Moderator: SebaSTI
bandit napisał(a):ok ale post zaczol sie od tego co jest szybsze
bandit napisał(a):pod wzgledem przyspieszenia i predkosci maks grb bije wrc i tu nie pomoze elektronika
Ale od chyba dwoch dni, ludzie probuja Ci wyjasnic, ze samochod rajdowy nie sluzy TYLKO do jazdy po prostej.
misiek055 nikt mi nic z glowy nie wybil a co do pikes peak chetnie chcial bym zobaczyc co zdziala wrc mam film z tego odcinka jak dla mnie wrc tam by padlo chyba sam pisales ze na mecie moc auta spadla o polowe to ile tej mocy bylo by w wrc???????????_misiek055_ napisał(a):Bandit lepiej sobie odpuść bo na początku tłumaczyłeś nam że nawet na oesie grB będzie szybsza bo w Pikes Peak ma rekord, jak ci już to wybiliśmy z głowy to zaczynasz nawijać o przyspieszeniu, o klimacie dawnych rajdów, o umiejętnościach potrzebnych do prowadzenia takich samochodów itp. Dla mnie szybki samochód sportowy to taki który szybko jeździ w zawodach do których został stworzony. Dlatego właśnie WRC to najszybsze rajdówki, F1-najszybsze wyścigówki i tak dalej.
PS Jeśłi znowu zacznie się jakieś bezsensowne wkładanie banditowi faktów do głowy tak jak przez wiekszość tego tematu to niech lepiej mod go zamknie.
bandit napisał(a): wrc-owcy musza uznac ze pod wzgledem przyspieszenia i predkosci maks grb bije wrc i tu nie pomoze elektronika
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości