(M.Ś.) Propecia Rally New Zeland

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez krzychd » piątek, 11 kwi 2003, 11:19

Panowie : OS10 (59km) - Parahi/Ararua - start: 11.04, godz. 22:43
Czyli przed snem jeden OS prześledzę, Liczę na dużą frekfencję :)
KRzychd
krzychd
N3

Postprzez alfan » piątek, 11 kwi 2003, 12:09

Alee pecha ma Janusz :( :( :( no szkoda,teraz trzymac kciuki za Hoła i za Kuchara :!: :!: :!: :!:

Bardzo ciekawi mnie czy Gronholm wytrzyma nacisk.Oby Solbergowi udalo sie dojechac wreszcie w podium,gdyby był pierwszy tez bym sie ie obraził :)
Gdzie dwóch albo trzech spotyka się w imię Alfy Romeo,
tam Cuore Sportivo jest między nimi.
www.pyrateam.cuoresportivo.pl
alfan
N3

Postprzez LIPciu » piątek, 11 kwi 2003, 13:29

siedziałem do 5 i dopingowałem kuliga!!! usnołem z przekonaniem że zakończy dzień na pudle a tu taki numer! szkoda naprawe wielka szkoda!!
on się dopiero rozkręcał...

hołek widać że odstaje od reszty i tylko czeka na podknięcia innych (np. janusza) żeby zapunkować. przykre ale prawdziwe.

zostaje na kucharz i miejmy nadzieje że dostarczy nam powodu do radości.

jeśli chodzi o fabryki to po raz kolejny zadziwia mnie gronholm!!! moim zdaniem ten rajd doskonale obazuje kto jest najlepszy. gronholm , martin , SOLBERG, hovanpera i burns to najlepsi z najlepszych!!
citroeny nie sprawdzają sie (przede wszystkim colin)
przed nami drugi etap (druga nieprzespana noc :P) ale napewno będzie warto
pozdrawiam
LIPciu
A5

Postprzez Rafał » piątek, 11 kwi 2003, 14:38

Colin chyba się powoli wypala... Zachwyca mnie jednak postawa Martina. Chłpoak jedzie pierwszy raz w Nowej Zelandi. a jest na drugim miejscu. Oj, pokaże im jeszcze jak się jeździ. Ja trzymam za niego kciuki :D
Rafał
N2

Postprzez grandmaster » piątek, 11 kwi 2003, 16:43

Kuchar powinien przyspieszyć!!!
rally's are not a crime
.............................................
www.extreme.pl - is not a crime
grandmaster
N3

Postprzez Wilu » piątek, 11 kwi 2003, 17:29

jestem takiego samego zdania, czasy zaczynają być kontaktowe i jeżeli Tomek poczuje dobrze auto powinien trochę ryzykować, szkoda tej straty z pierwszych oesów bo była by lepsza pozycja, ciekawe czym były te gorsze wyniki podyktowane. a co jak on na 110% popierdziela. :) żarcik. nie mniej liczę na trochę lepsze wyniki, może wpływ miała śliska trasa i zanim chłopak wykumał sporo czasu uciekło, zobaczymy na tv4 co powie.

Didier Auriol powiedział: "bardzo dobrze, bardzo miło. samochód jedzie świetnie. jutro postaramy się tak jechać dalej" - ale ten gość jest skromny :) ale pokazuje, że te jego chumory odeszły w niepamięć, gdyż gość kręci niezłe czasy całkiem. i jest z auta zadowolony - zdumiewające. jako jego fan czuję się usatysfakconowany jego pozycją i SKODA RULES :twisted:
Wilu
N4

Postprzez marcin » piątek, 11 kwi 2003, 18:06

Strata Kuchara jest spowodowana złym doborem opon. Moim zdaniem teraz Tomek mocno przyśpieszy i albo będzie dzwon albo awans na lepsze pozycje. Tomek OGNIA !!
marcin
A5

Postprzez JaCK » piątek, 11 kwi 2003, 18:34

LIPciu napisał(a):hołek widać że odstaje od reszty i tylko czeka na podknięcia innych (np. janusza) żeby zapunkować. przykre ale prawdziwe.

prawdziwe :?: :?: :?:
skad takie stwierdzenie - ja nie slyszalem zeby tak Holek mowil ze czeka na potkniecia - nie wypisuj glupot - zachowaj je dla siebie :evil: :twisted: :evil: :twisted:
JaCK
N2

Postprzez Rafał » piątek, 11 kwi 2003, 18:42

LIPciu napisał(a):holek widać że odstaje od reszty

A może lancerek od Steca odstaje?
Rafał
N2

Postprzez Max9 » piątek, 11 kwi 2003, 20:07

15 sekund straty Hołka to jeszcze nie tragedia.
Max9
A5

Postprzez żółtodziób » piątek, 11 kwi 2003, 20:21

z innej beczki: coś Cytrynki słabiej jadą... Po tak mocnym debiucie teraz obrywaja od wszystkich najbardziej liczących się...

Rafał: pierwszy raz? Przecież już w zeszłym roku jechał pełen sezon... inna sprawa że w zeszłym roku niczym nie zachwycił w NZ...
żółtodziób
A8

Postprzez Rafał » piątek, 11 kwi 2003, 20:57

żółtodziób napisał(a):Rafał: pierwszy raz? Przecież już w zeszłym roku jechał pełen sezon... inna sprawa że w zeszłym roku niczym nie zachwycił w NZ...

To kto jedzie NZ po raz pierwszy? Mi się obiło o uszy, że Martin ale pewnie się myle. Jeśli tak to zobacz jaki postęp zrobił.

Co do Cytryn to sprawa wygląda dosyć dziwnie. Nie dość, że jedzie gorzej niż w poprzednich rajdach to starzy wyjadacze(Colin i Sainz) spisują się gorzej od Loeba.
Rafał
N2

Postprzez czarekusa » piątek, 11 kwi 2003, 22:16

NO to zobaczymy co ten drugi etap pokarze, Ja jako wierny kibic stawiam na Rycha bedze pod koniec stawki wiec czasy powinny byc lepsze. Postaram sie przesledzic kilka odcinkow na zywca
Pozdrawiam wszystkich ktorzy kochaja rajdy.

http://www.mcpimage.com
http://www.amkpwa.com
czarekusa
A5

Postprzez rav » piątek, 11 kwi 2003, 22:50

Wytłumaczcie mi jeden problem. Słyszałem że zasady dotyczące kolejności startu w drugim i trzecim etapie polegają na tym że pierwsza 15-ka jedzie w odwróconej kolejności a potem jedzie 16, 17 itd. Dlaczego 2gi etap Nowej Zelandii otwiera Duval, który jest 16-ty
rav
A6

Postprzez rav » piątek, 11 kwi 2003, 22:57

Hirvonen gdzieś leżał. To dobra wiadomość dla Kuchara.
rav
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum