Mi najbardziej szkoda nas- wiernych kibicow

Moderator: SebaSTI
żółtodziób napisał(a): to jest silna drużyna, z dobrym, precyzyjnymatakiem który potrafi strzelać kierunku bramki a nie 20 metrów obok, w dodatku gra u siebie i jest to niewątpliwie jeden z głównych pretendentów do tytułu.
piter306 napisał(a):Ale przez następnych 45 minut nie strzelili już następnej. Bardziej kibicuja Anglikom niż tym naszym paraliżom, ale ich gra doprowadza mnie do palpitacji pompy. W drugiej połowie Paragwaj walnie Angolom jakoś głupio brama i bydzie remis.
bounder napisał(a):
Niemcy mają publiczność, przyzwoity atak (nomen omen polski zresztą),
bounder napisał(a):żółtodziób napisał(a): to jest silna drużyna, z dobrym, precyzyjnymatakiem który potrafi strzelać kierunku bramki a nie 20 metrów obok, w dodatku gra u siebie i jest to niewątpliwie jeden z głównych pretendentów do tytułu.
twierdzisz, że Niemcy są jednym z kandydatów do MŚ po jednemu meczu, na dodatek z kelneramiNiemcy mają publiczność, przyzwoity atak (nomen omen polski zresztą
), niesamowitego Lahm'a, a wokół nich jest budowany wielki mit, że Niemcy są zawsze groźni. Obrona Niemców wyglądała tak, jakby grało w niej 4 Baszczyńskich. Dali sobie wbić dwie bramki przez napastnika, który był w formie kilka lat temu, a teraz jest bez klubu. Mam nadzieję, że w 1/8 Niemcy wpadną na Anglików i zostaną rozbici. I moim zdaniem to właśnie Anglicy mają bardzo dużą szansę zagrozić Brazyli. Eriksson ich znakomicie przygotował na ten mundial, są bardzo silni, no i mają chyba najlepszych zawodników od czasu drużyny Linekera.
EDIT: minutę po moim poście Anglicy strzelili bramkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości