Moderator: SebaSTI
Jesteśmy wlaśnie w trakcie budowy legendy sportów motorowych Audi Sport quattro...
Samochód jest całkowicie robiony od podstaw!!! Z fabryki Audi w Ingolstadt otrzymaliśmy dokładne dane na temat wymiarów płyty podłogowej oraz wymiarów zewnętrznych nadwozia, natomiast do zrobienia elementów takich jak maska, błotniki (przód-tył), zderzaki...itd posłużył nam jedyny w Polsce oraz jeden z niewielu na Świecie model oryginalnego Audi Sport quattro, które jest naszą własnoscią oraz reklamówką firmy...Wszystkie elementy zostały odwzorowane z ogromną doladnoscią!!! Samochód, który budujemy ma wystartować w Rajdzie Monte Carlo w klasie pojazdów historycznych w sezonie 2007...
mda napisał(a):On rozebral to audi tylko poto by zrobic formy "odlewy" czy jak kto woli kopie drzwi, maski, i nadkoli. Nowe audi bedzie mialo karoserię z karbonu, a audi quattro zostaje tak jak było...![]()
RaQ napisał(a):solota_RallyPL.com napisał(a):Subaru Kuzaja po dzwonie na polskim 2003 tez dalo sie odbdowac![]()
Ale tam był skasowany przód, a Subaru Maciejewskiego było poprostu przecięte na pół. Nie mam pojęcia jak oni tego dokonali...ale co tam, Polak potrafi, tu szpachlą, tam szpachlą i jazda![]()
WRX_STI napisał(a):RaQ napisał(a):solota_RallyPL.com napisał(a):Subaru Kuzaja po dzwonie na polskim 2003 tez dalo sie odbdowac![]()
Ale tam był skasowany przód, a Subaru Maciejewskiego było poprostu przecięte na pół. Nie mam pojęcia jak oni tego dokonali...ale co tam, Polak potrafi, tu szpachlą, tam szpachlą i jazda![]()
Ja myśle że poprostu kupił nową imprezę i to co się dało zamontował w niej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości