postprzez Anonymous » sobota, 24 cze 2006, 09:54

MÓGŁ BY MI KTOŚ POMUC PRZECZYTAŁEM ZASADY I NIC NIE KUMAM NIEWIEM CO I JAK TAK PROSZE W SKRUCIE :D :D :D
Anonymous

Postprzez Krzysiek_WrC » środa, 12 lip 2006, 12:44

db rally napisał(a):MÓGŁ BY MI KTOŚ POMUC PRZECZYTAŁEM ZASADY I NIC NIE KUMAM NIEWIEM CO I JAK TAK PROSZE W SKRUCIE :D :D :D

A co chcesz wiedziec? w zasadach masz wszystko ładnie opisane,gra prosta.
Krzysiek_WrC
A6

Postprzez Anonymous » środa, 12 lip 2006, 12:46

Już wiem wielkie dzienki że przynajmniej ktoś chce pomuc :wink:
Anonymous

Postprzez ernbar » sobota, 29 lip 2006, 18:12

heh :lol: zacząłem w to grac i wciąga :D Suspension Rally Team, Liga V.55.PL Mam Sześćento N1 (sam nazwałem :lol: ) ale licytuję Puga (uwaga) A6 :D niska cena, niech nikt mi go nie sprzątnie 8)
Zapisałem się na Rajd Rycerza, super nazwy oesów :D
ernbar

Postprzez Marcin 2 » poniedziałek, 31 lip 2006, 15:19

Możesz mieć nawet A8, ale jak nie masz odpowiednich zawodników, to daleko nim nie zajedziesz, wiem bo jak zaczynałem to też chciałem mieć super auto, kupiłem A5 i w V lidze szło mi cieńko, objeżdżali mnie słabszymi autami- ale w drugim sezonie awans, potem spadek, znowu awans i utrzymałem się w IV lidze. Plany na ten sezon to górna połowka tabeli, a pomoże mi w tym moje Quattro S1 (narazie N3 ale już niedługo zmiana klasy) :D .
http://www.fotosik.pl Obrazek
Marcin 2
N1

Postprzez Cendra » wtorek, 1 sie 2006, 14:00

niestety mam podobny problem, jednak w tym sezonie awansowałem do 2 ligi. jezdze autem A8, mam zawodnikow srednich, ale co najciekawszy najwiekszym moim problemem jest to ze nie ma kogo kupic :!: co z tego ze mam kase jak nikt nie sporzedaje przyzwoitych z doswiadczeniem... ten sezon chcialbym przejechac zeby sie utrzymac i uzbierac kase, a po sezonie pewnie bedzie wiekszy ruch na rynku to cos kupie ;)
Cendra
A6

Postprzez Jason » wtorek, 1 sie 2006, 14:42

A ja mam 2 zawodników od kiedy zacząłem grać i teraz są bardzo doświadczeni. Mam też 2 zawodników, których kupiłem prawie na początku i przez to też nie są tacy źli :wink: Bardzo ważne są też treningi. Dużą różnice widze w jeździe mojego kierowcy gdy jedzie po mokrym asfalcie na którym jest nieźly, a pomiędzy suchym asfaltem na którym jest troche gorszy. A jeśli chodzi o różnice między moimi kierowcami kierowcami czyli doświadczony i mniej doświadczony to pierwszy popełmnia mniej błedów, a jeśli popełni to nie traci dużo czasu.
Ja w tym sezonie kupiłem N4 i mam nadzieje na wyjście z IV ligi :)
win or die
Jason
N2

Postprzez Marcin 2 » wtorek, 1 sie 2006, 20:48

Mam poziom mistrzowski w wyszukiwaniu zawodników, a wyszukuje mi tylko słabych pilotów, ani razu nie dostałem kierowcy. Ale gierka fajna, kiedyś awansuje wreszcie z tej IVtej ligi :wink:
http://www.fotosik.pl Obrazek
Marcin 2
N1

Postprzez dzana » wtorek, 1 sie 2006, 21:33

Cendra napisał(a):niestety mam podobny problem, jednak w tym sezonie awansowałem do 2 ligi. jezdze autem A8, mam zawodnikow srednich, ale co najciekawszy najwiekszym moim problemem jest to ze nie ma kogo kupic :!: co z tego ze mam kase jak nikt nie sporzedaje przyzwoitych z doswiadczeniem... ten sezon chcialbym przejechac zeby sie utrzymac i uzbierac kase, a po sezonie pewnie bedzie wiekszy ruch na rynku to cos kupie ;)

Dobrego zawodnika ciezko kupic... Na aukcjach bardzo zadko sie tacy pojwaiaja. Ogolnie jest tak ze takiego sobie trzeba samemu wytrenowac.
www.toprally.net
dzana

Postprzez Krzysiek_WrC » środa, 2 sie 2006, 16:55

Ostatnio zaczałem sie borykac z problemem braku...........kasy. :oops: :oops:
Mozecie napisac w jakis sposob zarabiacie w toprally? Jak w koncu jest z TEST OSem,warto na nim trenowac zawodników? i ile tak mniej wiecej trzba przejechac km aby zaliczyc pełen trening i słupek poszedł do góry?
Krzysiek_WrC
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe