(F.O.) PeZetMłot sięgnął dna.

Archiwum

Moderator: SebaSTI

(F.O.) PeZetMłot sięgnął dna.

Postprzez eSWu » wtorek, 6 cze 2006, 14:27

Na uroczystym otwarciu rundy WSMP w Kilecach pojawił sie (spóźniony) Naczelnik Witkowski. Wygłosił kilka frazesów i....... poinformował gawiedź że gościem na zawodach jest niewątpliwie wielki ex sportowiec Robert Korzeniowski. A że był tam nie prywatnie a jako szef sportu w tak zwanej publicznej telewizji to powiało optymizmem. Niestety po kilku chwilach uszy zebranych zszokowała informacja którą postaram się zacytować z pamięci " POLSKI ZWIĄZEK MOTOROWY PRZYZNAJE SWOJE NAJWYŻSZE ODZNACZENIE <ZŁOTĄ KIEROWNICĘ> TELEWIZJI PUBLICZNEJ ZA WKŁAD W ROZWÓJ I PROPAGOWANIE SPORTÓW MOTOROWYCH W POLSCE. NAGRODĘ W IMIENIU TVP ODBIERZE PAN ROBERT KORZENIOWSKI"

Szybciutko zrobiłem analizę czy ja aby w domu odbieram tą sama publiczną tv która propaguje sport samochodowy w Polsce. Logo w narożniku mam to samo ale sportów motorowych w swoim telewizorze nieodbieram. To znaczy nie odbierałem do niedzieli (za wyjątkiem alfy która sobie za to zapłaciła i warszawskiej barbórki raz w roku) bo w niedzielę w regionalnej trójce relacja się pojawiła.
Może to sposób. Najpierw nagroda potem działania.

Panie Witkowski czyś Pan na łeb upadł ?!

P.S. Do pana Listkiewicza: wypłać pan jako prezes PZPN nagrodę naszym kopaczom za zdobycie mistrza świata to i może go zdobędą.
Moje fotki lotnicze.

http://www.airliners.net/search/photo.search?pid=34090 moje airliners.net
http://www.jetphotos.net/showphotos.php?userid=20927 moje jetphotos.net
eSWu
N3

Postprzez WRCfan » wtorek, 6 cze 2006, 14:38

Żenada...Ale jakie to polskie :roll:
-how fast are You in 1/4?
-all depends on how many corners I have to take in that 1/4 :twisted:
WRCfan
A6

Postprzez cotic » wtorek, 6 cze 2006, 14:56

Też to słyszałem :D Najpierw niech cos zrobią a potem niech dają tytuły, ordery, oskary i statuetki:D
www.bth.pl/sponsoring/ +48697969707 gg: 642954 lukasz@bth.pl
cotic
N3

Postprzez el_misios » wtorek, 6 cze 2006, 15:21

pojebało ich i tyla w temacie
Obrazek
www.rallyfans.republika.pl
el_misios
N3

Postprzez POL-CAR » wtorek, 6 cze 2006, 16:23

Też byłem mocno zaskoczony :shock:
ale potem sobie pomyślałem, że to taka nagroda na kredyt - pozostaje tylko jedno zasadnicze pytanie - czy tvp kiedykolwiek ten kredyt zaufania ze strony pzmotu spłaci i zacznie promować sporty motorowe.

Niestety osobiście bardzo w to wątpię :( - obym się mylił
www.pol-car.pl, www.racing-team.pl
POL-CAR
N2

Postprzez rallyfan2 » wtorek, 6 cze 2006, 16:30

co tu duzo komentowac ŻENADA !! dziady , no ale w koncu byla relacja z Elmotu :twisted:
rallyfan2
A6

Postprzez m_a_t » wtorek, 6 cze 2006, 16:31

No wlasnie, a ja w gazecie czytam: "Zdaje sobie sprawe, ze nie wszystkich fanow szybkich samochodow satysfakjonuje ilosc relacji w naszej telewizji z samochodowych imprez. Obiecuje jednak, ze juz od wrzesnia dla nich wszystkich uruchamiamy kanal tematyczny, w ktorym bezposrednie transmisje z Miedzianej Gory znajda poczesne miejsce."- powiedzial Robert Korzeniowski.

cala ta wypowiedz jakos tak dziwnie wybrzmiewa jak dla mnie, poniewaz plaskich w ogole nie pokazuja, kanal uruchomia i pokaza na zywo Miedzianke we wrzesniu, jak eleminacja jest w sierpniu.... ktos tu chyba niezly kit wciska.... :shock:
m_a_t
N1

Postprzez sumo » wtorek, 6 cze 2006, 18:14

kabaret :lol: :lol: :lol: Panie i Panowie, to istny kabaret, ani mru mur może się tylko uczyć od działaczy PZM i TVP. Na Festiwalowym Rally poznałem pewną osobe która pracowała z TVP (aktualnie dla TVN) - powiedziala tylko jedno - do TVP się nie pchaj, nigdy !!!! :lol: :lol: Z Naszym PZM jest podobnie - do PZM sie nie pchaj, nigdy !!!
sumo
N4

Postprzez nick555 » wtorek, 6 cze 2006, 21:01

wyobrażacie to sobie? relacja z Miedzianej Góry 20 kamer powtórki onboardy? hehehehe!!!!
Skupuję stare radzieckie zegarki. Jak coś masz niepotrzebnego, zapraszam, może się dogadamy.
nick555
A6

Postprzez -=KrzysiekWRC=- » wtorek, 6 cze 2006, 22:33

Jaja jak berety :lol:
-=KrzysiekWRC=-
N3

Postprzez Glitol » środa, 7 cze 2006, 07:20

Niestety ani Korzeniowski ani Bronek nie dadzą rady rozbić układów panujących a TVP. Na temat układów był ciekawy artykułów w Newsweeku.
A szkoda, bo motosporty to piękne sporty
Ozdoba polskich dróg - pijany chłop w rowie przykryty rowerem
Glitol
A5

Postprzez beeper_ » środa, 7 cze 2006, 08:54

To ja poproszę o puchar mistrza polski w rajdach samochodowych. Moze kiedys zrobie licencje, a jak zrobie, to moze bede jezdził itd.
beeper_
N4

Postprzez Picias » środa, 7 cze 2006, 09:48

Puff kompromitacja na maksa i do tego jaki podliz. Jestem pod wrażeniem PZMot'u ciekawe kto to wymyślił. Nasza TVP zasłużowna dla sportów motorowych buhahaha, jedna relacja z elmotu to ostanio nowość była i tyle. TO teraz jak dostali za to Złotą kierownicę do pomyśą, żę nie ma się co starać. Czekam na RAJD POLSKI i zobaczymy co pokażą.
Rajdy to moja pasja.
Picias
N2

Postprzez djinn » środa, 7 cze 2006, 11:39

taaaaaaaaaaaa .........relacja byla, po polnocy!! Tylko ludzie tacy jak my jestesmy w stanie wysiedziec czekajac na 20 minut skrotow!! A co z potencjalnymi sponsorami tego sportu????? Jak oni moga liczyc na reklame dla siebie poza terenami gdzie rozgrywaja sie rajdy?? Przez TV taki rajd moze ogladac nie 20 tys a nawet i 2 miliony widzow!! Jak tak dalej pojdzie to sponsorzy wycofaja sie do banerow i reklam na przydroznych slupach a nie na sportowych autach.
Nawiazujac do tematu widzial ktos w poniedzialkowej Wyborczej jakakalwiek informacje o starcie Kuzaja w Grecji ??
ja znalazlem jedynie kilka linijek z wynikami, dobrze ze dodali tam Juniora, chociaz taki 1 miejsce w osce to zaden wynik, skoro nie ma tam nawet slowa !!!!!!!!! PARANOJA z tymi mediami !!!!
KUZI..........wierzymy w Ciebie !!!!
Kulig, Colin, Burns ..... WTF ??
djinn
N2

Postprzez Transformer » środa, 7 cze 2006, 14:08

http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=757163

Dlatego nie dziwi zaskoczenie i konsternacja ludzi z wyścigowego światka, którzy w miniony weekend w Kielcach byli świadkami wręczenia szefowi sportu w TVP, Robertowi Korzeniowskiemu najwyższego odznaczenia Polskiego Związku Motorowego - "Złotej Kierownicy". Za co? Cytujemy prezesa PZMOT, Andrzeja Witkowskiego: "Za wkład w rozwój i propagowanie sportów motorowych w Polsce"...

Spuentować to wydarzenie można chyba tylko jedną uwagą, którą kierujemy do zarządu PZMOT: "Kończ Waść, wstydu oszczędź!"
http://www.alfa156.pl/ Alfa 156 | http://photomotive.net/ że niby blog | http://www.flickr.com/photos/airsiwy/ Zdjęcia
Transformer
N3

Następna strona

Powrót do Archiwum