KJS - WINTER RALLY

Dla tych, którzy zaczynają i tych, którzy już wygrywają - dajcie sobie znać, gdzie się można poganiać!

Moderator: SebaSTI

KJS - WINTER RALLY

Postprzez Automobilklub Centrum » środa, 8 lut 2006, 00:46

Automobilklub Centrum serdecznie zaprasza w dniu 11. 02.06r.do udziału w „WINTER RALLY” – Imprezie „KJS” umożliwiającej zdobycie pkt. do licencji krajowej sportu sam.
Zgodnie z przyjęta przez nas zasada, mającą na celu minimalizację kosztów ponoszonych przez naszych Uczestników imprez, rajd będzie składał się :
· minimalnej ilości kilometrów trasy dojazdowej,
· maksymalnie dopuszczalnymi długościami prób.
Impreza rozegranie na terenie Warszawy z 9 próbami sportowymi tp. OS, łatwych w nawigacji, bez zbędnych słupków.
Dla Zwycięzców nagrody w postaci.: pucharów, medali, dyplomów.
Szczegóły na stronie www.ak-centrum.pl
Automobilklub Centrum
Automobilklub Centrum
N2

CO Gzie i o której???

Postprzez dylu6 » środa, 8 lut 2006, 12:31

Witam Jestesm narazie jeszcze kibicem i chciałbym poobserwowac zmagania kolegów. Niech ktos napisze gdzie dokładnie jaki odcinek o której godzinie start pierwszej ekipy Bede Berdzo Wdzieczny.OZDRAWIAM
Pozdrawiam
Artur Dylu
dylu6

Postprzez Automobilklub Centrum » środa, 8 lut 2006, 19:34

Witam.
Rajd wystartuje w sobotę z parkingu przy "Axbudzie" ul. Modlinska 4, pod wiaduktem Grota Roweckirgo, na przeciwko pętli tramwajowej i autobusowej. Z tamtą d udajemy się na próby. Lokalizacji nie podajemy z uwagi na zgrożenie nie dawania nam zgody z uwgi na "dzikie" trenningi. Jest to żelazna zasada ponieważ przez takie postepowanie nieodpowiedzialnych uczestników, mamy "wycięte" próby.
Zapraszamy na start, dowie się kolega wszystkiego i na pewno obejrzy wszystkie próby. Naprawde warto. Więcej informacji na naszej stronie , gdzie jest również mapka startu. Pozdrawiamy .AC
Automobilklub Centrum
Automobilklub Centrum
N2

Winter Rajd

Postprzez dylu6 » czwartek, 9 lut 2006, 23:16

Wielkie dzieki w sumie to racja z tymi treningami ale z dugiej jest to ogromny minus przez takie poczynania jest mniej zainteresowanych <w tym takrzesponsoró> ale co zrobic POZDRAWIAM
Pozdrawiam
Artur Dylu
dylu6

Postprzez Automobilklub Centrum » piątek, 10 lut 2006, 00:21

Witam ponownie
Dziekujemy za zrozumienie. Staramy się wychodić na przeciw oczekiwaniom naszych uczestników.Jako pierwsi pokazaliśmy i pokazujemy wczesnie przed rajdem. rodzaj nawierzchni, jej stan i przebieg. Tak będzie również jutro, na stronie będzie seria zdjęc nawierzchni prób. W dniu dzisiejszym pracowały 3 fadromy, wytyczajac i przygotowując trasy prób / zbieranie nadmiaru sniegu, lodu, rozbicie zlodowaciałych "garbów"/ przed spodziewanym spadkiem tmp. Powinno być, musi być dobrze. Pozdrawiamy. A.C.
Automobilklub Centrum
Automobilklub Centrum
N2

Postprzez dylu6 » piątek, 10 lut 2006, 02:37

Witam to jeszcze raz ja. Czy niemozna by np. w piatek rano opublikowac na stronie AK-centrum miejsc gdzie usytułowane beda próby??
Pozdrawiam
Artur Dylu
dylu6

Postprzez Automobilklub Centrum » piątek, 10 lut 2006, 03:38

WITAM
NIESTETY NIE, Z POWODÓW WCZESNIEJ PODANYCH.
PRÓBY BEDA W OBREBIE PRAWOBRZEZNEJ WARSZAWY
KOMUNIKATY NA BIEZACO BEDA ZAMIESZCZANE NA NASZEJ TRONIE.
POZDRAWIAMY. AC
Automobilklub Centrum
Automobilklub Centrum
N2

winter rajd

Postprzez dylu6 » piątek, 10 lut 2006, 13:51

witam ok dziekuje za zrozumienie i pozdrawiam
Pozdrawiam
Artur Dylu
dylu6

Postprzez Kuba » niedziela, 12 lut 2006, 21:46

WRAŻENIA PO II WINTER RALLY

Wielkie brawa dla organizatorów rajd bardzo kompaktowy rzeczywiście koszty jakie poniosłem na paliwo były śmieszne ( w pozytywnym tego słowa znaczeniu) startując w innym klubie wydałem na samo paliwo ponad 3 razy tyle.
A próby, fantastyczne szczególnie ta na nexpolu juz dawno się tak nie bawiłem, było tak jak powinno być, bardzo mi się podobało
OBY WIĘCEJ TAKICH RAJDÓW W PRZYSZŁOŚCI. :D
Kuba

Postprzez Automobilklub Centrum » poniedziałek, 13 lut 2006, 11:23

Wielkie dzięki za słowa uznania.

Wczoraj w ogólnopolskich wiadomościach sportowych TVP3 została wyemitowana relacja z Naszego rajdu (1 min 20 sek). Zamieścimy ją na Naszej stronie internetowej

Oprócz tego na stronie opublikujemy obszerną relację autorstwa Sebastiana Bogackiego.

Wszystkich serdecznie zapraszamy na Nasze następne imprezy.

Z poważaniem
Organizator
Automobilklub Centrum
Automobilklub Centrum
Automobilklub Centrum
N2

Postprzez RAF » poniedziałek, 13 lut 2006, 23:46

Co tu duzo gadac było zajebiscie:)

Oczywiscie podziekowania dla mamy sebastiana na ugoszczenie nas podczas rozdania nagród . A teraz wszyscy krzycza głosno DZIEKUJEMY!!!!!!!!!! zarówno za jedno jak i za drugie oby takich imprez bylo wiecej:):)
Obrazek
RAF

Postprzez Rafi » niedziela, 19 lut 2006, 15:07

Coprawda minął już ponad tydzień od rajdu ale wrażenia nadal mocne, zwłaszcza że przejechałem tylko dwa odcinki :lol: No cóż miska olejowa dostała ze śruby i olej mi nawiał... Organizacja i atmosfera PIERWSZA KLASA!! Jak dla mnie AK Centrum wychodzi na prowadzenie w nieformalnej klasyfikacji automobilklubów w Warszawie. Relacje w telewizji - no który z nich może się czymś takim pochwalić?? Trzymajcie tak dalej. Wielkie brawa na stojąco ;)
Rafi

Powrót do KJS