Do granie nie bedzie sie nadawal bez prowadnic, bo bedzie za nisko. Sam próbowalem, ale nie bardzo szlo. Jeśli do gry to musi byc nieco wyzej.
Moderator: SebaSTI
Albert(Zambrów) napisał(a):Sam mialem swego czasu kubelek w domu, mamuśka zawsze w nim fiomy ogladala, dobrze sie jej siedzialo![]()
Hultay WRC napisał(a):Bo obawiam się że jak go samego rzucę na podłogę to owszem będzie wyglądało, ale czy nie będzie za nisko?(jak koledzy wstawiali fotel od malczaka to było nisko...) Zastanawiałem się czy może zalatwić sobie tzw "sanki" czyli te prowadnice z samochodu, po to by stał wyżej(ale strach o podłogę). Czy to ma sens? A może trzeba będzie po prostu dospawywać nóżki do fotela?
speed-x napisał(a):Albert(Zambrów) napisał(a):Sam mialem swego czasu kubelek w domu, mamuśka zawsze w nim fiomy ogladala, dobrze sie jej siedzialo![]()
dobry pomysl :] Tylko jesli on jest tak nisko to u mnie bylby problem bo jak sie patrzy z dolu na monitor to obraz bedzie zbyt ciemny
Banan napisał(a):speed-x napisał(a):Albert(Zambrów) napisał(a):Sam mialem swego czasu kubelek w domu, mamuśka zawsze w nim fiomy ogladala, dobrze sie jej siedzialo![]()
dobry pomysl :] Tylko jesli on jest tak nisko to u mnie bylby problem bo jak sie patrzy z dolu na monitor to obraz bedzie zbyt ciemny
LCD rulez
speed-x napisał(a):Banan napisał(a):speed-x napisał(a):Albert(Zambrów) napisał(a):Sam mialem swego czasu kubelek w domu, mamuśka zawsze w nim fiomy ogladala, dobrze sie jej siedzialo![]()
LCD rulez
wlasnie to jest czesto zaleta bo ktos ci stoi z boku i nie widzi co piszesz/robisz.
speed-x napisał(a):O CRT juz nie wspomneCzasem są tak polokragle że w ogole z boku albo z dolu tragedia
SiwY napisał(a):W komorkach jest podobny efekt jak patrzysz z boku...Banan napisał(a): Tak samo LCD za 400zl - Juz chyba lepsze sa wyswietlacze w komorkach.ja mam LCD i nie narzekam
speed-x napisał(a):SiwY napisał(a):W komorkach jest podobny efekt jak patrzysz z boku...Banan napisał(a): Tak samo LCD za 400zl - Juz chyba lepsze sa wyswietlacze w komorkach.ja mam LCD i nie narzekam
Banan mowi ze lepsze są CRT dlatego bo sam taki maNo coz..urażona ambicja
Nie bez powodu z boku obraz sie zaciemna,zwlaszcza przydatne jest to w biurach,w komorkach to samo tyle ze w innych miejscach
Banan napisał(a):LCD tak jak sama napisalas, sa dobre TYLKO do biura, do niczego innego.
a najlepiej sama jesli bedziesz miala okazje posiedz kilka godzin przed monitorem CRT to MOZE poczujesz roznice.
Koniec tematu...
A jak Ci jeszcze malo, to moze poczytaj gazety, internet
speed-x napisał(a):SiwY zamienilbys swojego lcd teraz na crt?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość