W najbliższym programie Odcinek Specjalny moim gościem będzie Grzegorz Grzyb doskonale znany kierowca rajdowy, wielokrotny mistrz Polski, zeszłoroczny wicemistrz Słowacji.
Serdecznie zapraszam do słuchania programu w piątek (3 marca) o godzinie 19.00
"W najbliższym programie Odcinek Specjalny moim gościem będzie Grzegorz Grzyb doskonale znany wrocławski kierowca rajdowy, wielokrotny mistrz Polski, zeszłoroczny wicemistrz Słowacji."
Mi mimo wszystko Grzesiek Grzyb kojarzy sie z Rzeszowem Jaki z niego wrocławski kierowca rajdowy To, że od roku mieszka we Wrocławiu...
przepraszam za błąd, ale mam nadzieję, że nie jest zbyt duży, bo związany jest i z Rzeszowem i Wrocławiem:) a błąd powstał przez moją nieuwagę:( proszę jednak zauważyć, że na tym forum go nie ma - za późno się zorientowałem
oj chyba tak:) to będzie jego czwarta wizyta w radiu:) ale program praktycznie rozpoczął się już przed Elmotem, a pod nazwą Odcinek Specjalny funkcjonuje od Elmotu właśnie:) pozdrawiam
dzis niestety nie bede mogl poprowadzic programu na zywo, wiec puscimy powtorke wywiadu z Jackiem Wyrzykowskim. Zapraszam dlo sluchania programu:) a juz za tydzien szykuje sie ciekawy gosc..
W najbliższym programie Odcinek Specjalny moim gościem będzie Kacper
Puszkiel wrocławski kierowca rajdowy, zeszłoroczny triumfator Rajdu
Magurskiego w PZM.
Serdecznie zapraszam do słuchania programu w piątek (17 marca) o godzinie
19.00
Miło mi poinformować, że w dzisiejszym programie Odcinek Specjalny, wraz z Kacprem Puszkielem pojawi się reprezentant Subaru Poland Rally Team, wielokrotny mistrz Polski, doskonały pilot Maciej Szczepaniak!