Wróciło się z Pragi ale wrażenia zostały :] i wspomnienia. A w przyszłym roku postanawiamy częściej bywać w Czechach :] wszystko zależne od wolnego i funduszy ale na Sumavkę chyba się pociśnie.
A wracając do rzeczy to ...
wyjechaliśmy z domku o godz 5:00 i to była dobra pora droga prosta tylko dopiero w Pradze się z deczka pogubiliśmy ale... to nasz pierwszy raz przez Pragę a jak się dowiedzielismy to na drugim końcu Pragi było:] Ale daliśmy radę :] jak się okazało to chyba było jedyne Sejcento w Pradze. Szybko lookneliśmy w stronę strefy, a że czasu było mało trzeba było szukać jakieś miejscóweczki :] (w między czasie spotkałem kolegę który kryje się pod nickiem hairpin :] )I zaczęła się jazda.
RZ 3 Pan w Subarce N12 (00) wymiatał zakręty szedł ostro boczurami :] i to się ceni. Aż przyszedł moment WuRCów :] achhhhh te odgłosy te boki no przepiękna sprawa, tylko zastanawiam się czemu w Polsce niezrobią takiego OSu na dochodzenie przecież to jest poezja :] nieraz niewiadomo gdzie patrzeć. WuRCe i reszta stawki polatała bokami i przerwa do kolejnego przejazdu. Zostaliśmy tylko w tym miejscu bo niechcieliśmy z deczka się kręcić z kumplem ze złamaną nogą :] drugi przejazd
RZ 5 To ta sama miejscówka tylko że odcinek szedł w drugą stronę i też się działo oj działo niedość że boczki to jeszcze bączki coprawda nie WuRCe ale miśki było grooobo. A SAFETY całkiem całkiem o nic nieburzyli jak najbardziej spox. Na oglądaniu wiekszych i mniejszych boczków zleciał nam ten odcinek. Ostatnim OSem był
RZ 6ale to już był zwykły krótki OS nikt się nie dochodził :] i najmniej mi się podobał tam gdzie stałem :] ale za to przy wjeździe na parking przed serwisem słychać było że ostro bączki kręcili. Po tych 3 OSach udaliśmy się e drogę powrotną do domq ze zwiedzaniem Pragi :] niezaplanowanym :] ale było dobshe trzeba zachować te WuRCe i resztę do przyszłego Sezonu dobrze że wszystko nagrane na kamerkę :]
Za rok również trzeba się pojawić. Niema co żałować że się na "Barbarze" nie było bo tam coś mi się wydaje że było o wiele lepiej. A nawet napewno :] Słychać było gdzieś w tle Polaków :]
P.S.
Czy ktoś z forum jechał białym bodajże SCORPIO na blachach DKL ???