Moderator: SebaSTI
Krecik napisał(a):A ja jestem zażenowany poziomem naszych dwóch specjalistów z TV4,
panowie Borowczyk i Skubis jeżeli to czytacie to chciałem Wam powiedzieć na łamach forum autoklubu, że jestescie beznadziejni !!!!!!
Dzisiejsza relacja przeszła wszystko,
pomijam już te "48 dolarów" (ci co oglądali wiedzą o czym mówię)
ale cała reszta utwierdziła mnie w przekonaniu,
że komentarz w waszym wykonaniu jest dnem, dnem które nie przystoi do królowej sportów samochodowych jakim jest F1
Wszyscy śmiali się z komentatorów WSBR w TELE 5,
tylko że oni mieli wiedzę, ale nie potrafili jej przekazać,
a ci panowie nie dość że nie mają wiedzy to jeszcze nie potrafią tego zakamuflować[/url]
Piotr_83 napisał(a):Krecik napisał(a):A ja jestem zażenowany poziomem naszych dwóch specjalistów z TV4,
panowie Borowczyk i Skubis jeżeli to czytacie to chciałem Wam powiedzieć na łamach forum autoklubu, że jestescie beznadziejni !!!!!!
Dzisiejsza relacja przeszła wszystko,
pomijam już te "48 dolarów" (ci co oglądali wiedzą o czym mówię)
ale cała reszta utwierdziła mnie w przekonaniu,
że komentarz w waszym wykonaniu jest dnem, dnem które nie przystoi do królowej sportów samochodowych jakim jest F1
Wszyscy śmiali się z komentatorów WSBR w TELE 5,
tylko że oni mieli wiedzę, ale nie potrafili jej przekazać,
a ci panowie nie dość że nie mają wiedzy to jeszcze nie potrafią tego zakamuflować[/url]
Wez sie palij człowieku w łeb bo chyba sie nie obudziłes jeszcze!!!!!!!!
Borowczyk jest najlepszym komentatorem sportów samochodowych w tym kraju!!!!!!!
Piotr_83 napisał(a):Wez sie palij człowieku w łeb bo chyba sie nie obudziłes jeszcze!!!!!!!!
Saruto napisał(a):Ja tam coraz częściej oglądam RTL
Piotr_83 napisał(a):Wez sie palij człowieku w łeb bo chyba sie nie obudziłes jeszcze!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość