Moderator: SebaSTI
BartekRally napisał(a):Jeszcze kilka godzin i poznamy Listę Załog na Wawelski. Moim zdaniem sytuacja na wczoraj na liste jest bez znaczenia... zawsze w RSMP jest tylu ilu ma byc poprostu spali co mieli by nie przyjechac bo?
BartekRally napisał(a):Mam znajomego w Zarządzie i z tego co sie dowiedziałem nie ma w plamach Testowego... Kierowcy będą ustawiali sami(Rajbrot,Niżowa). Są miejsca w okolicach Krakowa.
szeler napisał(a):Piotrek mówisz o tym miejscu gdzie Mancin w czasie ubiegłorocznego Krakowskiego na pierwszy oesie wjechał do rzeki swoja almera? Jesli tak, to jest ono godne polecenia
Philippe napisał(a):Mowa o miejscu w połowie zeszłorocznego os 2 i 5 ?
Philippe napisał(a): Informacje kto, gdzie trenuje podawajcie na bierząco
szeler napisał(a):Philippe napisał(a):Mowa o miejscu w połowie zeszłorocznego os 2 i 5 ? ;)
Nie. Chodzi nam o miejsce w połowie 3 i 6 oesu ( patrz numer 49 WRC - zdjecie nr: 4 ).
BartekRally napisał(a):Niech mi ktos powie skad jest Marcin Mucha bo dzis w okolicach Krakowa widzziałem Polo głosny wydech no jak treningówka i jechało ewidentnie pierwszym oesem rajdu PODOLANY.
Pytam bo Mucha jezdzi w PoloS1600 i mysle ze mógł to byc on a na Skuterze go dojsc pod Góre nie mogłem
kuba_k napisał(a):BartekRally napisał(a):Niech mi ktos powie skad jest Marcin Mucha bo dzis w okolicach Krakowa widzziałem Polo głosny wydech no jak treningówka i jechało ewidentnie pierwszym oesem rajdu PODOLANY.
Pytam bo Mucha jezdzi w PoloS1600 i mysle ze mógł to byc on a na Skuterze go dojsc pod Góre nie mogłem
Marcin mieszka w Nowym Wiśniczu, więc bardzo blisko oesów. Ale nie jestem pewny czy ma akurat Polo...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości