Uddeholm Swedish Rally

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez bounder » sobota, 4 lut 2006, 13:11

Hultay WRC napisał(a): trochę mnie zawiódł Karnabal, liczyłem na szasy nawet w ósemce, ale chyba się poprawia.( Dla czego nie jedzie w barwach Lotosu? Podziękowali mu?Czy to tylko pojedyńczy występ ze starym sponsorem?)

dziś już jest dużo lepiej, na 8OS 7 czas w N4 (o ile dobrze policzyłem). Współpraca z Lotosem się już skończyła, teraz jest Zespół Rajdowy WARTA. Zresztą nawet gdyby Lotos był jeszcze sponsorem, to nie jest on zainteresowany rajdami zagranicznymi, więc oklejenie byłoby podobne tak czy siak.
bounder
N3

Postprzez Ohlins » sobota, 4 lut 2006, 14:35

bardzo ładne czasy notuje mikko, szkoda ze już kozystał z seperrally i strata jest duża, solberg tez już jedzie lepiej dużo.
Ohlins
A6

Postprzez Marmetal » sobota, 4 lut 2006, 16:10

Gronholm cały czas utrzymuje przewagę 20 sekund. Loeb na pewno nie odpuści i będzie walczył do końca. Świetnie jadą Mitsubishi! Galli i Carlsson prezentują bardzo wysoką formę i pokazują, że Mitsubishi jest bardzo konkurencyjnym autem. Szkoda, że zespół fabryczny się wycofał, mam nadzieję, że w przyszłym roku wrócą do MŚ. Dwa Peugeoty ze Stohlem i Solbergiem także bardzo dobrze, oby nie wypadli z trasy. Następnie Ekstrom, najlepszy ze Skody i Tuohino w Citroenie. Różnice są minimalne. Ciśnie ich Kristian Sohlberg w Imprezie WRC. Katajamaki jedenasty, Pons miejsce dalej. Petter odrabia, jest piętnasty, Kopecky szesnasty, Atkinson osiemnasty, Wilson dwudziesty, za nim Aigner i Sołowow. Szkoda Michała, ta "przygoda" z Subaru jadącym przed nim. Byłby dobry wynik, zresztą już jest. Sołowow jak widać bardzo szybko oswoił się z autem, jest dobrym kierowcą. Hirvonen za nim, gdyby nie wczorajsze problemy z autem to zapewne byłby w czołówce. Szkoda chłopaka... W JWRC Andersson dwadzieścia sekund przed Sandellem, Kościuszko na dobrym siódmym miejscu, za Beresem. Karnabal radzi sobie bardzo dobrze w eNce, Mancin nieco gorzej, ale to jego pierwsza przygoda ze Szwecją. Jeszcze jutrzejszy dzień przed nami, wiele powinno się wyjaśnić.
Marmetal
S2000

Postprzez FanGrzyb » sobota, 4 lut 2006, 16:24

Coś się z Sołkiem i Michałem stało... Kościuszko strata ok. 11 min. a Sołek też słabo, spadł na 28 pozycje narazie...
FanGrzyb
A5

Postprzez peterpz » sobota, 4 lut 2006, 16:45

Szkoda że Hening Solberg wydachował... fajny kierowca, kiedys jeździł dorywczo w Fordzie

Obrazek
peterpz

Postprzez SiwY » sobota, 4 lut 2006, 17:04

Bardzo podoba mi sie postawa Marcusa<brawo> nie szaleje jedzie optymalnie i mimo tego Sebastien nie moze Go dogonić odrazu widac faworytów sezonu... :D szkoda mi Solberga i jednego i drugiego coś te Subaru sie sypie szkoda... Widać ze Junior sie rozkreca ciekawe co dalej...no i Sołek tez lepiej po wczorajszym incydencie... :evil:
....:: Janusz w naszej pamięci[*] ::...
SiwY
N3

Postprzez peterpz » sobota, 4 lut 2006, 18:00

Najdłuższy skok dzisiaj!
Obrazek
peterpz

Postprzez Booogi » sobota, 4 lut 2006, 18:35

Ciekawy jestem skąd te straty Juniora, wygląda jakby wylądował w zaspie bo 10 min to naprawde poważna strata szkoda Valousek, który jechał podobnym tempem co Michał nie łapiąc przygód jest już czwarty no ale cóz to pierwszy start Juniora
Janusz na zawsze w naszej pamięci...[ ' ]
Booogi
A5

Postprzez _misiek055_ » sobota, 4 lut 2006, 18:42

I tak Junior zapieprza lepiej niż się spodziewałem. Chłopak jeszcze pokaże co umie a zaspa dobrze studzi łeb :D
_misiek055_
N3

Postprzez rallyfahrer » sobota, 4 lut 2006, 18:46

Racja. Gdyby nie przygody mógłby być dość wysoko jak na pierwszy start. Trzeba mu przyznać, że bardzo dobrze sobie radzi. Myśle, że Junior może jeszcze sporo pokazać, może jeszcze nie w tym sezonie ale w nastepnym, albo za 2 kto wie :):):):)
rallyfahrer
N2

Postprzez SiwY » sobota, 4 lut 2006, 19:41

Takiej walki o pierwsze miejsce to dawno nie było... wygrane oesowe sa tak minimalne ze az ciekawie sie śledzi wydarzenia... np. 13ty oes to wygrana Loeba o 0.7s wymiana podobna jak wczoraj... jakie te Rajdy sa piękne :wink: :wink:
....:: Janusz w naszej pamięci[*] ::...
SiwY
N3

Postprzez grizlyyy » sobota, 4 lut 2006, 19:46

Ktos sie orientuje co Stohl wywinal ?
Awaria, czy parkowanie w zaspie ?

BTW: Walka o miejsca 1-2, 3-4, 5-6 jest doprawdy ekscytujaca :-D
Los Nartos Unitos Muciacos
grizlyyy
N1

Postprzez Mswiersz » sobota, 4 lut 2006, 23:34

Gronholm wygrywa! :) a Sołowow dopiero 30.
Mswiersz

Postprzez Miedziu » niedziela, 5 lut 2006, 12:28

mogłby ktos dac adres sronki ze zdjeciami ze szwecji?? z gory dzieki :lol:
Miedziu
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata