Kuzaj w mistrzostwach produkcyjnych.

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez marcin » czwartek, 15 gru 2005, 16:42

Szkoda że wszystkie rundy są po szutrze bo Kuzaj na asfaltach ma większe doświadczenie. Ciekawe co z Juniorem i jego startami w JWRC, fajnie by było jakbyśmy mieli znowu 2-3 polaków w MŚ.
marcin
A5

Postprzez mda » czwartek, 15 gru 2005, 17:19

Osobiscie bardzo sie ciesze, chociaz pozostaje niedosyt ze tylko jeden zawodnik w MŚ. Chcialbym aby Sołowow sobie zafundował więcej niz tylko te 3 rajdy, oraz gdyby Orlen zasponsorował Hołkowi chociaz jeden rajd, ciekawy jestem na czyja korzysc rozstrzygnalby sie pojedynek Hołka z Kuzim na neutralnym gruncie. Brakuje jeszcze informacji o mlodych zawodnikach w JWRC, przeciez Kosciuszko zapowiadal starty w MŚ... :roll:
all we do is kiteboarding...
mda
A6

Postprzez maciekd » czwartek, 15 gru 2005, 17:43

Faktycznie ogromne doświadczenie Kuzaja na nawierzchniach asfaltowych mogłoby zaprocentować w jednej z takich eliminacji, ale nie ma się co czarować, mistrzostwa świata to przede wszystkim szutry! Dobrze więc, że Leszek chce podjąć uczciwą walkę, co może zwiastować jakiś wieloletni plan w MŚ. Nie zapominajcie, że wielkim atutem Kuzaja będzie jego pilot, który ma już spore doświadczenie w MŚ. Rajdy Australii, Nowej Zelandii, czy Akropolu to dla Maćka Szczepaniaka nie pierwszyzna. Wyraźnie widać, że ten duet dogaduje się znakomicie, więc jestem pewien, że nauka Kuzaja będzie przebiegać w ekspresowym tempie.
Generalnie starty w PCWRC to świetna wiadomość i miejmy nadzieje, że będziemy mieli jeszcze sporo powodów do dumy z występów bezapelacyjnie najszybszego obecnie naszego kierowcy...
maciekd
A6

Postprzez Andrzej » czwartek, 15 gru 2005, 17:49

Panowie!!! Wkoncu znowu bedzieziemy mogli dyskutowac o startach ,,naszego'' rajdowca w Mistrzostwach Swiata.Brawo Kuzi!
www.msg-rally.pl
Andrzej
A6

Postprzez Picias » czwartek, 15 gru 2005, 18:05

Jak na razie to jeden Kuzaj musi nam wystarczyć. I tak jest to fantastyczna wiadomość dla wszystkich kibiców.Trzymamy kciuki Leszek :D
Picias
N2

Postprzez Megas WRC » czwartek, 15 gru 2005, 18:18

No to spuer wreszcie będzie kmu kibicować na rajdach w MŚ :) Lechu ognia! :)
Megas WRC
A5

Postprzez Marmetal » czwartek, 15 gru 2005, 18:42

A jednak to prawda! Cieszę się, że nasz najlepszy kierowca zmierzy się z najlepszymi w grupie N i naprawdę pokaże na co go stać. Mam nadzieję, że sezon dla Leszka będzie udany i udowodni, jaki jest dobry w Subaru grupy N. Powodzenia!
Ostatnio edytowano czwartek, 15 gru 2005, 18:43 przez Marmetal, łącznie edytowano 1 raz
Marmetal
S2000

Postprzez Gracko » czwartek, 15 gru 2005, 18:43

Lechu trzymam kciuki za pudło w PCWRC !!! trenuj z pełną elektrownią bo Magurski już się zbliza :)
Gracko
A5

Postprzez Fryta » czwartek, 15 gru 2005, 18:48

Kimi napisał(a):nie jestem pewny , ale czy to nie jest ten zespół co wystawiał Teiskonena :?:

Zespół ten na pewno wystawiał w 2003 Toshihiro Araia a rok później Nialla McShea. A w tym sezonie chyba nikogo nie wspierał... Ale tego nie jestem w stanie potwierdzić ;)
Fryta
N3

Postprzez Marmetal » czwartek, 15 gru 2005, 18:54

Fryta napisał(a):
Kimi napisał(a):nie jestem pewny , ale czy to nie jest ten zespół co wystawiał Teiskonena :?:

Zespół ten na pewno wystawiał w 2003 Toshihiro Araia a rok później Nialla McShea. A w tym sezonie chyba nikogo nie wspierał... Ale tego nie jestem w stanie potwierdzić ;)

Wydaje mi się, że ten zespół wystawiał Akiego Teiskonena w sezonie 2005.
Marmetal
S2000

Postprzez Wloch a ty? » czwartek, 15 gru 2005, 19:13

OBY WSZYSTKO SIE POWIODŁO TEGO CI KUZAJU I NIE TYLKO ZYCZE Z CAŁEGO OGIEŃ BEDZIE NAPEWNO JAK TYLKO DAM RADE TO POJADE ZOBACZYC LIVE I OBOJETNIE JAK BEDZIE ZAWSZE BEDE KIBICEM TWOIM
http://www.kkr.org.pl/pliki/foto/toydolls/wloch/WLOCH3.jpg
Z rajdowym pozdrowieniem
kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem

https://www.facebook.com/WLOCH.rally
Wloch a ty?
N3

Postprzez _misiek055_ » czwartek, 15 gru 2005, 21:06

Fajnie :D
Ciekawe jak mu pójdzie porównanie z najlepszymi. Żadnych rewelacji się nie spodziewam, ale obym się mylił bo porządnego eksportowego kierowcy trzeba nam od dawna. Kiedyś był Hołek, potem Janusz, teraz może Kuzaj coś pokaże. No ale jeśli znowu za którymś dachem zacznie gadać o rozwalonych amortyzatorach itp, to nie wnikam ile w tym prawdy a ile Lesiowszczyzny i trzymam kciuki za Toshiego Arai.
_misiek055_
N3

Postprzez !ADI! » czwartek, 15 gru 2005, 22:20

Mimo tego, że Kuzi nie jest moim ulubionym kierowcą, to chciałbym napisać:

LEESZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK!!!!!

Ale ale... mam nadzieję, że ambicje Kuziego nie będą rozły proporcjonalnie z sypkością drogi po której jedzie. Dlatego nie chciałbym, żeby stało się tak jak w tym kawale, "czekaliśmy na końcu 1 OS na przejazd Leszka... " bo boje się, że jeden mocniejszy plener i koniec PCWRC.

Wiem wiem, ... pesymista ze mnie. Ale jesteśmy krajem obiecywaczy :(

tak na koniec:

LESZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
!ADI!
S1600

Postprzez Zajcev » czwartek, 15 gru 2005, 23:30

Nareście się zdecydował:) Szkoda jednak, że niespotkamy go często na rajdach w Polsce bo przecież będzie musiał poświęcić starty w Polsce na starty w MŚ. jednak nadeszła ta pora kiedy trzeba wziąść się i skopać tyłki obcokrajowcom:)
Zajcev
N4

Postprzez skateman » czwartek, 15 gru 2005, 23:32

KuziFanMyslenice napisał(a):Nareście się zdecydował:) Szkoda jednak, że niespotkamy go często na rajdach w Polsce bo przecież będzie musiał poświęcić starty w Polsce na starty w MŚ. jednak nadeszła ta pora kiedy trzeba wziąść się i skopać tyłki obcokrajowcom:)

hmm Leszek zalicza cały sezon RSMP... :]
skateman
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata