Subaru Poland Rally 2006 (Rajd Wawelski)

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez KMart » piątek, 19 maja 2006, 16:35

No i po sponsorze... jeszcze próbują coś działać ale... no ale przynajmniej dyrektor rajdu powiedział, że rajd się odbędzie tylko jeszcze nie wie po jaką nazwą... Szkoda :x Miało być extra a są problemy zanim rajd się rozpoczoł. Ale ja wierze, że będzie dobrze! :wink:
watersplash- najefektowniejsza forma mycia rajdówki
KMart
A5

Postprzez BartekRally » niedziela, 21 maja 2006, 09:16

rally.....Kamil napisał(a):No i po sponsorze... jeszcze próbują coś działać ale... no ale przynajmniej dyrektor rajdu powiedział, że rajd się odbędzie tylko jeszcze nie wie po jaką nazwą... Szkoda :x Miało być extra a są problemy zanim rajd się rozpoczoł. Ale ja wierze, że będzie dobrze! :wink:

A skąd Ty masz takie informacje? Szerla ma troche hajcu to pewnie rajd zrobi moze sie sponsor jeszcze znajdzie np: Galeria Kazimierz....
BartekRally
A5

Postprzez martin.h » niedziela, 21 maja 2006, 09:59

Pisało w WRC
Beskidy na rowerze -> https://plus.google.com/u/0/photos/118155666108479221380/albums
martin.h
A6

Postprzez Philippe » poniedziałek, 22 maja 2006, 09:00

szkoda, miejmy nadzieje, ze rajd pojedzie bez przeszkód:)
Philippe
A5

Postprzez Pawlo » poniedziałek, 22 maja 2006, 14:27

Można zmienić nazwe tematu na Subaru Poland Rally... :)
Obrazek
Pawlo
N2

Postprzez Philippe » poniedziałek, 22 maja 2006, 14:52

Czyzby? ;) No prosze.. Subaru podjęło się pełnego finansowania rajdu? ;)
Philippe
A5

Postprzez bzyq » poniedziałek, 22 maja 2006, 18:27

A jednak podjelo :)
Edek z krainy kredek ;p
bzyq
A6

Postprzez Marmetal » poniedziałek, 22 maja 2006, 18:36

Subaru Poland Rally, ciekawa nazwa :). Od razu skojarzyła mi się z SPRT. Dobrze, że chociaż znalazł się sponsor, bo drugi pod względem rangi rajd w Polsce (a taki młody!) powinien się raczej odbyć.
Marmetal
S2000

Postprzez kuba_k » poniedziałek, 22 maja 2006, 23:16

Ściślej rzecz biorąc Subaru Poland było sponsorem rajdu przez cały czas. Po wycofaniu się Getinu, Subaru jako drugi w kolejności sponsor zgodziło się ( :D ) zostać tytularnym sponsorem... Niestety, kasy którą miał dać Getin nie wyłożą... :? Ale rajd pójdzie i to jest najważniejsze
Pozdrawiam
Kuba Kozal
kuba_k
N2

Postprzez budyń » piątek, 26 maja 2006, 11:19

nie chce nic insynuować ale jak patrze na ploty i fakty o problemach organizatorów to przypomina mi sie ustalanie kalendarza przez PZM i niewpisanie do niego kormorana, a ten rajd napewno by sie odbył!!! i to beż żadnych problemów
no i te trasy (wole być na jednym rajdzie szutrowym niż na 7 asfaltach)
gsi power
budyń
N1

Postprzez Philippe » poniedziałek, 29 maja 2006, 12:47

a czy ktokolwiek powiedzial, ze wawelski sie nie odbedzie? nie bylo zadnych przeslanek by wypisywac takie rzeczy. a w okolicach krakowa nie ma ani jednego rajdu, wiec moze dacie szanse bo to "domowy" rajd: czopika, kuzaja, bebenka i wielu innych.
Philippe
A5

Postprzez BartekRally » poniedziałek, 29 maja 2006, 14:30

wielu zawodników jest z Krakowa a juz wszyscy skreślają go z listy jeszcze zobaczycie bedzie to jeden z najlepszych rajdów w tym sezonie...

PS: Juz niektórzy trenują... bo czasamni przejeżdzam tymi oesammii 8)
BartekRally
A5

Postprzez Philippe » poniedziałek, 29 maja 2006, 15:03

również licze na sciagnie sie na najwyzszym poziomie! z pewnoscia bedzie jeszcze lepiej niz w zeszlym roku, a emocji nie brakowalo jesienią 2005.
Philippe
A5

Postprzez Andrzej » poniedziałek, 29 maja 2006, 16:49

budyń napisał(a):nie chce nic insynuować ale jak patrze na ploty i fakty o problemach organizatorów to przypomina mi sie ustalanie kalendarza przez PZM i niewpisanie do niego kormorana, a ten rajd napewno by sie odbył!!! i to beż żadnych problemów

Niestety tlko Rajd Polski to prawdziwe szutry.Warszawski to rajd przeprawowo - szybkosciowy.Pozostaje wlaczyc do RSMP Festiwalowy.Ale narazie nie narzekaj na asfalty bo nie mieszkamy w Australi i nie mamy az tylu fajnych szuterkow.Ja lubie asfalty :D

A jaki to ma związek z Rajdem Wawelskim :roll: :?:
Andrzej
A6

Postprzez budyń » czwartek, 1 cze 2006, 15:02

Andrzej napisał(a):
budyń napisał(a):nie chce nic insynuować ale jak patrze na ploty i fakty o problemach organizatorów to przypomina mi sie ustalanie kalendarza przez PZM i niewpisanie do niego kormorana, a ten rajd napewno by sie odbył!!! i to beż żadnych problemów

Niestety tlko Rajd Polski to prawdziwe szutry.Warszawski to rajd przeprawowo - szybkosciowy.Pozostaje wlaczyc do RSMP Festiwalowy.Ale narazie nie narzekaj na asfalty bo nie mieszkamy w Australi i nie mamy az tylu fajnych szuterkow.Ja lubie asfalty :D

A jaki to ma związek z Rajdem Wawelskim :roll: :?:

a no taki że przez chwile (na szczęście niewielką) miał mały problemik.
że już nie wspomne o dolnośląskim. i nie mówie też że koniecznie chcę kormorana tylko fajnego gravela. łądne trasy są także w pomorskim i niedaleko szczecina. coś by sie wykombinowało
ja także lubie asfalty tylko w rozsądnej ilości.
njlepiej w polsce by pasowały 2x szutry, 2x asfalty 2x śnieg tak by chyba było ciekawiej.
gsi power
budyń
N1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP