Moderator: SebaSTI
innym forum zoltodziub tez zrobil ci wyklad na temat grb v wrc a ty dalej swoje zrozum pod wzgledem mocy przyspieszenia grb wygrywa mimo ze konstrukcja ma 20lat.
szukam szukam i nic znalazlem zdjecia z wypadku toivonena a czasow przejazdow nie znalazlembandit napisał(a):stein911 napisał(a):Bandit mam dla ciebie zadanie; znajdź czasy przejazdów starszych edycji Race of the Champions tych które odbywały się Korsyce. W kilku edycjach kierowcy ścigali się B grupami. Będziemy mogli porównać czasy przejazdów np. Loeba w S1 i 206 WRC na tym samym odcinku
stein911 napisał(a):B grupa byłaby szybsza na prostej, ale to się nie przekłada na czasy na OS-ach.
bzyq napisał(a):stein : zdaje sobie sprawe ze takie sa wymogi. Oczywiscie jeszcze chyba 2 albo 3 lata temu Xsara byla najmocniejsza, bo miala chyba 315 koni, przy fabrycznych danych 300. Ale powiedz mi na jakiej podstawie twierdzisz ze ma az 360 ? Hamowaliscie puga ?? hehhee. nie no.zartuje.Wcale nie neguje tego, ale nie do wiary sa az takie rozbieznosci ...
sory za moja niewiedze w rajdach w polsce ale stein911 nazwal mnie kolejnym maniakiem grb i cos w tym jestMars napisał(a):Nie w RSMP tylko w PPZM a to zmienia zupełnie postać rzeczy. I nie ktoś tylko pan Trzemecki. BTW szkoda, że już nie jezdzi
Hamowaliscie puga ?? hehhee. nie no.zartuje.Wcale nie neguje tego, ale nie do wiary sa az takie rozbieznosci ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości