MaciekCLio napisał(a):Wkurza mnie, ze konczy mi sie juz butelka,
ze PIS jest u wladzy,
ze ktos (spoleczenstwo) ich do tej wladzy dopuscil,
ze rajdow jest malo w tv,
ze to forum jest o niczym,
ze nie mam juz kasy zeby sie scigac,
ze bede musial ta kase zarobic,
ze kablowka jest taka droga,
ze telefony zreszta tez,
ze wysypal mi sie wewnetrzny przegub w furze,
ze Balcerowicz musi odejsc,
ze nie jestem debilem bo byloby mi latwiej,
i ze butelka wlasnie sie skonczyla i musze isc do calodobowego
Macieju, rozumiem CIe w stuprocentach. Powstrzymywalem sie przed okupieniem tego forum ,jednak to silniejsze ode mnie, to chce sie ze mnie wydostac. Chce pokazac pazurki.
Ale napisales naprawde problemy, na ktore po teges

zawsze zwraca sie uwage. Ruszylo mnie to naprawde mocno, jak malych rozmiarów pociag. Dostrzegłem głebie tego wywodu, jak chyba nikt w tej jednostkowej chwili. Jabym ujawnial nowe idee (maciek, prosze nie pozywaj mnie za prawa autorskie

) Ze jestem swiadkiem przelomu. nie wazne, mialem do napisania tylko to, ze tylko w lekko innym swiecie mozna dostrzec te prawdziwe bolaczki medernistycznego spoleczenstwa uzaleninonego od pradu, ja ziema od wody. Tego akurat tez jestem ofiara. Ze musze byc podpiety ,zeby przekazac swoje doznania. Jednak odkrywanie nowych dróg i rad, jest zadziwiające, wrecz monumentalne. To jest moja spuścizna. Jak za 20 lat wejde na to forum, kiedy beda tu pisaly, dzieci w wieku 10 lat, usiade z synem i powiem mu"Patrz, jakie twój ojciec mial fantazje. Teraz kiedy 4 z braci kaczyńskich, buntuje kolejny zwiazek zwodowy". A ja wrócę myslami do tamtych czasów, kiedy nie martwilem sie o stope oprocetową ale uwazalem na to zeby nie zatracic rozbudowy a ludzmi. Po krotce chodzi mi o to, ze w takiej sytuacji powiem synowi, to moja spuścizna, dokonaj czegos podobnego, zebys mogł pokazac swojemu dziecku, rzeczy ktorymi naprawde powinien sie zajmowac.
Koniec mojego wywodu, bo to i tak za duzo dla, normalnych ludzi.