Subaru Poland Rally 2006 (Rajd Wawelski)

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Piotrek_Górki Wielkie » wtorek, 13 cze 2006, 12:14

ja tez juz nie moge sie doczekac na Prolog. w zeszlym roku gdyby nie to opoznienie na prologu to moim zdaniem najlepszy rajd w sezonie.

Napewno na jednem z oesow pojade tam gdzie w zeszyl roku.
bardzo mocno podbijające spadanie potem max hamowanie i nawrot na most. piekne miejsce!!!

Pozdrowionka dla kibiców KAJTA!!!!

SUBARU POLAND RALLY TEAM RULEZ!!!!
Kajtka w Subaru mamy i za Niego kciuki trzymamy
Piotrek_Górki Wielkie
N1

Postprzez szeler » wtorek, 13 cze 2006, 13:27

Piotrek mówisz o tym miejscu gdzie Mancin w czasie ubiegłorocznego Krakowskiego na pierwszy oesie wjechał do rzeki swoja almera? Jesli tak, to jest ono godne polecenia :)
„Jeśli mężczyzna robic coś głupiego, to zawsze z powodów najszlachetniejszych”
O. Wilde
szeler
N3

Postprzez Philippe » wtorek, 13 cze 2006, 13:56

Mowa o miejscu w połowie zeszłorocznego os 2 i 5 ? ;)
Philippe
A5

Postprzez BartekRally » środa, 14 cze 2006, 11:32

Jeszcze kilka godzin i poznamy Listę Załog na Wawelski. Moim zdaniem sytuacja na wczoraj na liste jest bez znaczenia... zawsze w RSMP jest tylu ilu ma byc poprostu spali co mieli by nie przyjechac bo?

Mam znajomego w Zarządzie i z tego co sie dowiedziałem nie ma w plamach Testowego... Kierowcy będą ustawiali sami(Rajbrot,Niżowa). Są miejsca w okolicach Krakowa.
BartekRally
A5

Postprzez Philippe » środa, 14 cze 2006, 11:55

BartekRally napisał(a):Jeszcze kilka godzin i poznamy Listę Załog na Wawelski. Moim zdaniem sytuacja na wczoraj na liste jest bez znaczenia... zawsze w RSMP jest tylu ilu ma byc poprostu spali co mieli by nie przyjechac bo?

Myśle, że Ci, którzy mają pełny program startów, to pojadą Wawelski, powinniśmy mieć pewnie około 25 samochodów klasy n4/s1600. Czy planują już dziś opublikować liste zgłoszeń na internecie?

Zamknięcie listy zgłoszeń
14 czerwca 2006 r. - środa, godz. 24.00

Myśle więc, że dopiero jutro zostanie opublikowana lista.

BartekRally napisał(a):Mam znajomego w Zarządzie i z tego co sie dowiedziałem nie ma w plamach Testowego... Kierowcy będą ustawiali sami(Rajbrot,Niżowa). Są miejsca w okolicach Krakowa.

Napewno w okolicach Rajbrotu niebawem będzie się działo. Informacje kto, gdzie trenuje podawajcie na bierząco :)
Philippe
A5

Postprzez BartekRally » środa, 14 cze 2006, 15:33

Dzis napewno nie dadzą do neta Listy ZGłoszeń nie ma szans ale na jutro rano napewno będzie...
BartekRally
A5

Postprzez Pawlo » środa, 14 cze 2006, 15:58

szeler napisał(a):Piotrek mówisz o tym miejscu gdzie Mancin w czasie ubiegłorocznego Krakowskiego na pierwszy oesie wjechał do rzeki swoja almera? Jesli tak, to jest ono godne polecenia :)

Tak, to miejsce jest chyba najlepsze na tym rajdzie. EMOCJE GWARANTOWANE :)
Obrazek
Pawlo
N2

Postprzez szeler » środa, 14 cze 2006, 16:12

Philippe napisał(a):Mowa o miejscu w połowie zeszłorocznego os 2 i 5 ? ;)

Nie. Chodzi nam o miejsce w połowie 3 i 6 oesu ( patrz numer 49 WRC - zdjecie nr: 4 ).

Philippe napisał(a): Informacje kto, gdzie trenuje podawajcie na bierząco :)

Ja też przyłączam sie do prośby o wszelkie informacje zwiazane z testami zawodników przed rajdem :)
„Jeśli mężczyzna robic coś głupiego, to zawsze z powodów najszlachetniejszych”
O. Wilde
szeler
N3

Postprzez Philippe » środa, 14 cze 2006, 16:44

szeler napisał(a):
Philippe napisał(a):Mowa o miejscu w połowie zeszłorocznego os 2 i 5 ? ;)

Nie. Chodzi nam o miejsce w połowie 3 i 6 oesu ( patrz numer 49 WRC - zdjecie nr: 4 ).

Przepraszam, pomyliłem numeracje OSów bo pisałem z pamięci, między 9 a 17 jestem w pracy i nie mam dostepu do WRC więc zaznaczam miejsce o którym myśle i wklejam mapke :)

LINK DO MAPY

Jeżeli chodzi o ten odcinek to byłem na pierwszej pętli na końcowym fragmencie, ciekawy zakręt i niezła prosta. Lubie szybkie partie.

Na drugiej pętli byłem za nawrotem na mostek, podszedłem do góry, minąłem szkołe i znalazłem kolejną szybka partie, miejsce w lekkiej niecce. Widać zjazd w dół spod szkoły i fajny czwórkowy prawy pod góre przejeżdzany bardzo szybko.
Philippe
A5

Postprzez BartekRally » środa, 14 cze 2006, 18:33

Niech mi ktos powie skad jest Marcin Mucha bo dzis w okolicach Krakowa widzziałem Polo głosny wydech no jak treningówka i jechało ewidentnie pierwszym oesem rajdu PODOLANY.

Pytam bo Mucha jezdzi w PoloS1600 i mysle ze mógł to byc on a na Skuterze go dojsc pod Góre nie mogłem :lol:
BartekRally
A5

Postprzez Buncol » środa, 14 cze 2006, 18:57

Gdzie najlepiej rezerwowac nocleg aby bylo blisko na oesy drugiego etapu?
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez BartekRally » środa, 14 cze 2006, 19:30

Jak dla mnie Dobczyce..... strasznie blisko na Grabie.. Sawa tez nie daleko... tam w Dobczycach w Dobku nocują zawodnicy RMPST :lol:
BartekRally
A5

Postprzez Buncol » środa, 14 cze 2006, 21:11

Okazuje sie, ze w Dobczycach nie ma wolnych miejsc. Bede nocowal w Myslenicach. :wink: Wie ktos kiedy pojawia sie mapki na stronie rajdu?
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez kuba_k » środa, 14 cze 2006, 21:26

BartekRally napisał(a):Niech mi ktos powie skad jest Marcin Mucha bo dzis w okolicach Krakowa widzziałem Polo głosny wydech no jak treningówka i jechało ewidentnie pierwszym oesem rajdu PODOLANY.

Pytam bo Mucha jezdzi w PoloS1600 i mysle ze mógł to byc on a na Skuterze go dojsc pod Góre nie mogłem :lol:

Marcin mieszka w Nowym Wiśniczu, więc bardzo blisko oesów. Ale nie jestem pewny czy ma akurat Polo...
Pozdrawiam
Kuba Kozal
kuba_k
N2

Postprzez BartekRally » środa, 14 cze 2006, 21:48

kuba_k napisał(a):
BartekRally napisał(a):Niech mi ktos powie skad jest Marcin Mucha bo dzis w okolicach Krakowa widzziałem Polo głosny wydech no jak treningówka i jechało ewidentnie pierwszym oesem rajdu PODOLANY.

Marcin mieszka w Nowym Wiśniczu, więc bardzo blisko oesów. Ale nie jestem pewny czy ma akurat Polo...

Było na Bochenskich Numerach.. wiec nie wiem

EDIT:

Mam pytanie do wszystkich. Po Prologu zawodnicy muszą odstawic fury do Dobczyc na Polomerc? I czy na BK do BWR Podolscy bedzie mozna sie dostac czy raczej bedzie to zamkniete dla osób zwykłych(Chyba ze plakieta załatwia sprawę) :twisted:
BartekRally
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP