Moderator: SebaSTI
driver.pl napisał(a):Myśle że pomocny był by filmik "Zdjęcie Kibica" chyba taki miał tytułpokazuje jak usuwać niesfornych kibiców.
i mój mail driver.pl@poczta.onet.pl
adamusmaximus napisał(a):Rzadko się udzielam,bo przez takich nabijaczy postów moja motywacja spada do poziomu zerowego. Laska chciała żeby się z nia kontaktować mailem lub przez pw,a nie każdy teraz będzie podawał swojego maila!
Forum dyskusyjne - jest przeniesioną do struktury stron WWW formą grup dyskusyjnych, które służy do wymiany informacji, poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.
adamusmaximus napisał(a):Rzadko się udzielam,bo przez takich nabijaczy postów moja motywacja spada do poziomu zerowego. Laska chciała żeby się z nia kontaktować mailem lub przez pw,a nie każdy teraz będzie podawał swojego maila!
grizlyyy napisał(a):adamusmaximus napisał(a):Rzadko się udzielam,bo przez takich nabijaczy postów moja motywacja spada do poziomu zerowego. Laska chciała żeby się z nia kontaktować mailem lub przez pw,a nie każdy teraz będzie podawał swojego maila!
hehe, nawet zadnych zabezpieczen antyspamowych nie umiescili w swoich mailach. Zeby tylko nie plakali, ze skrzynki mailowe maja zasypane spamem niewiadomego pochodzenia
driver.pl napisał(a):grizlyyy napisał(a):adamusmaximus napisał(a):Rzadko się udzielam,bo przez takich nabijaczy postów moja motywacja spada do poziomu zerowego. Laska chciała żeby się z nia kontaktować mailem lub przez pw,a nie każdy teraz będzie podawał swojego maila!
hehe, nawet zadnych zabezpieczen antyspamowych nie umiescili w swoich mailach. Zeby tylko nie plakali, ze skrzynki mailowe maja zasypane spamem niewiadomego pochodzenia
Twojego maila też ciężko zdobyć, klikne na ikonkę pod twoim postem i juz jest mój, więć jakiegos antyspama też powinienieś sobie zamontować. Jak róznica jest czy podam maila w poście czy napisze kliknij sobie ikonkę pod postem chyba żadna, przynajmniej będę bardziej uprzejmyZawsze "bardzo" lubię czytać o nabijaniach postów, dajcie mozliwość edytowania ilości postów to wtedy każdy sobie wpisze ile chce i problem z głowy.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości