Odcinek Specjalny w Radiu LUZ

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez szirer205xs » piątek, 27 sty 2006, 16:07

Nom chyba wszyscy tak robia :) ten temat stal sie bardziej slupem ogloszeniowym hehe ;)
jaskiniatrolla.eu
szirer205xs
A5

Postprzez Kafe » sobota, 28 sty 2006, 00:12

Mam nadzięję, że taki "słup ogłoszeniowy" Wam nie przeszkadza ;)

pozdrawiam
Kafe
A5

Postprzez Megas WRC » sobota, 28 sty 2006, 09:33

Mi nie przeszkadza, a nawet sie ciesze, że taki jest :)
Megas WRC
A5

Postprzez Kafe » czwartek, 2 lut 2006, 18:11

W najbliższym programie Odcinek Specjalny moim gościem będzie Jacek Wyrzykowski – kierowca rajdowy, wieloletni koordynator zespołu rajdowego Tomasza Kuchara, obecnie współpracujący z Leszkiem Kuzajem. „Człowiek niezastąpiony w kwestiach organizacyjno logistycznych”

Serdecznie zapraszam do słuchania programu w piątek (3 lutego) tuż po godzinie 19.

Nagrody (gry komputerowe) w poprzednim programie wylosowali:
Jacek Oryński i Piotr Miłosz. Serdecznie gratulujemy wygranych i zachęcamy do udziału w kolejnych konkursach!

Polecam słuchanie stacji w winampie.
http://www.radioluz.pwr.wroc.pl/listen.pls

Zachęcam również do pisania maili i zadawania pytań Jackowi Wyrzykowskiemu pod adresem: rajd@radioluz.pwr.wroc.pl

Do usłyszenia

Karol Ferenc
Kafe
A5

Postprzez Kafe » czwartek, 9 lut 2006, 15:48

W najbliższym programie Odcinek Specjalny gościć będę świetnie znaną wrocławską załogę rajdową Krzysztof Tercjak/ Bartłomiej Czekański. Z zawodnikami porozmawiam o Rajdzie Magurskim, o dotychczasowych startach, a także o planach na przyszłość. Mam nadzieję, że kibice, którzy nie wyjechali na pierwszą eliminację Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Polski aktywnie włączą się w naszą dyskusję, a nam, w studiu, uda stworzyć się prawdziwie rajdowy klimat.
Serdecznie zapraszam do słuchania programu w piątek 10 lutego tuż po godzinie 19.

Zachęcam również do pisania maili i zadawania pytań Krzysztofowi Tercjakowi i Bartłomiejowi Czekańskiemu pod adresem: rajd@radioluz.pwr.wroc.pl

Podczas programu zapraszam również do zadawania pytań pod naszym numerem GG (8704567)

Do usłyszenia

Karol Ferenc

p.s. już niebawem w radiu gościć będzie pan Bogusław Piątek, a także dr inż. Dariusz Materek - świetny specjalista mechaniki samochodowej, znawca zagadnien dotyczacych budowy i funkcjonowania samochodow (prosze o wczesniejsze pytania na znany adres rajd@radioluz.pwr.wroc.pl)

pozdrawiam raz jeszcze
Kafe
A5

Postprzez Togliatti » sobota, 11 lut 2006, 18:07

Słuchał ktoś wczoraj?
Jakie plany ma Tercjak?
Pakaże się jeszcze Maxi, czy już się go pozbył?
Togliatti

Postprzez P.I.M.P. » sobota, 11 lut 2006, 23:44

Sluchalem lewym uchem ale z tego co zrozumialem to szykuje sie do startow na Slowacji ze wzgledu na to, ze w Polsce nie moze startowac tym autem.
Aha. I nie byl to wywiad z Tercjakiem tylko zdaje sie z jego pilotem.
Jak sie myle niech mnie ktos poprawi. :wink:
P.I.M.P.
N3

Postprzez Kafe » niedziela, 12 lut 2006, 12:00

Wywiad był z pilotem Krzysztofa Tercjaka - Bartłomiejem Czekańskim, Krzysztof nie zdołał dotrzeć do studia, ale obiecuję, że w Radiu pojawi się już niebawem. Mam również nadzieję, że piątkowy OS się Wam podobał, bo od Bartłomieja Czekańskiego można było usłyszećwielu, wielu niezwykle ciekawych anegdot z RSMP:)

co do planów to rzeczywiście w grę wchodzi np. Słowacja, bo u nas 306 MAXI nie jest klasyfikowane:(

mam już zapowiedziane kolejne wizyty niezwykle ciekawych gości, ale poinformuję Was o tym w połowie tygodnia:) jeżeli macie pytania dotyczące techniki, budowy i działania samochodów - piszcie do mnie na rajd@radioluz.pwr.wroc.pl organizuje program z osobą, która świetnie się na tym zna i licze na wiele pytań od Was, ok?

pozdrawiam

Karol
Kafe
A5

Postprzez martin.h » niedziela, 12 lut 2006, 13:08

Słuchałem piątkowego odcinka i uważam że był bardzo ciekawy, proponuję częściej zapraszać kierowców lub pilotów którzy już nie jeżdżą bo można usłyszeć wiele ciekawych historii. Odcinka słucham od jakiś 2 miesięcy i bardzo mi się spodobał. Życzę autorom powodzenia w dalszej realizacji. Tak trzymać.
Beskidy na rowerze -> https://plus.google.com/u/0/photos/118155666108479221380/albums
martin.h
A6

Postprzez Togliatti » niedziela, 12 lut 2006, 18:20

Na Słowację nie jest tak daleko... :)

A kto raz usłyszał prawdziwego Kit Cara... Ech, to uzależnia...

A program bardzo fajny. Pozdrawiam autorów!
Togliatti

Postprzez Kafe » czwartek, 16 lut 2006, 20:17

W najbliższym programie Odcinek Specjalny gościć będę dr inż. Dariusza Materka znawcę zagadnień dotyczących budowy i funkcjonowania samochodów. Serdecznie zapraszam do słuchania programu w piątek 17 lutego tuż po godzinie 19.00. Będzie to bardzo dobra okazja do porozmawiania o budowie samochodów rajdowych i działania poszczególnych ich podzespołów. Porozmawiamy również o ewolucji i przyszłości techniki motoryzacyjnej.

Zachęcam do pisania maili i zadawania pytań dr inż. Dariuszowi Materkowi pod adresem: rajd@radioluz.pwr.wroc.pl

Podczas programu zapraszam również do pisania na nasz numer GG (8704567)

Do usłyszenia

Karol Ferenc
Kafe
A5

Postprzez Kafe » czwartek, 23 lut 2006, 12:57

W najbliższym programie Odcinek Specjalny moim gościem będzie Jerzy Wierzbołowski doskonale znany wrocławski kierowca rajdowy i wyścigowy, instruktor Szkoły Doskonalenia Technik Jazdy.
Serdecznie zapraszam do słuchania programu w piątek (24 lutego) o godzinie 19.00

Zachęcam również do pisania maili i zadawania pytań Jerzemu Wierzbołowskiemu pod adresem: rajd@radioluz.pwr.wroc.pl

Zapraszam również do pisania na radiowe GG 8704567

Do usłyszenia

Karol Ferenc
Kafe
A5

Postprzez Kafe » piątek, 24 lut 2006, 18:47

Już za godzinkę Jerzy Wierzbołowski zawita do naszego studia, serdecznie zapraszam na program już o 19.00
Podczas programu nie bedzie już Bankomatu - zgodnie z Waszymi sugestiami został on przesunięty nieco wcześniej i będziemy mieli już do dyspozycji całą godzinę.

pozdrawiam

Karol
Kafe
A5

Postprzez Kafe » niedziela, 26 lut 2006, 16:51

już niebawem bede powiem Wam kto bedzie nastepnym gościem w programie, a może Wy chcielibyście kogoś uslyszeć? mam nadzieję, że przed Rajdem Dolnośląskim uda mi się przeprowadzić kilka rozmów z zawodnikami z odległych miast:) Piszcie tu swoje propozycje, ok? pozdrawiam
Kafe
A5

Postprzez student » niedziela, 26 lut 2006, 19:14

czesc!ja mam pytanie.jestem sobie teraz w cholernej Anglii a tez bym chcial posluchac audycji w radiu LUZ,wiec zapytuje jak to najlepiej zrobic?Pozdrawiam!
Student
student

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP