Moderator: SebaSTI
Marmetal napisał(a):Myślę, że ta decyzja jest niesprawiedliwa, skreślenie wszystkich czasów to zdecydowanie za dużo. Zrozumiałbym, gdyby komisja skreśliła najlepszy, ale wszystkie? Bez sensu, uwzięli się na niego i tyle. Nie mieli także przekonujących dowodów. Przejdę do wyścigu. Póki jechał Raikkonen było ciekawie, ale gdy odpadł i Alonso wyrobił sobie dużą przewagę nad resztą stawki to zrobiło się nudno. (..) Rubinho bronił się przed swoim byłym kolegą z zespołu jak mógł i udało się. Schumi pokazał, że nawet startując z boksu można namieszać. Piąte miejsce to niewątpliwy sukces Niemca. Fisico dojechał szósty, Heidfeld siódmy, a Ralf ósmy. Szkoda, że odpadł Webber, zapowiadało się na dobry wynik Australijczyka.
Piotr_83 napisał(a):Bo wie ze w tym sezonie jego Renówki nie sa juz tak piekielnie szybkie i ze Ferrari bez problemu konkuruje z nimi.Dlatego jak nie mozna pokonac rywala Fair Play to trzeba go załatwic przy zielonym stoliku!!!!!!!!!!
schwepes napisał(a):Trio Ferrari/Schumacher/Bridgestone jest konkurencyjne na wybranych torach, natomiast Renault/Alonso/Michelin jest generalnie lepsze lub przynajmniej nie gorsze od rywali.
Marcin 2 napisał(a):Nie wiem czy się ze mną zgodzicie, ale uważam że Ferrari i Schumacher popadło w coś rodzaju samozachwytu. Było wiele lat na topie, i Renault nie mogło z nimi konkurować. Z mojego punktu widzenia wygoląda to tak, ze Ferrari w pewnym momencie przestało intensywnie ulepszać bolid, zaś renault bendąc dawniej w cieniu Ferrari zrobił bardzo duży postęp, stawiając dodatkowo na młodych (Alonso).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość