No musze przyznać że obklejenie tego Subaru Sołka jest naprawde super, wygląda bombowo. Moze takie dziwne uczucie zobaczyć jak Polak jedzie w WRC dawno tego widoku już nie widziałem
Ja właśnie tak patrzyłem na Magurskim jakie on ma blachy . A to japońskie, dzięki za info. Co do Subaru Sołka - piękne. Zresztą wszystkie oklejenia Cersanitu (Lancer, Clio, Impreza) są naprawde dobre. A Kuziego N12-stka? Już dawno nie widziałem tak dobrze oklejonego auta.
Oleksowicz- nawet nieźle (wg. mnie )
Kuzaj- nie jest tragicznie ale mam nadzieję, że je jeszcze dopracują (wg. mnie )
Sołowow- podoba mi się, ale za niedługo się chyba już znudzi... mogliby coś nowego zaprezentować, ale naprawdę fajne (wg. mnie )
Jeżeli porche było to sorry...
watersplash- najefektowniejsza forma mycia rajdówki
mda- pewnie dlatego, że mieli już dość takich postów jak "wcale nie najładniejsza", "XYZ ma lepiej oklejoną niż on" itp. Jako przykład niech posłuży N12 Kuzaja dla jednych najlepiej oklejona a dla innych "tylko" ładnie
watersplash- najefektowniejsza forma mycia rajdówki
A dlatego mda, że ja wystosowałem odpowiednie pismo do założyciela tego topicu aby cos z tym zrobił i zmienił nazwe bez oporów jak widać.
Teraz jest GIT ps. o to samo zaraz poprosze założyciela topicu o "najgorzej " oklejonych...
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II http://www.image-sport.net moja stronka Leszek!!