Polska piłka nożna siegnela dna :(

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

Polska piłka nożna siegnela dna :(

Postprzez Andrzej » piątek, 9 cze 2006, 23:30

Ja poprostu nie wiem jak zaczac ten temat.Jestem swiezo po meczu z Ekwadorem wiec wybaczcie..... Co z tego ze dobrze grali?? Co z tego??
Mi najbardziej szkoda nas- wiernych kibicow :(
Andrzej
A6

Postprzez Zajcev » piątek, 9 cze 2006, 23:35

Hmm miało być pięknie, ładnie, a jest jak zawsze czyli do .... . Mecz to totalna osoba, było kilka osób, które walczyły: Smolarek, Jeleń, Brożek... jednak to co działo się z obroną to porażka... akcja Ekwadoru 2 napastników 5-ciu naszych w polu karnym i chwała, że napastnik Ekwadoru przestrzelił...

Do domu, Polsko!
Do domu, Polsko!
Nie wyjdziesz nigdy
Póki Janas jest

Przegrana będzie nasza
Zaj*bać tylko chciej
Janasa w dupie miej
Choćby do pokonania
Sam Listkiewicz nawet był
Zaśpiewaj dziś ze wszystkich sił...

Do domu, Polsko!
Do domu, Polsko!
Nie wyjdziesz nigdy
Póki z Janasem grasz
Do domu, Polsko!
Do domu, Polsko!
Przegrana będzie
Jeśli Janasa orły masz...
Zajcev
N4

Postprzez bounder » sobota, 10 cze 2006, 00:03

grali ładnie :?: przecież do bodajże 60 minuty nie miali ANI JEDNEGO strzału w swiatło bramki. Dopiero od 70 minuty się obudzili, i Jeleń z Brozkiem powinni dostać szansę od pierwszej minuty z Niemcami. My kibice to jesteśmy jednak nie do zrozumienia. Wypadli ytragicznie, a ja i tak wierzę że w srodę pokonamy niemców.
POLSKA, BIAŁO-CZERWONI!!!!!!!!!!!!!
bounder
N3

Postprzez żółtodziób » sobota, 10 cze 2006, 01:57

A panowie przepraszam na co liczyli? Ja meczu nawet nie oglądałem, bo od początku wiedziałem że jedziemy na trzy mecze, a po obejrzeniu meczu niemcy-Kostaryka to się zaczęłem zastanawiać czy może lepiej byłoby w ogóle nie jechać.

Przebudzenie w meczu z Niemcami? wolne żarty... nawet gdyby tak było to rozwalą nas w drobny mak, to jest silna drużyna, z dobrym, precyzyjnymatakiem który potrafi strzelać kierunku bramki a nie 20 metrów obok, w dodatku gra u siebie i jest to niewątpliwie jeden z głównych pretendentów do tytułu. Grają wyraźnie lepiej niż na poprzednich mistrzostwach, nie męczą się tak z piłką. Właściwie po tej porażce już możemy pakować walizki, bo nie ma co liczyć nawet na remis z Reichem, a awet jak by się jakimś cudem udało ograć Kostarykę (w co szczerze wątpię, bo choć nie potrafią sobie wypracować takich okazji jak niemcy to potrafią wykorzystywać te które się nadarzają)

To ze nasi kopacze to łamagi to było wiadomo od dawna, nigdy za bardzo się piłą nie interesowałem, ale kiedyś zkumplami dla towarzystwa oglądałemmecze, to było w 99, moze w 2000 roku... on siępotykali o własne nogi, leciał , leciał, po czym kopnął w pilkę i się przewrócił!!! właściwie to Engel wycisnał z tych lamusów wszystko co się dało, a teraz jak się Olisadebe zamienilo na Rasialdo a Dudka na Puszczka to trufdno oczekiwać żeby było lepiej. Jeszcze dwa mecze i Welcome Home... ja na nic więcej nie liczylem, dobrze byłoby gdyby od Niemców nie dali sobie nastrzelać więcej niż 3:0, ale to moj małe marzenie chyba pozostanie marzeniem...
żółtodziób
A8

Postprzez Sergiey » sobota, 10 cze 2006, 09:07

Klęska.
gg://1569993 Gadu-Gadu
---
Auto racing, bull fighting, and mountain climbing are the only real sports ... all others are games.
Ernest Hemingway
Sergiey
A5

Postprzez Banan » sobota, 10 cze 2006, 09:11

"Rajd to rajd !". Ja nawet nie mam zamiaru ogladac zadnego meczu, a o wyniku i tak sie dowiem z opisow GG...
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Kruk » sobota, 10 cze 2006, 09:29

Dobrze powiedziane żółtodziób , jakbyś wyjął mi to z ust. Żenada. Oby zbyt wysoko nie przegrali z gospodarzami :? .
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Kruk
A6

Postprzez bounder » sobota, 10 cze 2006, 15:01

żółtodziób napisał(a): to jest silna drużyna, z dobrym, precyzyjnymatakiem który potrafi strzelać kierunku bramki a nie 20 metrów obok, w dodatku gra u siebie i jest to niewątpliwie jeden z głównych pretendentów do tytułu.

twierdzisz, że Niemcy są jednym z kandydatów do MŚ po jednemu meczu, na dodatek z kelnerami :?: Niemcy mają publiczność, przyzwoity atak (nomen omen polski zresztą :wink: ), niesamowitego Lahm'a, a wokół nich jest budowany wielki mit, że Niemcy są zawsze groźni. Obrona Niemców wyglądała tak, jakby grało w niej 4 Baszczyńskich. Dali sobie wbić dwie bramki przez napastnika, który był w formie kilka lat temu, a teraz jest bez klubu. Mam nadzieję, że w 1/8 Niemcy wpadną na Anglików i zostaną rozbici. I moim zdaniem to właśnie Anglicy mają bardzo dużą szansę zagrozić Brazyli. Eriksson ich znakomicie przygotował na ten mundial, są bardzo silni, no i mają chyba najlepszych zawodników od czasu drużyny Linekera.

EDIT: minutę po moim poście Anglicy strzelili bramkę :D
bounder
N3

Postprzez piter306 » sobota, 10 cze 2006, 16:05

Ale przez następnych 45 minut nie strzelili już następnej. Bardziej kibicuja Anglikom niż tym naszym paraliżom, ale ich gra doprowadza mnie do palpitacji pompy. W drugiej połowie Paragwaj walnie Angolom jakoś głupio brama i bydzie remis.
Czas leci a człowiek jakby coraz głupszy.
piter306
A5

Postprzez bounder » sobota, 10 cze 2006, 16:10

piter306 napisał(a):Ale przez następnych 45 minut nie strzelili już następnej. Bardziej kibicuja Anglikom niż tym naszym paraliżom, ale ich gra doprowadza mnie do palpitacji pompy. W drugiej połowie Paragwaj walnie Angolom jakoś głupio brama i bydzie remis.

Czemu ich gra doprowadza cię do palpitacji :?: Z 10 lat temu to rozumiem, ale teraz to już jest zupełnie inna Anglia. Ja na Croucha nie mogę patrzeć, mam wrażenie, że on sobie zaraz nogi połamie, tak jest chudy :wink:
bounder
N3

Postprzez piter306 » sobota, 10 cze 2006, 17:35

Bo zamiast strzelić 3 następne to lecą w kulki :D , na dodatek prawie przez cało drugą połowę nie było prądu, kurna normalnie jak u Barei :!:
Czas leci a człowiek jakby coraz głupszy.
piter306
A5

Postprzez Saruto » niedziela, 11 cze 2006, 10:38

To było wiadome że przegrają ;) więc nie wiem na co liczyliście :shock:
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez WRCfan » niedziela, 11 cze 2006, 12:32

bounder napisał(a):
Niemcy mają publiczność, przyzwoity atak (nomen omen polski zresztą :wink: ),

Hihi, za dużo pana Borowczyka ;-) Nie mówi się "nomen omen" , tylko "notabene". "Nomen omen" ma diametralnie inne znaczenie, polecam sprawdzić w słowniku.

To tak słowem OT.

A wracając do piłki, to mi się zdaje, że dna to ona już dawno sięgnęła 8)
-how fast are You in 1/4?
-all depends on how many corners I have to take in that 1/4 :twisted:
WRCfan
A6

Postprzez Mroowa » niedziela, 11 cze 2006, 14:20

Saruto
no teraz to wiadomo każdy powie, że przecież wiadomo było że tak będzie, chciałbym zobaczyć głosy w tym topicu gdyby to jednak Polska wygrała....
Z Janasem może i to by się nie udało ale takie popadanie ze skrajoności w skrajność jest chore. Na Ekwador u buka było ok 3zł kurs skoro jasnowidztwo jest u Was to rozumiem, że wygraliście bo postawiliście na Ekwador.

Znawcy....
podajcie wyniki Niemcy - Polska... tylko nie przegra Polska tylko jak jest ktoś taki pewny to może dokładny wynik...
Mroowa
S2000

Postprzez Ohlins » niedziela, 11 cze 2006, 14:23

bounder napisał(a):
żółtodziób napisał(a): to jest silna drużyna, z dobrym, precyzyjnymatakiem który potrafi strzelać kierunku bramki a nie 20 metrów obok, w dodatku gra u siebie i jest to niewątpliwie jeden z głównych pretendentów do tytułu.

twierdzisz, że Niemcy są jednym z kandydatów do MŚ po jednemu meczu, na dodatek z kelnerami :?: Niemcy mają publiczność, przyzwoity atak (nomen omen polski zresztą :wink: ), niesamowitego Lahm'a, a wokół nich jest budowany wielki mit, że Niemcy są zawsze groźni. Obrona Niemców wyglądała tak, jakby grało w niej 4 Baszczyńskich. Dali sobie wbić dwie bramki przez napastnika, który był w formie kilka lat temu, a teraz jest bez klubu. Mam nadzieję, że w 1/8 Niemcy wpadną na Anglików i zostaną rozbici. I moim zdaniem to właśnie Anglicy mają bardzo dużą szansę zagrozić Brazyli. Eriksson ich znakomicie przygotował na ten mundial, są bardzo silni, no i mają chyba najlepszych zawodników od czasu drużyny Linekera.

EDIT: minutę po moim poście Anglicy strzelili bramkę :D

sa i to powąznym kandydatem, przypomnij sobie mistrzostwa 4 lata temu niemcy huja grali ajak daleko zaszli...
Ohlins
A6

Następna strona

Powrót do Hyde Park