Kruk napisał(a):Jadą już 11
z tego co wiem to 11 os odwolali

Moderator: SebaSTI
Ja wiem czy takie super.... tylko wtedy i wyłocznie dzieki systemowi "Super Rally"Kruk napisał(a):Byłoby super gdyby Loeb wpisał się na listę zwycięzców Rajdu Monte Carlo po raz czwarty z rzędu. Jednak wszystko wskazuje na to , że to Marcus będzie mógł pierwszy raz pojawić się na tej liście.
żółtodziób napisał:
W zeszłym sezonie ani razu nie wydzwonił z własnej winy, auto było perfekcyjnie do niego dopasowane, zresztą wystarczyło spojrzeć jak łagodnie i czysto jechał, bez żadnego agresywnego cięcia. A tu proszę, dzwon na dzien dobry...
australia?
Nie chce sie wymadrzac, ale zespol fabryczny Citroena w tym sezonie to praktycznie Kronos. Praktycznie to samo zaplecze techniczne, ci sami mechaniy... Tyle ze oficjalny menadzer Cytryny nie moze pracowac w Krosnosie. Wiec nie byl bym taki odwazny w stwierdzeniu ze to nie to samo.
seriobounder napisał(a):Już było tłumaczone, informacje dla tych co jadą za nim na dojazdówce, że ma kolce i jak zachamuje, żeby mu w tył nie wjechali
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość