Tu poruszyliście ciekawy temat - temat nauki rajdowego rzemiosła. Jeżeli patrzyć tymi kategoriami to Bronek już chyba wiele nie osiągnie - jego umiejętności są naprawdę spore ale nie jest to zawodnik rozwojowy tak jak np 29 hyba letni Campos, który bryka już hyba nawet szybciej od Bronka. Za bronkiem stoi doświadczenie którego Campos nie ma i dlatego jako faworyta wybieram Bronka. Powplątuję jeszcze Krakowskich QQ do tej kawalkady, to oni są już chyba dalej niż bliżej jeśli chodzi o naukę, nieraz pokazywali że stać ich na niesamowicie szybką jazdę, potrzebne jest chyba w ich przypadku zbieranie doświadczeń w wszelkich rajdach i szlifowanie talentu. oszałamiających karier to oni nie zrobią ale namieszać jeszcze mogą. i tu upatruję szansy dla Leszka, który i Travie wklepał nie raz na oesie i pewnie jeszcze nie raz mu wkopie. takie moje zdanie. a co do Kresty Romana to przytoczę wyniki rajdu zimowego, na którym apropo byłem edycja 99 - gdzie Roman jadący skodą kit car

wklepał Kościuszcze w evo 4 - 2 min, Gielacie w ibizie a7 - 4 minuty, nie wspomnę ani o Kucharze w Golfie - 15min , ani o Ficoniu i Ibizie kit Car który co prawda nie dojechał, ale nawet do Romana się nie zbliżył. Myślę, że team peugota nie przypadkowo zaangażował Krestę do swojego programu i myślę, że niestety dla polskich asów jest to zawodnik bardziej rozwojowy. Liczę tylko na Tomka, który na śliskim Kreście wkopie napewno, ale asfalty to nie da rady, a porównując jeszcze tą walkę Travy z Skodą Romana to ciekawe jak wyglądała by ta walka w podobnych samochodach, bo nawet ja miłośnik tego auta wiem, ze z pugiem na asfaltach to nawet pełna fabryka evo 3 nie nada raczej. Nie mniej gość jest do objechania nawet przez Lesia jak będzie miał dobry dzień, a jak pojedzie Kuzi ME to ma szanse gdyż jak to zauważyliście czynników wpływających na wynik jest więcej.